- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.221
Aynen bat sonrasi biraz daha bekleyip kan testi vermek en mantiklisiErken gebelik testi 20/25 lira ama zaten özel kan tahlilide 30lira. Acıkcası kan tahlili daha kesin sonuc veriyor tercih sizin kızlar :) erken gebelik testi alana kdr ya bekleyin 4gun daha ya da kan tahlili yaptırın en temizinden :)
Benim eşimdede çıktı varikosel canım şimdilik ilaç verdi doktor inşallah faydası olurda hamile kalabilirim. Hiç kafamdan çıkartamıyorum bebek olayını Allah yardımcımız olsunBenimde hiç umudum yokken hamile kaldim. Doktorum senin Tüp harici bebeğin olmaz dedigi beni ağlaya ağlaya eve gönderdiği gun ben hamile kalmisim. Üstelik önümüzdeki ay da eşim varikosel ameliyatı olacaktı (hala olacak) 3-5 ay onun düzelmesini bekleyecektim. Planlar tam anlamiyla seneye kalmıştı.
Sanırım gerçekten hic beklemediğiniz anda oluyor. Siz her ay çalışma yapın, sonra biraz rahat olun hiç deneme yapmamissiniz gibi gezin. Biraz ferah olun belki öyle olur.
İnşallah canım duaların gücüne inanıyorum Rabbim demek ki daha yazmamış bize evlat nasip bakalımİnşallah önümüzde ki ay olur canım.Her yeni ay yeni bir umut demek. :)
Benim de bu aydan çok umudum kalmadı sanki canım adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ama kendini kodlama yine yumurtlama zamanının beklicem yine kırmızılar gelecek diye çük şükür ki adet olabiliyorsun bundan sonraki aşamaya bak ruhen pozitif olmaya çalış içinden geçen her an Allahtan iste duanın hangi saatde kabul olacağı belli olmazmış. Elinden geleni yap sonrası zaten Allaha kalmış vakti saati gelmişse bu ekim ayıysa zaten mucizen gelecektir:)
Yumurta takibimi tüp bebekmi yaptırıyosun. Yumurta takibiyse bu iyi bişey bence. Çünkü fazla yumurta olup çatlarsa çoğul gebelikler için riskli oluyor ve tedavi o ay iptal oluyo. Ama tek yumurta oluştu hatta çatladıysa süper umarım iyi bir şeklde dllenir ve tutunur. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm.Kızlar doktora gittim bugün. 3 yumurtam oluşmuştu sadece biri çatlamış diğerleri 14 ve 15te kalmış perşembeden bu yana büyümemişler biraz moralim bozuldu.. yumurtlama sorunum olmadığı halde şansı arttırmak için bu tedaviyi oldum yine tek yumoşa kaldım bi anlamı olmadıkısmet artık doktor 25ine kadar adet olmazsan kan testi yap dedi bekliciiizzz
Yumurta takibimi tüp bebekmi yaptırıyosun. Yumurta takibiyse bu iyi bişey bence. Çünkü fazla yumurta olup çatlarsa çoğul gebelikler için riskli oluyor ve tedavi o ay iptal oluyo. Ama tek yumurta oluştu hatta çatladıysa süper umarım iyi bir şeklde dllenir ve tutunur. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm.
Canım ne durumdasın belirtiler devam ediyormu.inşallah canım,
Kızlar adetim 2 gün geçti sağ kasığımda ağrı var test yapamıyorum hastaneye de gidemedim bugün yarın gidebileceğim
Yaaa kesinlikle yapın bir test hemde evlilik yıl dönümünüzmüş. Eşiniz neden izin vermiyorkiYa kizlaryardimci olurmusnz.Bnim adetim biteli 3 gun oldu dunden beri yogun akintm basladi zaten adetim o kadara da cok olmamişti.Goguslerimde sislik var ve uclarida boyle balon gibi sismis Ara ara kasik agrimda var Nolmuş yani bi gebelik testi yapsam Eşim izin vermiyo :k szce napiyim Yapsammi Bugunde evlilik yil dönumumuzz ((
Yaaa kesinlikle yapın bir test hemde evlilik yıl dönümünüzmüş. Eşiniz neden izin vermiyorki
Bence yapın çıkma ihtimali yüksek. İnşallah hamilesinizdir eşinizede çok güzel süpriz olur.Uzülüyormuş o testleri yapinca Cunku sonuc bugune kadar hep Negatiftide ;( yaparsan kan testi yap diyoda Ondanda vazgecti Anlayacagin benim herifin pek umidi yookk ...Kiz ilk idrarrimda gitti ama yinede yapsam cikar mii
Bence yapın çıkma ihtimali yüksek. İnşallah hamilesinizdir eşinizede çok güzel süpriz olur.
İnşallah canım hayırlısıyla hepimizin olsunAyy cnm inşallah bebistirr:)❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?