Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gobek cektirme diye birsey varmis eskiden oyle yaparlarmış benim annemde oyle göbeğini cektirmiste gebe olmus günümüze gore sizce de olasi birsey mi

Cnm benide ekleyin 13 Eylül bu ay yumurtlama gününü kaçırdım umudum yok ama işte bu umut diğer ay soğan kürü yapicam ovulasyon testiyle birlikte ins olur bebis

ben 3 aydır deniyorum, Bat 18 Eylül... yaş 30 olduğu ve pkos olduğu için fazla uzatmak istemedim klomen başladı dr'um.
klomene ek olarak 4 gün incir kürü yaptım, 2 yumurta büyümüş dedi dr. overtrille vuruldum, bakalım test için gün sayıyorum.

incir kürünü 42 gün diyorlar ama pkos'lu olanınız varsa aman dikkat edin, yumurta büyüyüp büyüyüp çatlamayabiliyormuş, dr'unuza danışmadan yapmayın.

Be saçmalıyorsunuz ya, bütün konularda saçma sapan orgazma takmissibi
Kızlar pembemsi bir akıntı geldi adet gecikmesi 2 gün oldu acaba varmıdır bişey
Test yapin Hadi.. Hadi..

Benim de diş nedeni ile taaa önümüzdeki aya kaldı denemeler. Bu ay tedavi bitecek. Ancak ekimde çalışma yapabilecegiz

Malesef benm 5-6gun önceden geldi adetim cunku soğan suyu içmiştim cok feciii olduuu

Reactions: Eva
Ben bu aydan umutluyum daha oncede ovulasyon testi yaptim yakalayamadım ama bu ay inanıyorum yakalayacağım soğan suyu yaptim cunku ve aşırı derecede adetim oldu bu şekild e çıkıyor 3gundur falan programa göre 8inde yumurtlama 1 sene olacak neredeyse dua edin kizlar

Eklentiler

• 20170906_003651.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…