Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elnur1235 24 agustos

Selam kizlar agustos ayi benim icin yine husran olarak gecti bu ay hamile kalmak istyorum bunlar belirtimi bilmiorum son regl gunum 24 agustosta oldum 3 gun surdu ve suan bel agrisi ve adet sancisi cekiorum kasiklarda batmalar var ve bacaklarimda uyusma akintimda sut kesigi gibi geliyor ilk defa oluyor boyle umarim bu ay guzel haberler aliriz hepimiz ....

Kizlar pko luyum. Adetin üçüncü günü yapilan hormon testlerim sizce nasil

Eklentiler

• IMG_20170908_144542.png
    108,9 KB · Görüntüleme: 56
Mutlu haberi alan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim kırmızı kart görenler sakın üzülmeyim ben ilk bebeğimi 3.tüp bebek denemesine gideceğim ay öğrendim evliliğimin 10. yılında Allah çok büyük umudumuzu her daim canlı tutacağız O Ol der ve olur Allah sabır huzur ve mücadele gücü versin hepimize

Benim bat 24 eylül bende 1 yıldır korunmuyorum ama bebiş olmadı bi türlü ilk defa bu ay klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi oldum.Doktorum bugün 20 mm ve 21 mm 2 tane yumurtamın olduğunu söyledi işi şansa bırakmamak için iğne yaptı.Beklemek çok zor ama elden bişey gelmiyor inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırızzzzz

Kizlar ben yumurtluyormuyum ovi testi yaptim simdi dun bole degildi silikti bu gun mu yumurtluycam yoksa pik yapinca 36 saat sonrami bu gun adetin 11. Ci gunu

Eklentiler

• Screenshot_20170908-223220.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…