Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çok acil yardım elim ayağım titriyor 3 günüm var adetime sabah kan vermiştim sonucum aynen şu şekilde

BETA-HCG 5.90 H 0 - 5
Son Adet Tarihine(SAT)göre referdeğerler;
2-3 Hafta 5–50 mlU/mL
3–4 Hafta 50–500 mlU/mL
4–5 Hafta 100–5,000 mlU/mL
5–6 Hafta 500–10,000 mlU/mL
6–7 Hafta 1,000–50,000 mlU/mL
kızlar çok acil yardım elim ayağım titriyor 3 günüm var adetime sabah kan vermiştim sonucum aynen şu şekilde

BETA-HCG 5.90 H 0 - 5
Son Adet Tarihine(SAT)göre referans değerler;
2-3 Hafta 5–50 mlU/mL
3–4 Hafta 50–500 mlU/mL

BETA-HCG 5.90 H 0 - 5
Son Adet Tarihine(SAT)göre referans değerler;
2-3 Hafta 5–50 mlU/mL
3–4 Hafta 50–500 mlU/mL

Bu sayıların en alt kısmında ne yazıyor canm? Bende de aynı sonuçlar vardı ve test negatıftı orda yazar.

:anneadayı:Ç
Kızlarrrrrr daha keseyi görmedik ama çift çizgi çıktı çok şükür Allahım herkese nasip etsin Holt dua edin bi sıkıntı olmasın düşük vs :KK43: eşimde sorun vardı mucize resmen...
Maşallah Allah esirgesin, iyice tutundursun sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah :anneadayı::anne:

Kızlar 2 gündür pembemsi bişey geliyor gecikmede 3 gün oldu hasta oldum sandım ped koydum ama ped de bişi yok sadece silince görüyorum idrar testim negatif :( hamilelik varmıdır ki

Merhaba arkadaslar. Benide listenize eklermisiniz. 20 aydir bebek istiyoruz. 1 klomen 3 asilama yaptirdim ama tutmadi malesef :( Esli olarak ayri ayri doktorlara gorunduk yapilmasi gereken butun testleri yaptirdik hicbir problem yok denildi. Birkac aydirda bal tarcin corekotu karisimi kullaniyordum sabah aksam esimede keciboynuzu pekmezi veriyordum sabah aksam.Bu ay degisiklik olsun dedim.Balparmagin apitera mix olanini aldim. Icinde arisutu polen propolis ve bal var. Erkegede bayanada cok faydasi varmis. Bunun yaninda bal tarcin corek otu karisiminida yaptim. Simdi size sorum şu. Ben dun her ikisinede basladim adetimin 2. Gunuydu. Acaba dokunurmu agir gelirmi kas yapim derken goz cikarmim.ikiside kuvvetli cunku. Birde bu ay yumurtlama zamani preseed jel kullanacagim bu jellede cok hamile kalan varmis. Baska öneriniz varmi??? Elimden geleni yapiyorum insallah vesile olur bu surec beni cok uzuyor. Kusura bakmayin uzun bi yazi oldu

Merhaba arkadaslar. Benide listenize eklermisiniz. 20 aydir bebek istiyoruz. 1 klomen 3 asilama yaptirdim ama tutmadi malesef :KK43: Esli olarak ayri ayri doktorlara gorunduk yapilmasi gereken butun testleri yaptirdik hicbir problem yok denildi. Birkac aydirda bal tarcin corekotu karisimi kullaniyordum sabah aksam esimede keciboynuzu pekmezi veriyordum sabah aksam.Bu ay degisiklik olsun dedim.Balparmagin apitera mix olanini aldim. Icinde arisutu polen propolis ve bal var. Erkegede bayanada cok faydasi varmis. Bunun yaninda bal tarcin corek otu karisiminida yaptim. Simdi size sorum şu. Ben dun her ikisinede basladim adetimin 2. Gunuydu. Acaba dokunurmu agir gelirmi kas yapim derken goz cikarmim.ikiside kuvvetli cunku. Birde bu ay yumurtlama zamani preseed jel kullanacagim bu jellede cok hamile kalan varmis. Baska öneriniz varmi??? Elimden geleni yapiyorum insallah vesile olur bu surec beni cok uzuyor. Kusura bakmayin uzun bi yazi oldu
Canim bu dogal kurlerin birarada kullanilmasina iyi degil diyolar ama her bunyeye ayni etkiyimi verir bilinmez tabi.bir iki ay birini dene sonra digerini denersin bence.yumurtalar cok buyusede dert buyumesede dert hadi buyudu diyelim catlayacagi kesin degil.herseyin vakti zamani varya olacagi zaman engel olacakta yok.hakketen dogru diyolar kafayi takinca kotu etki yapiyo diye dogru sanirim.

Kızlar 2 gündür pembemsi bişey geliyor gecikmede 3 gün oldu hasta oldum sandım ped koydum ama ped de bişi yok sadece silince görüyorum idrar testim negatif :KK43: hamilelik varmıdır ki
Aynen cnm kan testi yaptır rahatla bizim bat tarihleri aynıydı bende olmadım kan testi negatif cikti kist olusmus adet söktürücü kullanmaya başladım hayırlısı bklm

Hiç sanmıyorum canım ya her ay aynı şeyler kistim vardı 4,5 cm o geçmiş dün öğrendim onunla ilgili birşeydir diye düşünüyorum hayırlısı artık inşallah ikimizde aynı gün beklediğimiz güzel haberi alırız haberleşelim
Gecmis olsun cnm yumurtalık kisti miydi benimde adetin uç gün gecikti umutlu bekleyisle kan testi yaptırdım negatif kontrole gittim klomen kist yapmış 5cm simdi adet söktürücü verdi besinci günü gel dedi nasıl bir süreç bu adet duzenim ilk defa yerle bir oldu

Benim okudugum kadariyla ancak adet sokturucu ilacla adet oluyolar ama reglle giden kistler oluyo genelde.belki erkendir test icin yada hamile oldugu halde idrar testiyle cikmayanlarda oluyo sen bence doktora git biran once n3 var ne yok ozaman ogrenirsin kafanida bosuna mesgul etmemis olursun
Cnm kiste dönüşmüş hakliymissin kanda negatif çıkınca nöbetçi doktora muayene oldum adet söktürücü verdi düzenin yerle bir oldu inşallah en kısa zamanda toparlanirim

Back