Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya antibiyotik adeti azaltıyor mu? Benim adetin buggn 3 günü ve dünden beri çok az geliyor. Acaba antibiyotik içtim ondan mı

Kızlar selammm... Benim bat yarın. Normalde adetten 1-2 gün önce kahverengi akıntım hafif hafif karın ağrılarım yoklardı ama bu ay adete daire hiçbir belirtim yok. Cumartesi günü içinde (yani adetin 2.günü) ilk tüp bebek denemem için doktor randevum var. Bugün yada yarın sabah adet olmazsam idrar testi yapsam çıkar mı ?

Insan kendini hissedermis gebelik durumunda karından şişlik hissediyorum ben birde göğüs uçları hem ağrılı hemde sivri testlerim pozitif ama adetime 1 gun var emin olamiyorum

Kızlar selammm... Benim bat yarın. Normalde adetten 1-2 gün önce kahverengi akıntım hafif hafif karın ağrılarım yoklardı ama bu ay adete daire hiçbir belirtim yok. Cumartesi günü içinde (yani adetin 2.günü) ilk tüp bebek denemem için doktor randevum var. Bugün yada yarın sabah adet olmazsam idrar testi yapsam çıkar mı ?

Silik te olsa çıkar canmm

Gecmis olsun cnm yumurtalık kisti miydi benimde adetin uç gün gecikti umutlu bekleyisle kan testi yaptırdım negatif kontrole gittim klomen kist yapmış 5cm simdi adet söktürücü verdi besinci günü gel dedi nasıl bir süreç bu adet duzenim ilk defa yerle bir oldu
Ben salı günü kontrole gittim ameliyat günü konuşmak için doktor baktı kistin yok dedi 15 gün düzenli soğan suyu içtim onun faydası oldu şimdi de adet olmayı bekliyorum

Şuan iş yerindeyim iş çıkışı alıcam dayanabilirsem yarın sabah ilk idrarla yapıcam eğer çıkarsa acayip büyük bir süpriz olur benim için :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden :) Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)) ❤

Ben salı günü kontrole gittim ameliyat günü konuşmak için doktor baktı kistin yok dedi 15 gün düzenli soğan suyu içtim onun faydası oldu şimdi de adet olmayı bekliyorum
Canım peki akintin var miydi? Ben klomen kullanmistim yumurtam iyi büyüdü diye çatlama iğnesi kullanmadik ama regl olmadım 3-4 gündür dun doktora gittim hamileyimdir belki diye ( su gibi akıntim bel agrim regl olmayışın) ama kanda negatif çıktı 0.1 muayene oldum 5cm lık kist oluşmuş adet söktürücü verdi ona başladım ama su gibi ve beyazımsı akintim devam ediyor

Canım peki akintin var miydi? Ben klomen kullanmistim yumurtam iyi büyüdü diye çatlama iğnesi kullanmadik ama regl olmadım 3-4 gündür dun doktora gittim hamileyimdir belki diye ( su gibi akıntim bel agrim regl olmayışın) ama kanda negatif çıktı 0.1 muayene oldum 5cm lık kist oluşmuş adet söktürücü verdi ona başladım ama su gibi ve beyazımsı akintim devam ediyor
Evet var şuan ama sarı akıntı o zaman pek akıntım yoktu sadece ağrım oluyordu adet döneminde birde ilişki sırasında

Back