- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.121
Tebrikler!Kan sonucumu aldım 391.74fena titriyorum şu anda
Prolaktin biraz yuksek cikmis. Fsh ile lh 6 dan dusuk oldugunda mukemmel olurmus. Bu durumda Sizin Fsh cok iyi, ama lh biraz yuksek cikmis. Ama yine de fena degil. Fsh ile lh birbirinden uzak olunca, sanirim lh fazla olunca pko belirtisi zaten sizde pkoyum demissiniz. Onlarin sanirim daha dengeli olmasi lazim. Eger incir kuru yapiyorduysniz yapmayin prolaktini yukseltir diyorlar forumda.Kizlar pko luyum. Adetin üçüncü günü yapilan hormon testlerim sizce nasil
Cikti mi , ne oldu? Haydi bakalimKızlar selammm... Benim bat yarın. Normalde adetten 1-2 gün önce kahverengi akıntım hafif hafif karın ağrılarım yoklardı ama bu ay adete daire hiçbir belirtim yok. Cumartesi günü içinde (yani adetin 2.günü) ilk tüp bebek denemem için doktor randevum var. Bugün yada yarın sabah adet olmazsam idrar testi yapsam çıkar mı ?
Canim insallah olur, sakin ol stress yapma. Yumurtlama gunlerini degerlendirin, saglikli yasamaya calisin.Merhaba arkadaslar. Benide listenize eklermisiniz. 20 aydir bebek istiyoruz. 1 klomen 3 asilama yaptirdim ama tutmadi malesefEsli olarak ayri ayri doktorlara gorunduk yapilmasi gereken butun testleri yaptirdik hicbir problem yok denildi. Birkac aydirda bal tarcin corekotu karisimi kullaniyordum sabah aksam esimede keciboynuzu pekmezi veriyordum sabah aksam.Bu ay degisiklik olsun dedim.Balparmagin apitera mix olanini aldim. Icinde arisutu polen propolis ve bal var. Erkegede bayanada cok faydasi varmis. Bunun yaninda bal tarcin corek otu karisiminida yaptim. Simdi size sorum şu. Ben dun her ikisinede basladim adetimin 2. Gunuydu. Acaba dokunurmu agir gelirmi kas yapim derken goz cikarmim.ikiside kuvvetli cunku. Birde bu ay yumurtlama zamani preseed jel kullanacagim bu jellede cok hamile kalan varmis. Baska öneriniz varmi??? Elimden geleni yapiyorum insallah vesile olur bu surec beni cok uzuyor. Kusura bakmayin uzun bi yazi oldu
Teşekkürler :)Tebrikler!
Ekimde inşallah olur Allah kimsenin kucagini boş bırakmasınBenim bat 13 ü ve ben dayanamadım bu sabah test yaptım koca bir negatifi gördüm.
Amin cnm inşallahEkimde inşallah olur Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın
Daha erken cikmaz. Iki gun onceden en erken cikiyor. Bosuna uzdunuz kendiniziBenim bat 13 ü ve ben dayanamadım bu sabah test yaptım koca bir negatifi gördüm.
Aynen öyle beklemek çok zor canım. Hele ayda 1 günü yakalamaya çalışmak tekrar denemek artık insanda bıkıyor denemek istemiyor galiba artık yorulduk bende.
Hala umut var mı diyorsun. Az da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum. Ama hiç belirti de yok. Regliden bir hafta önce göğüslerim sızlardı o bile yok.Daha erken cikmaz. Iki gun onceden en erken cikiyor. Bosuna uzdunuz kendinizi
Beni hala belirtim yokHala umut var mı diyorsun. Az da olsa silik çıkardı diye düşünüyorum. Ama hiç belirti de yok. Regliden bir hafta önce göğüslerim sızlardı o bile yok.
Merhaba kizlar benimde bat eylül 25
Bu ay ovulasyon testi denim dedim
Adet takvimimde bu hafta yumutlama haftasiydi hatta bugun yumurtlama günüm ama testte hala tek çizgi gözüküyor bilgisi olan biseyler diyebilirmi
Tamam canim saol akintiyi anlayamiyorum bende☺bakalum günlük test yapiyorum insallh yumurtlama günümü bulcamBu konuda çok beceriksizim canim ama sen sıvı alımı ve wc olayına dikkat ederek yapmaya devam et. Her zaman takvime uygun olmuyor. Akıntı takibi yapanlar da var. Ona da dikkat et.
Canim kocam pazartesi geliyor cuma gecesi pik yapti dunde pik durumdaydi yani cumartesi ama kaciriyorum malesef tatlim kismet degilmisOvu testi harika gorunuyor, umarim degerlendirmissinizdir. Ben bu testlerle denedim beceremedim ama klasik yoldan hesabi ortalama isterseniz 28 gunde bir regl oluyorsaniz, 14. gun ovu gunu. 12 14 16 calismasi yapmaniz gerekir.
Benimde adet günüm 13 ama negatif kesin bu ay yumurtlamayı kacirdi.mBenim bat 13 ü ve ben dayanamadım bu sabah test yaptım koca bir negatifi gördüm.
Günaydın kızlar 10 Eylül e kadar olan arkadaşlar sonuçlarınız nasıl? Hamiş yok mu haydi emoji koyayım isminizin yanına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?