Doğuma Hazırlık eymen mi abdulhamit mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sagliklihayat

🌵🌿🌾🌱🌷🍀🌻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
6.547
6.079
merhaba kizlar ogluma eymen ismini dusunmustuk hep amaa o kadar cok duyuyorum ki bugunlerde acaba dedim abdulhamit mi koysam esimin adi hamit ilk bebegimiz olacak insallah ya da daha farkli bir isim de onerebilirsiniz tesekkurler

eşinizin ismine uydurmak istemeniz güzel ben o tarz uydurmaları beğenirim
ama abdülhamit çok ağır ve uzun bir isim bence bu ismi vermeyin çocuğunuza
harun koyabilirsiniz mesela o da uyar hamit le

Çocuğunuzun neslinde Abdülhamit ismini sevme ihtimalini hiç görmüyorum. İki seçenek varsa sadece, tartışmasız Eymen diyorum.

Şunu da eklemek isterim. Eşinizin adını kim koymuş? Siz eşinize jest yapmak istiyorsunuz ama aslında size ait olan çocuğunuza isim koyma hakkını eşinizin adını koyan büyüğe devretmiş oluyorsunuz, sonuçta çocuğunuza da onun seçtiği isim verilmiş oluyor. Üstelik de Abdül katkısıyla ismi daha da ağırlaştırarak yapacaksınız bunu. Benzer ve döneminde cazip bir isim bulunursa bence de şık oluyor bu isimleri uydurma meselesi ama şayet o bulunan isim bağlantı kurmadan çocuğunuza asla seçmeyeceğiniz bir isimse çocuğa haksızlık bence. Her birey kendi özgün ismini hak eder, nüfusta baba adı var zaten.

Çok güzel AbdulHamit. Eymen'den güzel olduğu kesin. Eymen'in hiçbir anlamı yok. Sağ taraftaki demek. Gelecekte bütün gençlerin adı Eymen olacak nerdeyse..
İbrahim olabilir, Süleyman olabilir. Bu isimler bana hep çok kuvvetli gelmiştir..Hele Malik ismine bayılıyorum..

Lütfen çocuğunuza Abdülhamit ismini vermeyin. Uzmanlar çocuklara okulda dalga geçilip, özgüven kırıklığı yaşayacakları isimler vermeyin diyor. Özellikle ilkokul çağında çocuklar çok acımasız oluyorlar.

cennetin kapısı değil miydi ya?
kelime anlamı sağ taraftaki mi demekmiş

Eymen hayırlı uğurlu sağ taraftaki demek bende isim bulamıyorum etrafı mdakiler Eymen diyorlar ama bu ara çok var sanırım kararsiİm ama Abdülhamit koyma yaaa başka isim yokmu aklından gecen

mert halit nasıl hamıt , halit daha guzel olmus

eşinizin ismine uydurmak istemeniz güzel ben o tarz uydurmaları beğenirim
ama abdülhamit çok ağır ve uzun bir isim bence bu ismi vermeyin çocuğunuza
harun koyabilirsiniz mesela o da uyar hamit le

Abdulhamit mi sakin koyma

Çocuğunuzun neslinde Abdülhamit ismini sevme ihtimalini hiç görmüyorum. İki seçenek varsa sadece, tartışmasız Eymen diyorum.

hamit ile uygun samet, vahdet bulabildim ben

Eymen çok çok daha güzel bence abdulhamid çok ağır

cennetin kapısı değil miydi ya?
kelime anlamı sağ taraftaki mi demekmiş

Yok oyle bir sey. Insanlar uyduruyorlar Kendi kafalarina gore.. Yemîn sag demek. Eymen de sag taraftaki demek.

Eymen hayırlı uğurlu sağ taraftaki demek bende isim bulamıyorum etrafı mdakiler Eymen diyorlar ama bu ara çok var sanırım kararsiİm ama Abdülhamit koyma yaaa başka isim yokmu aklından gecen
kızlar cevaplarınız için tesekkürler bebeğimin adını yavuz selim koyduk ailemizde akrabamızda kimsede yok ve ona o kadar yakıs tı ki:)

Abdulhamit çok ağır bir isim, eşinizle aynı ismi koymanız bile daha hoş bence.

Eymen isminden de artık o kadar sıkıldım ki ben.

Hamit, ahmet, hamza, halim gibi yakın isimler tercih edebilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…