Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi 20/25 lira ama zaten özel kan tahlilide 30lira. Acıkcası kan tahlili daha kesin sonuc veriyor tercih sizin kızlar :) erken gebelik testi alana kdr ya bekleyin 4gun daha ya da kan tahlili yaptırın en temizinden :)
Aynen bat sonrasi biraz daha bekleyip kan testi vermek en mantiklisi

Benim eşimdede çıktı varikosel canım şimdilik ilaç verdi doktor inşallah faydası olurda hamile kalabilirim. Hiç kafamdan çıkartamıyorum bebek olayını Allah yardımcımız olsun

İnşallah canım duaların gücüne inanıyorum Rabbim demek ki daha yazmamış bize evlat nasip bakalım

Kızlar doktora gittim bugün. 3 yumurtam oluşmuştu sadece biri çatlamış diğerleri 14 ve 15te kalmış perşembeden bu yana büyümemişler biraz moralim bozuldu.. yumurtlama sorunum olmadığı halde şansı arttırmak için bu tedaviyi oldum yine tek yumoşa kaldım bi anlamı olmadı kısmet artık doktor 25ine kadar adet olmazsan kan testi yap dedi bekliciiizzz

İyi geceler herkese. Genellikle 26 günde bir adet olurum. Birkaç Aydir 23 le 28. Günler arasında oldum. Bi ay 21. Gün kanama oldu adet oldum sandım ama o gün kesildi bir daha olmadı bugun 25. Gündeyim. Dun test yaptım ama bişey yoktu acaba yerleşme kanaması olabilir mi . Bi fikriniz varmı? Teşekkürler şimdiden

Yumurta takibimi tüp bebekmi yaptırıyosun. Yumurta takibiyse bu iyi bişey bence. Çünkü fazla yumurta olup çatlarsa çoğul gebelikler için riskli oluyor ve tedavi o ay iptal oluyo. Ama tek yumurta oluştu hatta çatladıysa süper umarım iyi bir şeklde dllenir ve tutunur. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm.

Yumurta takibi yaptırdım canım. Zaten 14 aydır yumurtam oluşuyo ve çatlıyo bu ay şans artsın ikiz olsa da ne tatlı olur kafasındaydım ama yine tutmazsa Aralık gibi tüp bebek düşünüyorum. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ya kizlar yardimci olurmusnz.Bnim adetim biteli 3 gun oldu dunden beri yogun akintm basladi zaten adetim o kadara da cok olmamişti.Goguslerimde sislik var ve uclarida boyle balon gibi sismis Ara ara kasik agrimda var Nolmuş yani bi gebelik testi yapsam Eşim izin vermiyo :k szce napiyim Yapsammi Bugunde evlilik yil dönumumuzz((

Yaaa kesinlikle yapın bir test hemde evlilik yıl dönümünüzmüş. Eşiniz neden izin vermiyorki

Yaaa kesinlikle yapın bir test hemde evlilik yıl dönümünüzmüş. Eşiniz neden izin vermiyorki

Uzülüyormuş o testleri yapinca Cunku sonuc bugune kadar hep Negatiftide ;( yaparsan kan testi yap diyoda Ondanda vazgecti Anlayacagin benim herifin pek umidi yookk ...Kiz ilk idrarrimda gitti ama yinede yapsam cikar mii

Uzülüyormuş o testleri yapinca Cunku sonuc bugune kadar hep Negatiftide ;( yaparsan kan testi yap diyoda Ondanda vazgecti Anlayacagin benim herifin pek umidi yookk ...Kiz ilk idrarrimda gitti ama yinede yapsam cikar mii
Bence yapın çıkma ihtimali yüksek. İnşallah hamilesinizdir eşinizede çok güzel süpriz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…