- 19 Ocak 2017
- 28
- 2
- 6
- 47
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.001
Be saçmalıyorsunuz ya, bütün konularda saçma sapan orgazma takmissibi
Test yapin Hadi.. Hadi..
Geçen ay yaptim canim ben 6 gun falan sonunda acillik oldum cunku cok ağrı yapti ama aşırı derecede alıntım oldu göğüslerim sisti dayanamadimSogan kurunu ovulasyondan 4-5 gun once birakiyorsunuz dimi?
Hayırlısı olsun cnm benimde üç gün geçti ama hala regl olmadım testte hic ama hic silik ikinci çizgi bile çıkmıyor sabah tekrar yaptım daBen kirmizi karti yedim
Ben iğne kullanmadı cnm ilk defa klomen kullandım ilk kullandigin zaman reglde gecikme olmuş muydu ilacın böyle bir etkisi var mi ki benim bugün üçüncü gün hala olmadım ama testte de negatifBen tam gunu gunune regl oldum.igneden 2 gun sonra catliyor ve tam 14.gunde regl oluyorum 3 aydir.bu 4.klomen olucak yarin baslicam.doktor 6 ay boyle deniycez dedi.bat suanda 4 ekim tabi igne vuruldugum gune gore degisebilir.
Çok teşekkür ederim canım. Şimdi bi ağrı yok ama hamilelikte kötüleşiyormuş. Önce tedavi olmak lazımmış. Mecburen bekliyorum ben deDiş adamı mahvediyor cok gecmiş olsun canım
Yok canim bende huc gecikme yapmadi klomen tam gunu gunune olmami sagladi hatta.sen kontrol yaptirdinmi yumurta catladimi acaba.catlamazsa klomende kiste donusuyormus cunki.Ben iğne kullanmadı cnm ilk defa klomen kullandım ilk kullandigin zaman reglde gecikme olmuş muydu ilacın böyle bir etkisi var mi ki benim bugün üçüncü gün hala olmadım ama testte de negatif
Cnm en son gittiğimde 5 yumurtam vardı birisi 18 de diğerleri 20 ve ustuydu ilaç fazlasıyla tepki vermissin dedi doktor çatlama iğnesi yapmadı ilişki onerdi kendi çatlar dedi bayram öncesinde salı günü kontrol vermişti ama uzun sure memlekete gideceğini söyledim oda regl olmayı bekle olmazsan kan verirsin olursan olduğun zaman gelirsin tekrar kontrol ederiz dediYok canim bende huc gecikme yapmadi klomen tam gunu gunune olmami sagladi hatta.sen kontrol yaptirdinmi yumurta catladimi acaba.catlamazsa klomende kiste donusuyormus cunki.
Kiste dönüşünce de mi regl olunmuyor yoksaYok canim bende huc gecikme yapmadi klomen tam gunu gunune olmami sagladi hatta.sen kontrol yaptirdinmi yumurta catladimi acaba.catlamazsa klomende kiste donusuyormus cunki.
Benim okudugum kadariyla ancak adet sokturucu ilacla adet oluyolar ama reglle giden kistler oluyo genelde.belki erkendir test icin yada hamile oldugu halde idrar testiyle cikmayanlarda oluyo sen bence doktora git biran once n3 var ne yok ozaman ogrenirsin kafanida bosuna mesgul etmemis olursunKiste dönüşünce de mi regl olunmuyor yoksaidrar testlerin hep negatif çıktı
Bu erken gelmeler varya zaten tam hayal kırıklığı.. hayatımda şaşmayan 27 günde bir olan adet tarihlerim 2 aydır 24 günde bir olmaya başladı. Evlenince ağrılı olmaz dediler benimki daha beter olduKızlar maalesef bende dun adet oldum3 gün erken geldi
Bu erken gelmeler varya zaten tam hayal kırıklığı.. hayatımda şaşmayan 27 günde bir olan adet tarihlerim 2 aydır 24 günde bir olmaya başladı. Evlenince ağrılı olmaz dediler benimki daha beter oldu
Yeni baslayan bi gebelik olabilir canim tekrar edip artisa bakilmasi lazimkızlar çok acil yardım elim ayağım titriyor 3 günüm var adetime sabah kan vermiştim sonucum aynen şu şekilde
BETA-HCG 5.90 H 0 - 5
Son Adet Tarihine(SAT)göre referans değerler;
2-3 Hafta 5–50 mlU/mL
3–4 Hafta 50–500 mlU/mL
4–5 Hafta 100–5,000 mlU/mL
5–6 Hafta 500–10,000 mlU/mL
6–7 Hafta 1,000–50,000 mlU/mL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?