Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Be saçmalıyorsunuz ya, bütün konularda saçma sapan orgazma takmissibi

Test yapin Hadi.. Hadi..

Öncelikle başkasına yazdığım msjı farketmeden sana göndermişim cevaplamak için yanlış kişiyemi tıkladım nasıl oldu bilmiyırum. Senin mesajını yada mesajlarını okumadım bile. Hatta ne alaka sen gebeymişsin galiba, ki şimdi göz ucuyla bakındım yanlış anlamadıysam hamilesin, dolayıayla afedersin çünkü senin durumla alakası yok benim sorduğum sorunun. Neyse bu kadar açıklıyorum çünkü alakasız birine atmışım yazdığımı.. ama fakat o alakasız biri olan kişi son derece kaba, saldırgan biri çıkmış şansıma. Neyse, şayet gebeysen allah tamamına erdirsin değilsende inşaallah gönlüne göre olur. Fakat genel olarak kalabalık toplumlarda ister reel hayat ister sanal , iletişimde biraz nezaketi gözetmek gerekir.

Kızlar ya dün işten gider gitmez yaptım silikde olsa göremedim sabah uyanınca yaptım yine göremedim diğer zamanlar gibi duygusal moda baglamadim çünkü hala regl olmadım bel ağrısı dışında regl belirtisi de hissetmedim oysa ben regl olacağım da yatak döşek olurum işe bile gelemem hamile olup idrarda hic çıkmayan var mıdır ki

Ben tam gunu gunune regl oldum.igneden 2 gun sonra catliyor ve tam 14.gunde regl oluyorum 3 aydir.bu 4.klomen olucak yarin baslicam.doktor 6 ay boyle deniycez dedi.bat suanda 4 ekim tabi igne vuruldugum gune gore degisebilir.

Ben tam gunu gunune regl oldum.igneden 2 gun sonra catliyor ve tam 14.gunde regl oluyorum 3 aydir.bu 4.klomen olucak yarin baslicam.doktor 6 ay boyle deniycez dedi.bat suanda 4 ekim tabi igne vuruldugum gune gore degisebilir.
Ben iğne kullanmadı cnm ilk defa klomen kullandım ilk kullandigin zaman reglde gecikme olmuş muydu ilacın böyle bir etkisi var mi ki benim bugün üçüncü gün hala olmadım ama testte de negatif

Ben iğne kullanmadı cnm ilk defa klomen kullandım ilk kullandigin zaman reglde gecikme olmuş muydu ilacın böyle bir etkisi var mi ki benim bugün üçüncü gün hala olmadım ama testte de negatif
Yok canim bende huc gecikme yapmadi klomen tam gunu gunune olmami sagladi hatta.sen kontrol yaptirdinmi yumurta catladimi acaba.catlamazsa klomende kiste donusuyormus cunki.

Yok canim bende huc gecikme yapmadi klomen tam gunu gunune olmami sagladi hatta.sen kontrol yaptirdinmi yumurta catladimi acaba.catlamazsa klomende kiste donusuyormus cunki.
Cnm en son gittiğimde 5 yumurtam vardı birisi 18 de diğerleri 20 ve ustuydu ilaç fazlasıyla tepki vermissin dedi doktor çatlama iğnesi yapmadı ilişki onerdi kendi çatlar dedi bayram öncesinde salı günü kontrol vermişti ama uzun sure memlekete gideceğini söyledim oda regl olmayı bekle olmazsan kan verirsin olursan olduğun zaman gelirsin tekrar kontrol ederiz dedi

Kiste dönüşünce de mi regl olunmuyor yoksa :KK43: idrar testlerin hep negatif çıktı
Benim okudugum kadariyla ancak adet sokturucu ilacla adet oluyolar ama reglle giden kistler oluyo genelde.belki erkendir test icin yada hamile oldugu halde idrar testiyle cikmayanlarda oluyo sen bence doktora git biran once n3 var ne yok ozaman ogrenirsin kafanida bosuna mesgul etmemis olursun

bata 2 gün var. Göğüs şişliği dışında birşeyim yok. Ah ah ne zaman gelecek bebeğim :(

Merhaba 17 ağustosta spiral çıkarttırdım bat 4 eyluldu belirtiler var ancak gelen giden yok

Kızlar maalesef bende dun adet oldum :KK43: 3 gün erken geldi
Bu erken gelmeler varya zaten tam hayal kırıklığı.. hayatımda şaşmayan 27 günde bir olan adet tarihlerim 2 aydır 24 günde bir olmaya başladı. Evlenince ağrılı olmaz dediler benimki daha beter oldu

kızlar çok acil yardım elim ayağım titriyor 3 günüm var adetime sabah kan vermiştim sonucum aynen şu şekilde

BETA-HCG 5.90 H 0 - 5
Son Adet Tarihine(SAT)göre referans değerler;
2-3 Hafta 5–50 mlU/mL
3–4 Hafta 50–500 mlU/mL
4–5 Hafta 100–5,000 mlU/mL
5–6 Hafta 500–10,000 mlU/mL
6–7 Hafta 1,000–50,000 mlU/mL

Bu erken gelmeler varya zaten tam hayal kırıklığı.. hayatımda şaşmayan 27 günde bir olan adet tarihlerim 2 aydır 24 günde bir olmaya başladı. Evlenince ağrılı olmaz dediler benimki daha beter oldu

Aynen bana da sancılı olamazsın artık dediler daha da arttı ağrılar. Ağrı kesici içmeden geçmiyor ya :((

kızlar çok acil yardım elim ayağım titriyor 3 günüm var adetime sabah kan vermiştim sonucum aynen şu şekilde

BETA-HCG 5.90 H 0 - 5
Son Adet Tarihine(SAT)göre referans değerler;
2-3 Hafta 5–50 mlU/mL
3–4 Hafta 50–500 mlU/mL
4–5 Hafta 100–5,000 mlU/mL
5–6 Hafta 500–10,000 mlU/mL
6–7 Hafta 1,000–50,000 mlU/mL
Yeni baslayan bi gebelik olabilir canim tekrar edip artisa bakilmasi lazim

Back