- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.241
İyi geceler herkese. Genellikle 26 günde bir adet olurum. Birkaç Aydir 23 le 28. Günler arasında oldum. Bi ay 21. Gün kanama oldu adet oldum sandım ama o gün kesildi bir daha olmadı bugun 25. Gündeyim. Dun test yaptım ama bişey yoktu acaba yerleşme kanaması olabilir mi . Bi fikriniz varmı? Teşekkürler şimdiden
Canım eskiler böyle adet günleri değiştimi birkaç ay rahim bebek arıyor derlermiş bilinsel olarak ne kadar doğru bilemem ama yerleşme kanaması olabilir ilk gebeliğimde yerleşme kanaması oldu bende ama adetim 7gün kadar geçmişti böylemukuslu kanlı bir şeydi Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)
Merhaba, benim tüm belirtiler yok oldu kasık ağrısı falan adetede 10 gün var![]()
Benimde sağ kasığımda çekilme batma dışında hiçbirşey yok canım.
Kızlar adetim 2 gün geçti sağ kasığımda ağrı var test yapamıyorum hastaneye de gidemedim bugün yarın gidebileceğim
İdrar testinde çıkıyor canım 2 gün geçmişse yapabilirsin istersen.
Ya kizlaryardimci olurmusnz.Bnim adetim biteli 3 gun oldu dunden beri yogun akintm basladi zaten adetim o kadara da cok olmamişti.Goguslerimde sislik var ve uclarida boyle balon gibi sismis Ara ara kasik agrimda var Nolmuş yani bi gebelik testi yapsam
Eşim izin vermiyo :k szce napiyim Yapsammi Bugunde evlilik yil dönumumuzz
((
Belki de hamilesin canım çok güzel bir süpriz olur sizin için hayırlısı olsun inşallah:)
Selammm benim bat 29 eylul cuma gunu yumurtlama günüm. Rabbim nasip eder insallah hayırlı sağlıklı guzel guzel evlatlar tum bebek isteyen hasret cekenlere. 12 yillik evliyim henuz yavrumuz yok. Allah büyük.
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım benimde 10 yıl olmadı sebebsiz infertilite dendi 3.tüp bebeğe gidecekken 10.yılımızda kendiliğinden oldu Allah nasip etti umudunu kaybetme Allah büyük :)