- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.061
Yumurtlama yada doğal akıntısıdır canımBenim suan var cnm kisti de dun gördü doktor ama su gibi anlam veremedim
Bat ne zamandı cnmBen test yaptımm kızlar negatiffff
aynen ben de. sadece göğüs şişliği var. zaten umudum yok eşimle pek görüşemedik bu ay.Benim 5 eylüldü hala bekliyorum. Test de yapmadım. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum gelse de kurtulsam şu belirsizlikten kızlar
Hayırlısı artık ya negatif görmek psikolojimi bozuyor o yüzden daha test yapmiycam ama aklımdan da çıkmıyor. Göğüslerim nerdeyse 2 haftadır şiş ve hassas. Son bir haftadır da ara ara adet olcakmışım gibi sancılarım oluyo kısa sürüyo ama. Adet öncesi sivilcelerim de çıktı onlar da tamam ama hala gelmediaynen ben de. sadece göğüs şişliği var. zaten umudum yok eşimle pek görüşemedik bu ay.
Cnm günün geçmiş bir test yapmiyosunBenim 5 eylüldü hala bekliyorum. Test de yapmadım. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum gelse de kurtulsam şu belirsizlikten kızlar
Canm işte dediğim gibi negatif görmekten korkuyorum artık.adetlerim de zaten düzensiz olduğu için çok heyecanlanmıyorum bile açıkçasıCnm günün geçmiş bir test yapmiyosun
Cnm seni iyi anlıyorum 5 senedir bende bıktım artık negatif gormekten ama işte insan heycanlaniyo bir gün bile geçse hamilemiyim diye dusunuyorCanm işte dediğim gibi negatif görmekten korkuyorum artık.adetlerim de zaten düzensiz olduğu için çok heyecanlanmıyorum bile açıkçası
Bende bir haftadır adet olacak gibi hissediyodum fakat idrar pozitif çıktı sabah kan verdim sonuç bekliyorunHayırlısı artık ya negatif görmek psikolojimi bozuyor o yüzden daha test yapmiycam ama aklımdan da çıkmıyor. Göğüslerim nerdeyse 2 haftadır şiş ve hassas. Son bir haftadır da ara ara adet olcakmışım gibi sancılarım oluyo kısa sürüyo ama. Adet öncesi sivilcelerim de çıktı onlar da tamam ama hala gelmedi
Ay gerçekten mi çok sevindm darısı başımızaBende bir haftadır adet olacak gibi hissediyodum fakat idrar pozitif çıktı sabah kan verdim sonuç bekliyorun
Göğüs hassasiyeti karın ağrısı kaşık batması ayni adet belirtileri başka biseyim yokAy gerçekten mi çok sevindm darısı başımızaallah tamamına erdirsin. Böyle duyunca çok mutlu oluyorum. Bi de adet olacakmış gibi hissetmişsin. Başka ne belirtin oldu cnm
Allah hayırlısını versin mutlu ol heyecanlan kendini tutma . Ümitsizliği aklına bile getirme lütfen. Çok sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bir bebiş olur inşallah tebrikler şimdidenBende bir haftadır adet olacak gibi hissediyodum fakat idrar pozitif çıktı sabah kan verdim sonuç bekliyorun
Oğluma kardeş geliyor inşallah en çok o istiyorduAllah hayırlısını versin mutlu ol heyecanlan kendini tutma . Ümitsizliği aklına bile getirme lütfen. Çok sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bir bebiş olur inşallah tebrikler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?