arkadaslar nerden başlayıp yazacagimi bilmiyorum gerçekten..ben dogum yapali 6.5 ay oldu..neden bukadar geç yazdigimi bende bilmiyorum:)neyse kızlar ben ben evleneli tam 4 yıloldu ve evlendigimizden beri hiçkorunmadim fakat cocugum olmuyordu.eşim bana sürekli olur olur biraz daha bekleyelim netten araştralim falan der dururdu..belkide korktugu için kaciyordu ama ben hep ona gel dr gidelim kontrolleimiz olalim derdim.neyse ilk kontrole o gitti.ve eşimde varikosel cıktı.ameliyat olursa düzelme ihtimali vardi.eşimde hic vakit kaybetmeden ekim 2007 de ameliyatını oldu..4 ay sonra teste gidecek ve sonucun iyimi kötümü olduygunu anlayacaktik.neyse test yapıldı biz sonucu almak için can atıyorduk.aldik sonucu tabi bilmiyoruz ya ne yazdıgını dr.götürdük ve normal yolla bebek sahibi olabilirisiniz dediartik.bizzz havalara uctukk allahım ogün neler hissettigimi size anlatamam arkadaslar..testi aldigimiz zamanda megerse ben hamileymişim bilmiyoruz..benim adetim vs gecikti test yaptık ve hamileydim..evet bende artik hamileydim..yavas yavas günlerimi tamamliyorduk kızımla..haftalarimiz geciyordu..ben tam 35 haftalikken bir miktar sıvı geldi.doktoruma açtım ve sordum hemen gel bakalım dedi..bende gittim muayenede sıvı artisigördü fakat suyum gelmemmişti.1 gün hastanede yattım..kızım ogun gelmedi iyikide gelmemişcokküçüktü cünkü yavrum benim...neyse ben 40 haftamı tamamladim ama benim kızın gelecegi falan ygoktu..sagligigayet iyi ama ne bende sanci var ama ne açılma nede melegimin aşagiya inişi var..biraz saha bekleyelim dedidrmuz birkac gün sonra gene gelmedi..ve sezeryana alcaklardi beni..cokkokuyordum hep normal dogum istemiştim.sezeryandanerden cıktı dedim kendi kendime..neyse 16 aralikk sali günü hastaneye gittik sabah 10 da..hazirliklar falan yapılaacak diye..odamiz ayarlandi yerleştik odamiza..ben 2 de doguma alincaktim..fakat birden saat 11.30 geldiler paldir küldür.hemşireler beni hazırlıyorlar.noluyor diyorum dr.ameliyat hanede senide almak istedi hemen diyorlar..ama eşim arabaya gitmiştibarionu bekleyelim derken eşim geldi..saskınlıkla noluyor dedi.gidiyorum aşkım dedim aglayarakk..tabi oda agliyor:gitme:beni asansöre aldilar..asagıya indirdiler.içeriisisoguk herkes kosusturyor korktummmm....beni soydular yatırdılar masaya biri elime bişey bagliyor biri koluma bişeybagliyor derkenn nazrkozu yedimkaydirigubbakcemile3sadece dedigim şu ilac tadi var agzimda dedigimi ve gözlerimi actigi hatırlıyorum..uyan esin uyannn dediler birden hemen kızızmı sordum nasildiye dr coksaglikli cok tatli bi kızın oldu dedi..ben cokcabuk ayılmıstım..odama geldigimde yatagıma koydular..veeeeeeeeeeeeeeeee kızımmm geldi arkadaslar yanıma melegim geldiiii onu anlatamam allah herkese nasip etsin yüce yaradannnnn:Saruboceq:ve hemen kalktim yürüdümm hep kızımla ilgilendim sütüm geldi hemen emzirdim..
biraz uzun oldu biliyorum arkadaslar..ama inanin okadar hevesle yazdimki bu mutlu ani allahım herkese nasip etsin:Saruboceq:şimdi sari papatyam 6.5 aylik..ona herbaktigimda allahıma şükür ediyorum..benim resimdeki kzıım işte orda yeni dogdugunda kucagima verirlerken çekilmişti
hepinizi öpüyroum güzel arkadaslar...opuyorumnanaktan
biraz uzun oldu biliyorum arkadaslar..ama inanin okadar hevesle yazdimki bu mutlu ani allahım herkese nasip etsin:Saruboceq:şimdi sari papatyam 6.5 aylik..ona herbaktigimda allahıma şükür ediyorum..benim resimdeki kzıım işte orda yeni dogdugunda kucagima verirlerken çekilmişti
hepinizi öpüyroum güzel arkadaslar...opuyorumnanaktan