merhabalar ,çok az kullanılmış ,bazıları hiç kullanılmamış dekorasyon ürünlerimi satışa çıkartıyorum ,evimde farklı değişiklikler yaptığım için çok sevdiğim halde yeni dekorasyonuma uymayan parçaları elden çıkartcam ,hemde çok çok cazip fiyatlara ..
hiçbirinde leke ,yırtık ,sökük v.s yoktur ,yıkanıp ütülenip yollanacaktır ..
english home a ait mutfak seti ,tek tek yada tamamını birlikte alabilirsiniz..
büyük ve küçük runner cupcake desenli ,çift taraflı kullanım ,büyük 29,90 almıştım 12 tl küçük olanı 19.90 a almıştım 8 tl ikisi 20 tl
Eki Görüntüle 888776
yine runnerların takımı ,cupcake desenli ekmek torbası ve poşetlik her biri 4 er tl ikisi 8 tl
Eki Görüntüle 888777
aynı takımın kurulama havluları ,hiç kullanılmadı sadece dekor amaçlı o rafta duruyorlar 3 lü şekilde 8 tl ( asıl fiyatı 19 tl idi )
Eki Görüntüle 888780
yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
Eki Görüntüle 888782
aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum
Eki Görüntüle 888783 Eki Görüntüle 888784
bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum
Eki Görüntüle 888791
paspas ,oldukça sağlam bir malzeme ,koçtaştan almıştım 10.90 a bendeki fiyat tanesi 4 tl ,simlidir ayrıca fotoda çıkmamış
Eki Görüntüle 892039 Eki Görüntüle 892040
english home örme tül amerikan servis 2 li 3 tl ( ben farklı bir modelini sehpa örtüsü olarak kullanıyorum çok şık ) not: kullanılmadı sıfır
Eki Görüntüle 892041
kalın keten dokuma battal boy dikdörtgen masa örtüsü ,kullanılmadı 10 tl
Eki Görüntüle 892042
kare mutfak masası örtüsü ,spor desen ,5 tl
Eki Görüntüle 892068
english home masa örtüsü pembe ,etiket fiyatını görüyorsunuz bende 12 tl
Eki Görüntüle 892069 Eki Görüntüle 892070
1. sayfadaki cup cake li mutfak takımının ekmek sepeti ,english home 5 tl
Eki Görüntüle 892071
katlı servislik ,25 tl normal değeri ,bende 8 tl
Eki Görüntüle 892074
mutfak havluları ,hepsi sıfır ,tanesi 1,5 tl
Eki Görüntüle 892073
ikili çiçek iki tanesi 2 tl
Eki Görüntüle 892076
6 lı kahve fincanı takımı ,şu an piyasada 17-20 tl arası ,bende 5 tl ,kırık çatlak yoktur ,sıfır kullanılmadı hiç
Eki Görüntüle 892082
birde simli paspaslar amerikan servisler tül gibi olanlar onlar duruyormu .birde sepeti istiyorum çok hoş ama kargo çok olacak diye onun için bişey diyemiyorum
çok amaçlı tüllü zarif sepet ,her alanda kullanım ,ben banyoda içine sabun koyarak kullanmıştım 5 tl
Eki Görüntüle 889019
tablo 3 tl
Eki Görüntüle 889020
dekoratif sepetli çiçek ,çok şık durur ,fakat benim artık yerim yok 5 tl
Eki Görüntüle 889021
air wick kokulu mum ,vanilya esanslı ,marketlerde hala satışta 9,90 tl gibi bir rakama bende 4 tl
Eki Görüntüle 889022
canım özelden mesaj yazamadım 7. sayfadaki tablolar paspasın ikisi amerikan servis birde sepet istiyorum ama düz fiyatta ufakta olsa bişey yaparmısın
ayırttığım ürünleri almayacağım diye birşey asla söylemedim .buradan yazıyorum yoksun diye birde üstüne telefon açıyorum ya cevap vermiyor geride dönmüyorsun yada buradan yarın ürünlerini kargolayacağım deyip hesap no adres yazmıyorsun anlayamadım eylülcüm kusura bakma ama ben bunların kargosunu göndericem dedikten sonra satışa çıkmasını...bugünde aradım cevap yok senden e ben daha ne yapabilirim...ablamla haberleştin alacağıma söyledi yani ben bugün pc yi açamayınca sana haber gönderdim alacağım diye ama sen ürünleri satışa çıkarmışsın bile neyse sorun yok belli ki acil durumun var ne diyeyim benden yana sorun yoktu burayı takip edenlerde görürler ki yazışmalarda ben alıyorum diye ve telini aç diye mail at diye yazdım neyse canın sağolsun alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar..bol bol satışlar eylülcüm :)ayırılan ürünler vardı 1. sayfadan buraya kadar ,fakat ayıran arkadaşlar dönüş yapmadıkları için ve benim acil bunları satmam gerektiği için ,kusura bakmasınlar ama tekrar satışa açmam gerekli ..
