Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisiniz bat 23 eylül. Yazılanların çoğunluğunu okudum yıllardır bebek isteyen var allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Biz bu serüvene yeni başladık bakalım olacak mı. Bazı belirtiler var mesela sürekli sağ kasığımda batma var. Sonra düz yatınca özellikle sağ kasığımda çekme gibi birşey oluyor o nedenle yan yatıyorum. Bunların dışındada hiç bir belirtim yok.

Bende bu ay olmaz gibi hissediyorum ama sağ kasımda sürekli bir batma başlayınca acaba mı diye de düşünmeye başladım canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:)

kızlar merhaba listeye beni de ekler misiniz? bat 23 eylül. nasıl geçecek günler bilmiyorum.
sağ kasığımda yumurtlama gününden hemen sonra sadece orda olan ağrı şuan sağ tarafıma tamamen yayılmış durumda. ondan başka da belirtim yok meraktan ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Aldım cnm doktor yazdi

Bben de 28 29 30 eylül gibi bat :) emin olamiyorum cunku duzensizlestigi icin doktora gittim prolaktinim yuksrk cikti bu ay ilac kullandim bakalim ne zaman adet olursam diye bekliyorum. Ama dedigim gibi bu ay sonu bat :)

Seninle tamamen ayrı durumdayız benimde Bat 23 eylül ve benimde sağ kasığımda hafif ama sürekli olan bir ağrı var. İnşallah ikimizde hamileyizdir.

Benim peapp uygulaması 24 eylül göstermişti şimdi baktım 21eylül gösteriyor düzenli bilgilerimi giriyorum oysaki:) 28 günde bir regl olduğumdan sat 24 ağustos bat 21 Eylül oluyor son 9 günüm 1 1melegimolsun u da yormuştum yanlış bakmışım diyerek neyse hiç düzeltme canım kalaın öyle zaten o günlerde öğreneceğim hamilemiyim değil miyim:)

Erken gebelik testi 20/25 lira ama zaten özel kan tahlilide 30lira. Acıkcası kan tahlili daha kesin sonuc veriyor tercih sizin kızlar :) erken gebelik testi alana kdr ya bekleyin 4gun daha ya da kan tahlili yaptırın en temizinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…