Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim karamsar olma kafani dagit hic bir sey belli olmaz hic belirti hissetmeyenlerde var cunki insallah vardir
İnşallah belirti arayacak olsam sarı akıntı bel ağrısı ve ağzımda geçmeyen garip bir tat var şeker alınca geçiyor sadece bir de uyku bunlar kesin hamileyim diyebileceğim şeyler değil sağol canım hakkımızda hayırlısı artık

Canim karamsar olma kafani dagit hic bir sey belli olmaz hic belirti hissetmeyenlerde var cunki insallah vardir
İnşallah belirti arayacak olsam sarı akıntı bel ağrısı ve ağzımda geçmeyen garip bir tat var şeker alınca geçiyor sadece bir de uyku bunlar kesin hamileyim diyebileceğim şeyler değil sağol canım hakkımızda hayırlısı artık

Bekleyelim gorelim canim haklisin her seyin hayirlisi

iyide hamilelikte en belirgin belirti agızda gecmeyen bir tatdır zaten hamile olma ihtimaliniz yüksek bence
benim hamileliğimde kızımda agzımda gecmeyen demirinsi bir tat vardı ve ne yapsam gecmiyordu hormonların verdiği bir etki bu

Reactions: Eva
İnşallah öyledir canım hasta olmayım da

Reactions: Eva
öncelikle hepinize merhaba. uzun zamandır siteyi takip ediyorum. bebek için çalışmalar yapıyoruz. bu ay da ovulasyon testi ile yum günümü tespit ederek çalışmalar yaptık. tam 4 gün oldu şöyle bişe ile karşılaştım:
dün sağ kasığımın üstü ağrıyordu;dedim Allah Allah olmuş bile olsa bu kadar erken bu beliritiyi verir mi? Ancak siteye kaydolmama ve size soru sormama beni iten ikinci bir gelişme göbeğimin altında arada bi hafif hafif kasılmalar oldu bugün. size sorum; gebelik bu kadar erken belirti verir mi? böyle belirtiler yaşayan oldu mu? ben de bu ilk defa oldu ve psikolojik değil gözle görülür bir şekilde oldu. (not:adetim 30 gün sürer ve 14. gün yum günümdü. ard arda iki günü de değerlendirdik,şu an adetimin 17.günü)

Daha adetin bile gecmemis canim gectikten sonra bi test yapip ogrenebilirsin
Herkeste farklidir gebelik, bazisinda ilk aydan belirti gisterebilir
Insallah hayirlisiyla hamile kalirsin

Kizlar benimde son 4gun
1 hafta kala yaptm n3gatif cikti umudum yok ama belli de olmaz hayirlsi artik

İyi akşamlar kızlar birkaç gündür yoktum bazı işlerim vardı yeni arkadaşları ekledim. Hamile kalan arkadaşları tebrik ederim inşallah güzel haberler dahada artar. Bende bat son 3 gün ama yine erken gelirse yarın gelir. Bel ağrım var sol kasığımda ağrıyor ama bunları artık her ay yaşadığım için hamilelik belirtisi olarak düşünemiyorum. Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

Hayırlısıyla güzel haberi verirsin insallah. Bu cildirtici bekleyişler yoruyor insani

Hayırlısıyla güzel haberi verirsin insallah. Bu cildirtici bekleyişler yoruyor insani
Aynen öyle beklemek çok zor canım. Hele ayda 1 günü yakalamaya çalışmak tekrar denemek artık insanda bıkıyor denemek istemiyor galiba artık yorulduk bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…