Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde dün olmam gerekiyordu adet olmadım ama pazartesi kanda baktirdim gebelik yok dedi

Kızlar benim yumurtlama günüm 2 gün önce gösteriyordu tlf uygulamada hafif akıntı dılında belirti yoktu, ama dün gece başlayan ve hala devam eden kasık ağrılarım var. Yumurtlama olunca mı bu ağrı oluyor, uzayan akıntım da bol miktarda dünden beri, bu durumda yumurtlama çatlama 2 gün önce değil de bugün mü diye düşünmeliyim.

BENCE VUCUDUNUZU DİNLEYİN MUHTEMELEN ÖYLE GİBİ RASTGELE

Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı

Eklentiler

• 2017-09-14 11.04.41.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 2017-09-14 11.06.19.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 81
Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
İkinci resimde çift çizgi var sen bi gidip kan versene adet belirtim benimde vardı gebelik belirtisi de olabiliyor ayni adet belirtisi gibi

İkinci resimde çift çizgi var sen bi gidip kan versene adet belirtim benimde vardı gebelik belirtisi de olabiliyor ayni adet belirtisi gibi
İyice emin olmadan kan vermek istemiyorum..dediğim gibi aslında ben 1 yılda 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm..normal yoldan çok ama çok zor..adet olmazsam 2 gün sonra yenilerim..hem adet günü daha belirgin çıkmalıydı sanki..bu teste pek güvenemedim..o yüzden sizlere danışıyorum..

Başka bir test daha al istersen ben 4 gün gecikmeyle test yaptım.yinede silikti ikinci cizgi

Ikinci kirmizi ne zaman dusdu?cokmu gec dusdu?bence bir test daha yap mutlaka

2 gün önce yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı..bugün adet günüm bu şekilde..artık adet olmazsam sabredip 2 gün sonra yaparım..kısmet artık, pek ümidim yok ama Allahım inşallah dileyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder..ilginiz için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…