ürünlerin hiçbiri satılmadı ,alacak arkadaşlar varsa hemen iletişime geçsinler lütfen
Eylül hanım merhaba,
Son durumda satılmayan ürünleriniz hangileri acaba?
Mira gerçekten bunları acil elden çıkarmam lazım ,o yüzden çok ucuzlar zaten ,bugün konuma defalarca girdin altta gördüm ama yazmadın,ablana 3 kez mesaj attım,dönmedi bana hala ,alacakmı soran çok kişi var diye ,oda net bişey söylemedi ki bana .kesin alacak satma sakın deseydi tekrar satışa açmazdım emin ol,ayrıca telefonunu kaydetmemişim ve telefonum bugün kapalıydı hep ,bilgisayarında sorun var deyince mail de atmadım açamassın diye,hala almak istiyorsan satılmayanlardan seç canım yine inan çok üzüldüm şimdi ,ama benim yerime koy bide kendini ,bütün gün soran herkese satıldı dedim o kadar çok mesaj geldiki ,en son yine ablana sordum böyle böyle diye ,cevap vermedi.
canım 18.38 de girdim ve özel mesajına da o saatte yazmışım şimdi baktım ,tüm gün kk başında değilim ki ben ,anında yanıt veremiyorum ..ben sana kardeşim e söz verdiysen o baksın dedim, nitekim aradım mira yı ve girdi ama sadece muffinleri görebilmiş tam olarak ve pc kapanmış bir daha da açamamış pcyi..seni telden aramış ama kapalı imiş telin...
sende haklısın bir yerde,telaşın var hak veriyorum.dediğim gibi gönderilen kısmında msjım iletilmiş görünüyor ,dolayısyla tüm msjlarına cvp verdim kardeşimin yönlendirdiği şekilde ...son msjına yazdığım cvp 18.38 de sanırım msjım gözünden kaçmış olmalıbu işler nasip kısmet ,alıcıları güle güle kullansın dilerim...
bakın canlarım ,bu mesajı 15.55 de yazmışım ,ondan öncede 12.30 da miraya yazmışım ,bir üstünde yani 3.5 saat sizden birinden haber beklemişim,o arada 20 den fazla mesaj geldi mecbur kaldım ,ne olur anlayın beni olurmu kızmayın bana sakınmiralife ve nil canlarım çok soran var ,özel mesaj da attım ama ,alacakmısınız kesin bişey söyleyin..
ayrıca miracım kargonu yarın çıkartıcam bana adres bilgilerini ulaştırman gerekiyor ..
nilcim sende tam olarak neleri alacaksan tekrar belirtiver canım adresin var ,yarın çıkartayım kargonu olurmu ..
yooook eylül valla alan alsın satan satsın ben almayayım alanlarda güle güle kullansınlar vallahi içten söylüyorum inan ..kolay gelsin..Miracım ne olur ya valla vicdan azabı duyuyorum şu an,asla ben almıycam dedin demedim zaten ,ama diyosun ya hesap no göndermedin diye,sen bana dedinki daha ekle tek kargo olsun ,bende bugün bişeyler daha koydum ama işte ablanla tablo konusunda anlaşmazlık olunca ,böyle oldu.ama istediğin mutfak takımı duruyor ,ekmek sepeti hariç ,onları satayım sana he olurmu ,hayır deme tamammı.
ya kıazacak bişi yok mal senin satıcı sensin istediğine satmak snn hakkın hakkında anlayamadığım şu ben seni kaç gündür bekliyorum sen beni bir an olsun bekleyemedin sorun o sadece anlayamadığım ..bide arama kaydında bnm no yu bulabilirdin birde mail telefondan bakılıyor yazabilirdin diye düşünüyorum ben..yani çareler çokmuş ama olmamış yapacak bişi yok canım ..
neyse sen mesajlarına cevap ver daha fazla satışlarını oyalamayalım biz canım acelen var senin tutmak istemem seni iyi akşamlar...