- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.281
Ohh tertemiz adet gunumu bekliyorum hıhhh ne bir belirti ne bir kandırmacagecen ay neydi öyle bi gogusler sızlar bi kasık agrısı cekilmesi vay efendim tansiyon düşmesi ohh bu ay onlar yok çok şükür sakin sakin son 6 gunumu bekliyorum :)
Hayırlısı olsun canım belki kanda çıkar kırmızılar gelmeden moralini bozmaKiz test negatif ciktionumuzdeki maclara bakicaz artik
Hayırlısı olsun canım belki kanda çıkar kırmızılar gelmeden moralini bozma
Var var ama ufacık değilHadi canim ordan. Icinde ufacikta olsa bi "Acaba mı " hep vardirrr :)
Var var ama ufacık değilbenim demek istediğim şizofrenik belirtiler henüz kapımı çalmadı ama eli kulağındadır er ya da gec bi yerden kandırcak beni sonrada ben inanınca suprizzz selam biz kırmızılar sana nasılda şaka yaptık dicekler
Hadi insallah.Selammm benim bat 29 eylul cuma gunu yumurtlama günüm. Rabbim nasip eder insallah hayırlı sağlıklı guzel guzel evlatlar tum bebek isteyen hasret cekenlere. 12 yillik evliyim henuz yavrumuz yok. Allah büyük.
Erken bence bosuna kan vermeyinKızlar adetimi 18 ine bekliyorum yarın kan tahlili yaptırsam çıkarmı sizce
Gec yumurtlama olabilir miBide böyle sümük gibi koyu kıvamlı beyaz akıntım var idrar testi yatım çıkmadı erken oldu galiba safari go noldu çok merak ettim
Canim insallah olur.Merhaba ben de bekleyenlerdenim. Bir bucuk yil once dusuk yaptim o zamandan beri hamile kalamiyorum her ay bir umit iste. Kullanmadigim ilac kalmadi ama sonuc ayni ne yazik ki. Enfeksiyon gecmiyor, kist olusuyor, hormonlar degisiyor hep bir sorun cikiyor. Biz de tevekkul edip bekliyoruz bakalim
Cnm bnmde bata 4.5 gün var bndé dusunuyorm acaba kan versem mi diye ama yâ çıkmazsa erken diye düşünüp vazgeciyormMerhabalar bata beş gün var da kan testi yaptırsam çıkar mı acaba
Cnm bnmde bata 4.5 gün var bndé dusunuyorm acaba kan versem mi diye ama yâ çıkmazsa erken diye düşünüp vazgeciyorm
Tsk ederim cnm evde ıdrar testi var yaparm olmzsaİki gün kala yaptırın en erken canim, varken çıkmazsa boşuna üzülürsünüz
Tsk ederim cnm evde ıdrar testi var yaparm olmzsaİki gün kala yaptırın en erken canim, varken çıkmazsa boşuna üzülürsünüz
olmuyor inankiii olmuyorArkadaşlar üzülmeyin eğer bi sağlık sorununuz yoksa bu konulardan uzaklaşmaya çalışın zor biliyorum ama takmayınca oluyor ben kızımda 5 ay uğraştım olmadı 6ncı ay vazgeçtim demekki olmuyor diye o ay oldu şimdi ikinciyi istiyorum bak bu ay taktım kesin olmadı ama bi umut bekliyorum işte ama olmazsa önümüzdeki ay kendime başka uğraşı bulcam yoksa olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?