- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Ekledim canım inşallah gebe kalmış olursunBennimde bat 16 eylül ilk asilama iptal edildikten sonra verilen arada son ay belki kendiliginden gebe kalabilirim ins olmazsa adetle birlikte tekrar basliyoruz
Ekledim canımBat 16 eylul :) son adet tarihimden itibaren 14 gun hayit tohumu kullandim bende. 1 haftadan fazladirda folik asit kullaniyorum. Umarm bu ay tutar hepimizin :)
Galiba Yok canım hiç ses YokHiç hamiş olan yok mu
İnşallah cnm yaolsun umudunu kaybetme geç dollenmedir belki, gelirse de üzülme bı dahaki aya hayırlısıyla olur :)
Yok cnm doktor herşey yolunda dedi klomen verdi sadece ama oda regl geciktirir mi bilmiyorumaynen bende oyleyim varmis gulum 3. gun bugun gecen olmadim beklicez ben pkoya sevep buluyorum sendede pko varmi
Cnm benide ekleyin 13 Eylül bu ay yumurtlama gününü kaçırdım umudum yok ama işte bu umut diğer ay soğan kürü yapicam ovulasyon testiyle birlikte ins olur bebis
Be saçmalıyorsunuz ya, bütün konularda saçma sapan orgazma takmissibiİyi biriyle evli olmak başka orgazm başka bişey, kocanı seviyorsunve hersey iyilik üzerinedir de orgazm oluyormusunuz acaba. Bende sex bebek içine dönüştü orgazm zevk kalmadı . Ondanmı diyorum. Çok zevk alıp orgazm yaşıyormusun.
Test yapin Hadi.. Hadi..Kızlar pembemsi bir akıntı geldi adet gecikmesi 2 gün oldu acaba varmıdır bişey
Aynen cnm eylül 5'e kadar bat tarihi olan arkadaşlar ne durumdasiniz güzel haberi olan yok mu
married_woman --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@Myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Sarayhelvasi --> 4 Eylül
@Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
sadeceMelek --> 5 Eylül
Eylüle dair umutlarım vardı ancak agustos sonu cerrahi 20 lik diş çekimi oldu. tamda yumurtlama haftama denk geldi. bizde bilinçli olarak en verimli olan 1 haftayı es geçtikşimdi ekime artık umutlar. arada bakıyorum eylül sayfalarına inşallah sizlerden peş peşe güzel haberler gelir
Diş adamı mahvediyor cok gecmiş olsun canımBenim de diş nedeni ile taaa önümüzdeki aya kaldı denemeler. Bu ay tedavi bitecek. Ancak ekimde çalışma yapabilecegiz
Dün yaptım negatif çıktıBe saçmalıyorsunuz ya, bütün konularda saçma sapan orgazma takmissibi
Test yapin Hadi.. Hadi..
Malesef benm 5-6gun önceden geldi adetim cunku soğan suyu içmiştim cok feciii olduuuAynen cnm eylül 5'e kadar bat tarihi olan arkadaşlar ne durumdasiniz güzel haberi olan yok mu
married_woman --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@Myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Sarayhelvasi --> 4 Eylül
@Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
sadeceMelek --> 5 Eylül
Benim de bu ay bi değişik oldu daha önce de yazmıştım ama.. 7 gün yaptığım ovulasyon testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıştım. Bi 10 gündür göğüslerim ağrıyo. Arada adet olcakmışım gibi sancılarım geliyo ama kısa süreli. Hatta bugün yine kasık ağrısı hissettim. Bakalım bekliycem benim pek umudum yok ama kızlar
Ben bu aydan umutluyum daha oncede ovulasyon testi yaptim yakalayamadım ama bu ay inanıyorum yakalayacağım soğan suyu yaptim cunku ve aşırı derecede adetim oldu bu şekild e çıkıyor 3gundur falan programa göre 8inde yumurtlama 1 sene olacak neredeyse dua edin kizlarBenim de bu ay bi değişik oldu daha önce de yazmıştım ama.. 7 gün yaptığım ovulasyon testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıştım. Bi 10 gündür göğüslerim ağrıyo. Arada adet olcakmışım gibi sancılarım geliyo ama kısa süreli. Hatta bugün yine kasık ağrısı hissettim. Bakalım bekliycem benim pek umudum yok ama kızlar
Sogan kurunu ovulasyondan 4-5 gun once birakiyorsunuz dimi?Malesef benm 5-6gun önceden geldi adetim cunku soğan suyu içmiştim cok feciii olduuu
Ay insallah yavrummmBat a son 8 gün. Bugün çok fazla uyku isteği vardı uyudum hala uyumak istiyorum. Kasıklarda ağrı ve göğüslerde batma oldu. Dün hiç birşey yoktu. Daha erken ama inşallah miniciğim tutunuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?