- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
cennetin kapısı değil miydi ya?Çok güzel AbdulHamit. Eymen'den güzel olduğu kesin. Eymen'in hiçbir anlamı yok. Sağ taraftaki demek. Gelecekte bütün gençlerin adı Eymen olacak nerdeyse..
İbrahim olabilir, Süleyman olabilir. Bu isimler bana hep çok kuvvetli gelmiştir..Hele Malik ismine bayılıyorum..
cennetin kapısı değil miydi ya?
kelime anlamı sağ taraftaki mi demekmiş
mert halit nasılhamıt , halit daha guzel olmus
eşinizin ismine uydurmak istemeniz güzel ben o tarz uydurmaları beğenirim
ama abdülhamit çok ağır ve uzun bir isim bence bu ismi vermeyin çocuğunuza
harun koyabilirsiniz mesela o da uyar hamit le
Abdulhamit mi sakin koyma
Çocuğunuzun neslinde Abdülhamit ismini sevme ihtimalini hiç görmüyorum. İki seçenek varsa sadece, tartışmasız Eymen diyorum.
hamit ile uygun samet, vahdet bulabildim ben
Şunu da eklemek isterim. Eşinizin adını kim koymuş? Siz eşinize jest yapmak istiyorsunuz ama aslında size ait olan çocuğunuza isim koyma hakkını eşinizin adını koyan büyüğe devretmiş oluyorsunuz, sonuçta çocuğunuza da onun seçtiği isim verilmiş oluyor. Üstelik de Abdül katkısıyla ismi daha da ağırlaştırarak yapacaksınız bunu. Benzer ve döneminde cazip bir isim bulunursa bence de şık oluyor bu isimleri uydurma meselesi ama şayet o bulunan isim bağlantı kurmadan çocuğunuza asla seçmeyeceğiniz bir isimse çocuğa haksızlık bence. Her birey kendi özgün ismini hak eder, nüfusta baba adı var zaten.
Çok güzel AbdulHamit. Eymen'den güzel olduğu kesin. Eymen'in hiçbir anlamı yok. Sağ taraftaki demek. Gelecekte bütün gençlerin adı Eymen olacak nerdeyse..
İbrahim olabilir, Süleyman olabilir. Bu isimler bana hep çok kuvvetli gelmiştir..Hele Malik ismine bayılıyorum..
Lütfen çocuğunuza Abdülhamit ismini vermeyin. Uzmanlar çocuklara okulda dalga geçilip, özgüven kırıklığı yaşayacakları isimler vermeyin diyor. Özellikle ilkokul çağında çocuklar çok acımasız oluyorlar.
Eymen çok çok daha güzel bence abdulhamid çok ağır
cennetin kapısı değil miydi ya?
kelime anlamı sağ taraftaki mi demekmiş
Yok oyle bir sey. Insanlar uyduruyorlar Kendi kafalarina gore.. Yemîn sag demek. Eymen de sag taraftaki demek.
kızlar cevaplarınız için tesekkürler bebeğimin adını yavuz selim koyduk ailemizde akrabamızda kimsede yok ve ona o kadar yakıs tı ki:)Eymen hayırlı uğurlu sağ taraftaki demek bende isim bulamıyorum etrafı mdakiler Eymen diyorlar ama bu ara çok var sanırım kararsiİm ama Abdülhamit koyma yaaa başka isim yokmu aklından gecen
kızlar cevaplarınız için tesekkürler bebeğimin adını yavuz selim koyduk ailemizde akrabamızda kimsede yok ve ona o kadar yakıs tı ki:)
Adiyla yasasin. Harika bir isim koymussunuz.. MasaAllah..kızlar cevaplarınız için tesekkürler bebeğimin adını yavuz selim koyduk ailemizde akrabamızda kimsede yok ve ona o kadar yakıs tı ki:)
Allah ismiyle yaşamayı nasip etsin sağlıklı ömürler versin yavuz selim'e:)
Allah razı olsun kızlar cümlemizin evlatlarını bağışlasınAdiyla yasasin. Harika bir isim koymussunuz.. MasaAllah..
sonunda yavuz selim koyduk bebeğimizin adınıAbdulhamit çok ağır bir isim, eşinizle aynı ismi koymanız bile daha hoş bence.
Eymen isminden de artık o kadar sıkıldım ki ben.
Hamit, ahmet, hamza, halim gibi yakın isimler tercih edebilirsiniz bence.