• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları eylülün diş buğdayı

hayırlı olsun canım. çok eğlenceli geçmiş gibi gözüküyor. umarım bebişnin her istediği gerçekleşir.

ayyy çok güzel görünüyo herşey
desene yeni dişe selam yaramazlığa devaaammmm

çok şirin olmuş herşey...çok ince düşünülmüş,pastaya bayıldımm:)

çok şeker olmuş kızınız maşallah..ee bebek kız olunca da haliyle daha bir cicili bicili herşey..gerçi bende oğlumun herşeyine çok özendim ama diş buğdayımız biraz sade oldu.cuma günü yaptım bende..buğdaydaki para babaannemize çıktı:ecrin_bebek:
bebeğim meslek simgelerinden ilk kalemi aldı sonra foto mak.sonra da bıçağa uzandı herhalde okuyup büyük adam olacak :emir_bebek:

sizin bebek neyi aldı resimde seçemedim :ecrin_bebek:

Çok güzeeeel kızın var maşallaah allah bağışlasın dilerim bundan sonra dişleri hep sağlıklı olur sağlıcakla kendi büyüüür..Ne güzel uğraşmışsınız ama değmiş gerçekten ellerinize sağlık güzel bir hatıra kalmış..bizede örenk olduğun ve paylaştığın için teşekürederim..

çok şeker olmuş kızınız maşallah..ee bebek kız olunca da haliyle daha bir cicili bicili herşey..gerçi bende oğlumun herşeyine çok özendim ama diş buğdayımız biraz sade oldu.cuma günü yaptım bende..buğdaydaki para babaannemize çıktı:ecrin_bebek:
bebeğim meslek simgelerinden ilk kalemi aldı sonra foto mak.sonra da bıçağa uzandı herhalde okuyup büyük adam olacak :emir_bebek:

sizin bebek neyi aldı resimde seçemedim :ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım bizimki de önce mouse sonra kitap kararsız galiba:) sağlıklı hayırlı büyürler inşllh...

hayırlı olsun canım çok güzel geçmiş resimlerden belli hersey süper görünüyo

Çok güzeeeel kızın var maşallaah allah bağışlasın dilerim bundan sonra dişleri hep sağlıklı olur sağlıcakla kendi büyüüür..Ne güzel uğraşmışsınız ama değmiş gerçekten ellerinize sağlık güzel bir hatıra kalmış..bizede örenk olduğun ve paylaştığın için teşekürederim..

ben teşekkür ederim canım Allah dileyen herkeze nasip etsin...

teşekkür ederiz hepinize çok güzeldi herşey darısı sizinkilerin başına:))

merhaba arkadaşlar cok tuhaf gelecek ama ben bunu bilmiyorum ilk defa duydum benimde bebegim var bana nasıl oldugunu özetlermisiniz bende kızıma yapmak istiyorum

Back