Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleykumselam. Mesajinizi okuyunca kendime hem kizdim hem utandim. Ben 20 aydir hamile kalamiyorum tup haric butun yontemleri denedik ama kismet olmadi. Her ay adet olunca okadar uzuluyorumki icimden bi parca kopuyor sanki. cok yoruldugumu usandigimi hissediyorum cok agliyorum sanki hic bir zaman o duyguyu yasayamayacagim gibi geliyor hep olumsuz seyler dusunuyorum o 20 ay bana sanki uzuuun yillar gibi geliyor. Masallah size onca seneye ragmen umudunuzu kaybetmemissiniz Allah'a birakmissiniz kendinizi. Kim bilir neler yasamissinizdir bunu en iyi insanin kendisi bilir. Rabbim en tez zamanda yuzunuzu guldursun hayirli saglikli bebekler nasip etsin insallah. Bunca yil sabirla beklemenizin mukafatini Rabbim hayirli evlatlar vererek odullendirsin
Isimiz yeter ki Allaha kalsin guzel arkadaşım.. herseyin hayırlısını talep ediyoruz. Rabbim gonlune gore versin senin de insallah.

Sagol kuzuumm bn testi almaya gidiyormm:KK70:

Hadi inşallah güzel haberlerle dönersein canım olmazsada önümüzdeki aya inşallah:)

Ne guzel maşallah.. Allah mutlulugunuzu daim etsin canm

Amin canım darısı en kısa zamanda başına inşallah seni çok iyi anlıyorum ve Allahtan diliyorum ki bebişin en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin kucağına inşallah:)

Merhaba arkadaşlar sırf bu sayfaya girmek için üye oldum. Önce hikaye mi anlatiyim. 4 yıllık evliyim 7 ay önce dermiş kist ameliyatı oldum. O zamandan beri deniyoruz olmuyor. Tabi ameliyattan öncede 1 buçuk sene korunmadik. OlmadOlmadı yani. Eşimin testleri normal bu ay klomen ve ovitrelle çatlama iğnesi uygulandı 8 gün once. Bekliyorum ama iğne beni çok etkiledi sürekli kasık ağrıları.. şimdi biraz daha iyiyim ama suandada kaslarım ayağım belim çok ağrıyor.beklemekten yoruldum.kendimi dinlemekten bıktım.ayin 20 si adet günüm beni de listeye eklerseniz sevinirim

Hoşgeldim canım hayırlı zamanda hayırlı bebiş haberi almanı dilerim:)

Kızlar adetimi 18 ine bekliyorum yarın kan tahlili yaptırsam çıkarmı sizce
Canım o biraz yumurtlama gününle alakalı erken yumurtladıysan çıkar geçse çıkmayabilir birkaç gün daha sabret istersen.

Ben de aranıza yeni katıldım :)
Beni de ekler misiniz rica etsem.

Hoşgeldin canım:)

Hadi inşallah güzel haberlerle dönersein canım olmazsada önümüzdeki aya inşallah:)

Amin canım darısı en kısa zamanda başına inşallah seni çok iyi anlıyorum ve Allahtan diliyorum ki bebişin en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin kucağına inşallah:)

Hoşgeldim canım hayırlı zamanda hayırlı bebiş haberi almanı dilerim:)

Canım o biraz yumurtlama gününle alakalı erken yumurtladıysan çıkar geçse çıkmayabilir birkaç gün daha sabret istersen.

Hoşgeldin canım:)
Kiz test negatif cikti :işsiz: onumuzdeki maclara bakicaz artik:anneadayı::anne:

Arkadaşlar üzülmeyin eğer bi sağlık sorununuz yoksa bu konulardan uzaklaşmaya çalışın zor biliyorum ama takmayınca oluyor ben kızımda 5 ay uğraştım olmadı 6ncı ay vazgeçtim demekki olmuyor diye o ay oldu şimdi ikinciyi istiyorum bak bu ay taktım kesin olmadı ama bi umut bekliyorum işte ama olmazsa önümüzdeki ay kendime başka uğraşı bulcam yoksa olmuyor

Yuce rabbim sen burdaki her kardesime bu gruptan hamile haberi de vermeyi nasip eyle... Ekime hamile olarak girsinler insallah bol.kirmizili cift cizgiler gorsunler aminn...once rahimlerini sonra kuacklarini bal bebeklerle doldur rabbim aminn....

