Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim bu şekilde çıktığında genelde 6-8 saat sonra pik haline geliyor ve ondan da 12-16 saat sonra kasık ağrım oluyor çatladığını hissediyorum..ama bünyeye göre değişiklik gösteriyordur mutlak, takipte kal bence canım

Aaa o zaman her ihtimale karşı ben bu geceyi değerlendireyim. Senin tedavin de insallah bir an önce sonuç verir.

Eşinin sperm sorunu yoksa her iki günü de değerlendir derim, inşallah hepimiz güzel haberler alalım

İnsallah canim. Evde kvler var da yatılı. Artık yapacak bir şey yok :) Daha önce talihsiz bir hamilelik yaşadım. O yüzden eşime hiç bakmadılar, sorun yok kabul ediyorlar.

İnsallah canim. Evde kvler var da yatılı. Artık yapacak bir şey yok :) Daha önce talihsiz bir hamilelik yaşadım. O yüzden eşime hiç bakmadılar, sorun yok kabul ediyorlar.
O zaman çalışmalar başlasın :) bizde de hiçbir problem yok ama olmadı 14 aydır hayırlısı zamanını bekliyor herhalde bakalım

Kızlar doktordan geliyorum. Sağ yumurtalığımda ufak bir kist varmış. Hamile kalmaya engel değilmiş ama öyle dedi. Ve asıl muayene için adetin 2. günü gelmen gerekiyor dedi. Alttan mı bakacak 2. gün nasıl olacak o iş ya :KK43: 2. gün muayeneye giden birileri varsa anlatsa ya o_O

Prolaktin biraz yuksek cikmis. Fsh ile lh 6 dan dusuk oldugunda mukemmel olurmus. Bu durumda Sizin Fsh cok iyi, ama lh biraz yuksek cikmis. Ama yine de fena degil. Fsh ile lh birbirinden uzak olunca, sanirim lh fazla olunca pko belirtisi zaten sizde pkoyum demissiniz. Onlarin sanirim daha dengeli olmasi lazim. Eger incir kuru yapiyorduysniz yapmayin prolaktini yukseltir diyorlar forumda.
Tiroid tsh hormonuna da baktirin.
Degerleriniz cok kotu degil bence, tabi doktorunuz daha iyi bilir. Ceviz bu arada hormonlari duzenlermis. Arada atin agziniza. Hatta ben suda bakletip Sabah suyuyla birlikte icip yiyorum.

Ayyy ben günlerdir inciri sevdiğimden hapur hupur incir yiyorum. Oda yükseltir mi ki ?

Kızlar doktordan geliyorum. Sağ yumurtalığımda ufak bir kist varmış. Hamile kalmaya engel değilmiş ama öyle dedi. Ve asıl muayene için adetin 2. günü gelmen gerekiyor dedi. Alttan mı bakacak 2. gün nasıl olacak o iş ya :KK43: 2. gün muayeneye giden birileri varsa anlatsa ya o_O
Ben de klomen tedavisi için adetin 3.günü gitmiştim ve alttan baktı canım, aynı çekinceyi ben de yaşadım insan rahatsız oluyor

ultrasonla bakar diye düşünüyorum :D

Kızlar iki gün var edetime halsizlik saç dökülmesi olduğu için sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım doktor gebelik testide yaptı negatif umutlar diğer aya kaldı 11 Ekim cnm degistirirmisin batı kansızlık bide folik asit düşük cikti

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşları ekledim. Bende maalesef bugün yine yine adet oldum :( 1 gün önce geldi. Of sanki gittikçe umutlarım tükeniyor gibi hissediyorum. Yine adet oldum yine yumurtlama zamanını bekleyeceğim tekrar deneme sonra tekrar bekle ve yine kırmızılar gelecek...

Kızlar iki gün var edetime halsizlik saç dökülmesi olduğu için sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım doktor gebelik testide yaptı negatif umutlar diğer aya kaldı 11 Ekim cnm degistirirmisin batı kansızlık bide folik asit düşük cikti
sağlık olsun inş. önümüzdeki ay mutlu haberleri alırısnız

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşları ekledim. Bende maalesef bugün yine yine adet oldum :KK43: 1 gün önce geldi. Of sanki gittikçe umutlarım tükeniyor gibi hissediyorum. Yine adet oldum yine yumurtlama zamanını bekleyeceğim tekrar deneme sonra tekrar bekle ve yine kırmızılar gelecek...
:((( okadar iyi anlıyorumkii sizi :((

Ben de bundan önceki 13 seferde aynı hayalkırıklıklarını yaşadım, artık süreçten o kadar sıkıldım ki bu ay da olmazsa 3-4 ay ara verip tüp denemeyi düşünüyorum :( çünkü doktorumun söylediğine göre hiçbir problem yok gibi gözükse de sperm yumurtaya giremiyo olabilir, spermler kanallarda çabuk ölüo yüzemiyo olabilir ya da yumurta istenilen kalitede olmadından hamilelik oluşamıyo olabilirmiş yani mutlaka bir sebebi varmış..bunları araştırmak çok maliyetli olduğundan doktorlar belli bir süre sonra tüp bebek öneriyorlarmış

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşları ekledim. Bende maalesef bugün yine yine adet oldum :KK43: 1 gün önce geldi. Of sanki gittikçe umutlarım tükeniyor gibi hissediyorum. Yine adet oldum yine yumurtlama zamanını bekleyeceğim tekrar deneme sonra tekrar bekle ve yine kırmızılar gelecek...
Çok çok iyi anlıyorum sizleri inşallah bizleri daha çok bekletmeden sağlıkla gelecekler

Bu ay eşimle ayrı düştük regl bittikten 1 gün sonra sadece çalışma yaptık, hala yumurtlama günlerimdeyim son 2 günüm kaldı ama eşim yok bu ay da hayal oldu. 1 kere denemeyle hamilelik olacağını düşünmüyorum. Bu ay sizden gelecek müjdelerle mutlu olcam artık :anneadayı:

Çok çok iyi anlıyorum sizleri inşallah bizleri daha çok bekletmeden sağlıkla gelecekler
Amin canım inşallah artık hepimiz evlat sahibi oluruz. Canım hiç jelle denedin mi ilişkiyi? Presed jel var sperm yavaşlığı olanlardada faydası oluyor spermi yumurtaya ulaştırıyor.

Back