- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.201
12 eylül kızları varmi bi belirti bende 12 eylül beklemedeyim suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay olmaz gibi hissediyorum ama sağ kasımda sürekli bir batma başlayınca acaba mı diye de düşünmeye başladım canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:)Benide eklermisiniz bat 23 eylül. Yazılanların çoğunluğunu okudum yıllardır bebek isteyen var allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Biz bu serüvene yeni başladık bakalım olacak mı. Bazı belirtiler var mesela sürekli sağ kasığımda batma var. Sonra düz yatınca özellikle sağ kasığımda çekme gibi birşey oluyor o nedenle yan yatıyorum. Bunların dışındada hiç bir belirtim yok.
Test yapsana canım regl gününde çıkıyor genellikle:)12 eylül kızları varmi bi belirti bende 12 eylül beklemedeyim suan
Bazen hiçbir belirti vermeden de hamile kalınıyormuş canım belli olmaz hayırlıdı olsun hakkında inşallah:)Benim yarın bat. Ama ne gebelik ne de adet belirtisi var
Aldım cnm doktor yazdiFolik asit zaten takviye olarak almak zorundasınız. Hamile kalmadan en az 3 ay önceden başlayacakmış. Hamile kalmanıza bir faydası yok ama hamile kalırsanız 4 uncu haftada bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor. Ondan sonrada bir faydası yok ama işte geç döllenme olmuşsa filan diye kullanıyoruz. Eczanede satılır gidin alin.
Seninle tamamen ayrı durumdayız benimde Bat 23 eylül ve benimde sağ kasığımda hafif ama sürekli olan bir ağrı var. İnşallah ikimizde hamileyizdir.kızlar merhaba listeye beni de ekler misiniz? bat 23 eylül. nasıl geçecek günler bilmiyorum.
sağ kasığımda yumurtlama gününden hemen sonra sadece orda olan ağrı şuan sağ tarafıma tamamen yayılmış durumda. ondan başka da belirtim yok meraktan ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum![]()
bende bu ay erken gebelik testi yapmak istiyorum ama emin degilim benimde merak ettigim bi soruyu sormussu akalim arkadaslar ne diyecekHangi gebelik testlerini kullanıyorsunuz?
Erken gebelik testi mi yoksa digerleri mi?
Eczanede 5 liraya satılan certain adında bir test kullanıyorum ben canımHangi gebelik testlerini kullanıyorsunuz?
inşallah canım,Seninle tamamen ayrı durumdayız benimde Bat 23 eylül ve benimde sağ kasığımda hafif ama sürekli olan bir ağrı var. İnşallah ikimizde hamileyizdir.
Geçtiğimiz ay adete 4 gün kala prediktor early erken gebelik testini yapmıştım (20_25 TL) benim için doğru sonuç vermistiHangi gebelik testlerini kullanıyorsunuz?