Moral olsun :) birgun arayla iliskiye girin bu karari veridiginix andan itibaren folik asite baslayin ayaklari yukari dikmeyi unutmayin sicak suyla banyo yapmayin hemen de banyo yapmayin yataktan hemen kalkmayin..ve dua almayi unutmayin.

Yuce rabbim sen burdaki her kardesime bu gruptan hamile haberi de vermeyi nasip eyle... Ekime hamile olarak girsinler insallah bol.kirmizili cift cizgiler gorsunler aminn...once rahimlerini sonra kuacklarini bal bebeklerle doldur rabbim aminn....

Moral olsun :) birgun arayla iliskiye girin bu karari veridiginix andan itibaren folik asite baslayin ayaklari yukari dikmeyi unutmayin sicak suyla banyo yapmayin hemen de banyo yapmayin yataktan hemen kalkmayin..ve dua almayi unutmayin.

Ağzına sağlık cnm rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Yumurta takibi yaptırdım canım. Zaten 14 aydır yumurtam oluşuyo ve çatlıyo bu ay şans artsın ikiz olsa da ne tatlı olur kafasındaydım ama yine tutmazsa Aralık gibi tüp bebek düşünüyorum. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
anladım canım. olsun en azından yınede şansın var bu ay. İnşallah güzel haberlerini alırızz

Canım eskiler böyle sağol canım hayırlısı olur inşallah adet günleri değiştimi birkaç ay rahim bebek arıyor derlermiş bilinsel olarak ne kadar doğru bilemem ama yerleşme kanaması olabilir ilk gebeliğimde yerleşme kanaması oldu bende ama adetim 7gün kadar geçmişti böylemukuslu kanlı bir şeydi Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)

Benimde sağ kasığımda çekilme batma dışında hiçbirşey yok canım.

İdrar testinde çıkıyor canım 2 gün geçmişse yapabilirsin istersen.

Belki de hamilesin canım çok güzel bir süpriz olur sizin için hayırlısı olsun inşallah:)

Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım benimde 10 yıl olmadı sebebsiz infertilite dendi 3.tüp bebeğe gidecekken 10.yılımızda kendiliğinden oldu Allah nasip etti umudunu kaybetme Allah büyük :)

Merhaba ben de bekleyenlerdenim. Bir bucuk yil once dusuk yaptim o zamandan beri hamile kalamiyorum her ay bir umit iste. Kullanmadigim ilac kalmadi ama sonuc ayni ne yazik ki. Enfeksiyon gecmiyor, kist olusuyor, hormonlar degisiyor hep bir sorun cikiyor. Biz de tevekkul edip bekliyoruz bakalim :(

Merhaba ben de bekleyenlerdenim. Bir bucuk yil once dusuk yaptim o zamandan beri hamile kalamiyorum her ay bir umit iste. Kullanmadigim ilac kalmadi ama sonuc ayni ne yazik ki. Enfeksiyon gecmiyor, kist olusuyor, hormonlar degisiyor hep bir sorun cikiyor. Biz de tevekkul edip bekliyoruz bakalim :KK43:
Allah hepimize hayirlisini versin

Ohh tertemiz adet gunumu bekliyorum hıhhh ne bir belirti ne bir kandırmaca :D gecen ay neydi öyle bi gogusler sızlar bi kasık agrısı cekilmesi vay efendim tansiyon düşmesi ohh bu ay onlar yok çok şükür :D sakin sakin son 6 gunumu bekliyorum :)

Back