- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.321
Canim ikinci cizgi hemenmj cikti hemeb ciktiysa birseyler ola bilir.bide simdiki hali nasil testin halami var kirmizi2 gün önce yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı..bugün adet günüm bu şekilde..artık adet olmazsam sabredip 2 gün sonra yaparım..kısmet artık, pek ümidim yok ama Allahım inşallah dileyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder..ilginiz için teşekkür ederim..
Yaklaşık 1 saat sonra çıktı ve hala bu şekilde görünüyor..o yüzden ben de çok emin değilim testten..burda sizlere danışmamın sebebi 2 gün önceki günlerce bekledi ancak hiç birşey çıkmadı..bilmiyorum ben de bu testlere pek güvenmiyorum ama emin olmadan direkt kana da gitmek istemiyorum geçmiş kötü tecrübelerimden dolayı..Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize..Canim ikinci cizgi hemenmj cikti hemeb ciktiysa birseyler ola bilir.bide simdiki hali nasil testin halami var kirmizi
Amin canim.bak bende birkere bu testden yapmisdim oyle cikmisdi o kirmiziya benzer kirmizi qaliba idrar cok oldugunda oyle oluyir oyuzden soyledim.sen bekle canim adetin gelmezse yine test yaparsin uzulme hayirli insAllahYaklaşık 1 saat sonra çıktı ve hala bu şekilde görünüyor..o yüzden ben de çok emin değilim testten..burda sizlere danışmamın sebebi 2 gün önceki günlerce bekledi ancak hiç birşey çıkmadı..bilmiyorum ben de bu testlere pek güvenmiyorum ama emin olmadan direkt kana da gitmek istemiyorum geçmiş kötü tecrübelerimden dolayı..Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize..
Kızlar benim yumurtlama günüm 2 gün önce gösteriyordu tlf uygulamada hafif akıntı dılında belirti yoktu, ama dün gece başlayan ve hala devam eden kasık ağrılarım var. Yumurtlama olunca mı bu ağrı oluyor, uzayan akıntım da bol miktarda dünden beri, bu durumda yumurtlama çatlama 2 gün önce değil de bugün mü diye düşünmeliyim.
Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Amin canım inşallah bi süre görmem kendilerini :))Ayy insallah Selam vermezler 9 ay boyunca .
Bnim abalmin 1 ayi kaldi dogum yapmasina adet neydi unuttum bn diyo:) Insallah bizde unuturz❤ Bnde bugn gaza geldm test yaptm tabikide sonuc negatif cikti ama hic degilse icimde şüphe kalmadi :l
Amin canım inşallah bi süre görmem kendilerini :))
Kız oda bişeymi ben 9 ay artı doğumdan sonra 1 sene olmadım. Tam bir sene sonra oldum nasıl denk getirdim bilmiyorum 365 gun sonra adet oldum artı 9 ayın üstüne
SANKİ VAR GİBİ YAAAABugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Merhaba bende ovulasyon testi yaptırdım iki çizgi çıktı napmam lazım bi an kendimi hamile sandımHamile değilim adette olmadımm
Hamile değilim adette olmadımm
Adetin yakın mıMerhaba bende ovulasyon testi yaptırdım iki çizgi çıktı napmam lazım bi an kendimi hamile sandım
15 gün var dahaAdetin yakın mı
Resmini attım yukarda iki çizgi şuan benden kahve rengi bide çok açık kan renginde bişiler geliyor korkuyorum valla15 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?