Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iki gün var edetime halsizlik saç dökülmesi olduğu için sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım doktor gebelik testide yaptı negatif umutlar diğer aya kaldı 11 Ekim cnm degistirirmisin batı kansızlık bide folik asit düşük cikti
Folik asit zaten takviye olarak almak zorundasınız. Hamile kalmadan en az 3 ay önceden başlayacakmış. Hamile kalmanıza bir faydası yok ama hamile kalırsanız 4 uncu haftada bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor. Ondan sonrada bir faydası yok ama işte geç döllenme olmuşsa filan diye kullanıyoruz. Eczanede satılır gidin alin.

Kızlarr bir adetten diğer adete kadar 2 günde bir mi deniyorsunuz yoksa sadece yumurtlama günü mü takip ediyorsunuzzz ?
Siz eğer 28 günde bir adet oluyorsaniz, 14 yumurtlama günü ortalama. Büyük ihtimalle o gün yumurtluyorsunuz. Siz 12 14 16 çalışması yapın. O günler en önemlileri. Biz cok yorgunuz maalesef, stress de oluyoruz, o günleri zar zor denk getiriyoruz. Er eğer imkânınız varsa ekstradan çalışma yapabilirsiniz.

Amin canım inşallah artık hepimiz evlat sahibi oluruz. Canım hiç jelle denedin mi ilişkiyi? Presed jel var sperm yavaşlığı olanlardada faydası oluyor spermi yumurtaya ulaştırıyor.
Eşimin Test sonuçlarına göre hızda sıkıntı olmayınca hiç denemedim canım onu. Ama doktroumun bahsettiği spermin rahmi geçip tüplerde ilerleyememe durumu sanırım. Bi şekilde bi sebep denk getirmeye çalışıyo onlarda

Eşimin Test sonuçlarına göre hızda sıkıntı olmayınca hiç denemedim canım onu. Ama doktroumun bahsettiği spermin rahmi geçip tüplerde ilerleyememe durumu sanırım. Bi şekilde bi sebep denk getirmeye çalışıyo onlarda
Anladım canım herkesin bi farklı sorunu çıkıyor işte. Kimisi istemez korunurken bile hamile kalır bizler gibisi de aylarca çabalarız ama olmaz. İnşallah Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürür

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşları ekledim. Bende maalesef bugün yine yine adet oldum :KK43: 1 gün önce geldi. Of sanki gittikçe umutlarım tükeniyor gibi hissediyorum. Yine adet oldum yine yumurtlama zamanını bekleyeceğim tekrar deneme sonra tekrar bekle ve yine kırmızılar gelecek...
Geçmiş olsun. Önümüzde ki ay inşallah.

Sağol canım inşallah umudum hiç Yok ama Rabbimden ümit kesilmez
Benimde hiç umudum yokken hamile kaldim. Doktorum senin Tüp harici bebeğin olmaz dedigi beni ağlaya ağlaya eve gönderdiği gun ben hamile kalmisim. Üstelik önümüzdeki ay da eşim varikosel ameliyatı olacaktı (hala olacak) 3-5 ay onun düzelmesini bekleyecektim. Planlar tam anlamiyla seneye kalmıştı.
Sanırım gerçekten hic beklemediğiniz anda oluyor. Siz her ay çalışma yapın, sonra biraz rahat olun hiç deneme yapmamissiniz gibi gezin. Biraz ferah olun belki öyle olur.

Siz eğer 28 günde bir adet oluyorsaniz, 14 yumurtlama günü ortalama. Büyük ihtimalle o gün yumurtluyorsunuz. Siz 12 14 16 çalışması yapın. O günler en önemlileri. Biz cok yorgunuz maalesef, stress de oluyoruz, o günleri zar zor denk getiriyoruz. Er eğer imkânınız varsa ekstradan çalışma yapabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim

Benimde hiç umudum yokken hamile kaldim. Doktorum senin Tüp harici bebeğin olmaz dedigi beni ağlaya ağlaya eve gönderdiği gun ben hamile kalmisim. Üstelik önümüzdeki ay da eşim varikosel ameliyatı olacaktı (hala olacak) 3-5 ay onun düzelmesini bekleyecektim. Planlar tam anlamiyla seneye kalmıştı.
Sanırım gerçekten hic beklemediğiniz anda oluyor. Siz her ay çalışma yapın, sonra biraz rahat olun hiç deneme yapmamissiniz gibi gezin. Biraz ferah olun belki öyle olur.
İnşallah dediğin gibi olur canım.. bu benim son doğal yolla denemem, bugün doktor kontrolüm var perşembe çatlatma iğnesi vuruldum herhalde çatlama olmuşmu diye bakacak

Kızlar iki gün var edetime halsizlik saç dökülmesi olduğu için sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım doktor gebelik testide yaptı negatif umutlar diğer aya kaldı 11 Ekim cnm degistirirmisin batı kansızlık bide folik asit düşük cikti

İnşallah önümüzde ki ay olur canım.Her yeni ay yeni bir umut demek. :)

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşları ekledim. Bende maalesef bugün yine yine adet oldum :KK43: 1 gün önce geldi. Of sanki gittikçe umutlarım tükeniyor gibi hissediyorum. Yine adet oldum yine yumurtlama zamanını bekleyeceğim tekrar deneme sonra tekrar bekle ve yine kırmızılar gelecek...

Benim de bu aydan çok umudum kalmadı sanki canım adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ama kendini kodlama yine yumurtlama zamanının beklicem yine kırmızılar gelecek diye çük şükür ki adet olabiliyorsun bundan sonraki aşamaya bak ruhen pozitif olmaya çalış içinden geçen her an Allahtan iste duanın hangi saatde kabul olacağı belli olmazmış. Elinden geleni yap sonrası zaten Allaha kalmış vakti saati gelmişse bu ekim ayıysa zaten mucizen gelecektir:)

Back