- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.141
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay çörek otu bal tarçın kürüne başlıyorum kızlar daha önce de yapmıştım sonuç olumlu olmuştu:) Yapan var mı şu an?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varim canim bat 24 eylulKızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
@fcevriye --> 27 Ağustos
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
H Hakay3201 ---> 4 Eylül
@Sarayhelvasi --> 4 Eylül
@Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
@sadeceMelek --> 5 Eylül
@Hayallidya7 --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
@fnd_50 -->
@safari_go --> 8 Eylül
@khaleesi41 --> 8 Eylül
@YILDIS --> 8 Eylül
Dykdyk --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Nehirr6 --> 12 Eylül
@gzmdncr33 --> 12 Eylül
@Eda3883 --> 12 Eylül
@Sedossedos92 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Shopareekiz --> 13 Eylül
@aallmmiirraa --> 13 Eylül
@meraalll --> 13 Eylül
@Madammor --> 13 Eylül
@Bebis27 -->13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
@Mihrimahh --> 14 Eylül
@Buecriy --> 14 Eylül
@Sehriayaz58 --> 14 Eylül
@arkeolog0635 --> 15 Eylül
@asymkrdg --> 15 Eylül
@Mein-Leben13 --> 16 Eylül
@arya1234 --> 16 Eylül
@Esme6106 --> 16 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
@nergisos --> 18 Eylül
@denizkizi_esra --> 19 Eylül
@Elonee --> 19 Eylül
@aysalk61 --> 19 Eylül
@annecikk-16 --> 20 Eylül
@fatos_sam --> 20 Eylül
@karyaa48 --> 21 Eylül
@Nisanali18 --> 21 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
Miniimalistt --> 24 Eylül
@Elnur1235 --> 24 Eylül
@Kubra3037 --> 24 Eylül
@esrakdnz --> 25 Eylül
@amazon woman --> 25 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
Mina_1414 --> 26 Eylül
@aysesi --> 27 Eylül
@Pinarkemal75 --> 27 Eylül
@Arel13 --> 27 Eylül
mavitosbik07 --> 29 Eylül
@sonican -> 30 Eylül
@Myhsa --> 30 Eylül
@pelinimben --> 30 Eylül
Cnm ben hala regl olmadım ama kist oluşmuş hamilelik yok regl olmak için ilaç kullanmaya başladım inşallah hasta olursam yeni ay için çalışmalara baslarimGünaydın kızlar 10 Eylül e kadar olan arkadaşlar sonuçlarınız nasıl? Hamiş yok mu haydi emoji koyayım isminizin yanına :)
Canım testi kaç gündür yapıyorsun? Erken yada geç yumurtlama olabilir yada test yaparken 4 saat tuvalete çıkmayacaksın sıvı almayacaksın bunlara dikkat etmemiş olabilirsinMerhaba kizlar benimde bat eylül 25
Bu ay ovulasyon testi denim dedim
Adet takvimimde bu hafta yumutlama haftasiydi hatta bugun yumurtlama günüm ama testte hala tek çizgi gözüküyor bilgisi olan biseyler diyebilirmi
Ekledim canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)Tatlım ekler misin beni bat 4 eyluldu ve hamisim
Ekledim canım :)Bende varim canim bat 24 eylul
Amin canim. Hepimiz inşallahEkledim canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)
Canım benim bildiğim silikleşmeye başladığında yani şimdi seninki gibi çatlıyor demek oluyormuş yarın akşama kadar geç kalmış olunurmu olunmaz mı bilmiyorum yumurtanın yaşama süresi var belki ona yetişirsiniz inşallah olur canım.Kizlar benim ovilasyon testim gece saat 10 da pik yapmisti hatirlarsaniz dunde pik durumdaydi bu gun siliklesmeye baslamis bole cikti esim pazartesi aksam uzeri yanimda olucak acaba sansim varmi yoksa kacirdim mi ben dun de pozitifti ovi test bu gun siliklesmeye baslamis ara ara kasik agrim da var bilen yorumlayabilirmi rica etsem
Anladım canım inşallah önümüzdeki ay bebişin olurCnm ben hala regl olmadım ama kist oluşmuş hamilelik yok regl olmak için ilaç kullanmaya başladım inşallah hasta olursam yeni ay için çalışmalara baslarim
Yok canım adet oldum adetin 2.günü doktora gittim ilk tüp bebek tedavim için bu seferde 2 tane kistim varmış bu ayda ilaç kullanıcam ekimde adet olunca gidicem kistler geçmişse tüp bebek tedavisine ozaman başlayacağız kısmetseCikti mi , ne oldu? Haydi bakalim
Canım benim bu şekilde çıktığında genelde 6-8 saat sonra pik haline geliyor ve ondan da 12-16 saat sonra kasık ağrım oluyor çatladığını hissediyorum..ama bünyeye göre değişiklik gösteriyordur mutlak, takipte kal bence canımKizlar yardıma ihtiyacım var. Bu ovulasyon testim. Bu ne zaman pik olur. Yarın mi yoksa akşam mi![]()
pik nedemekCanım benim bu şekilde çıktığında genelde 6-8 saat sonra pik haline geliyor ve ondan da 12-16 saat sonra kasık ağrım oluyor çatladığını hissediyorum..ama bünyeye göre değişiklik gösteriyordur mutlak, takipte kal bence canım