Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gobek cektirme diye birsey varmis eskiden oyle yaparlarmış benim annemde oyle göbeğini cektirmiste gebe olmus günümüze gore sizce de olasi birsey mi

Cnm benide ekleyin 13 Eylül bu ay yumurtlama gününü kaçırdım umudum yok ama işte bu umut diğer ay soğan kürü yapicam ovulasyon testiyle birlikte ins olur bebis

ben 3 aydır deniyorum, Bat 18 Eylül... yaş 30 olduğu ve pkos olduğu için fazla uzatmak istemedim klomen başladı dr'um.
klomene ek olarak 4 gün incir kürü yaptım, 2 yumurta büyümüş dedi dr. overtrille vuruldum, bakalım test için gün sayıyorum.

incir kürünü 42 gün diyorlar ama pkos'lu olanınız varsa aman dikkat edin, yumurta büyüyüp büyüyüp çatlamayabiliyormuş, dr'unuza danışmadan yapmayın.

İyi biriyle evli olmak başka orgazm başka bişey, kocanı seviyorsunve hersey iyilik üzerinedir de orgazm oluyormusunuz acaba. Bende sex bebek içine dönüştü orgazm zevk kalmadı . Ondanmı diyorum. Çok zevk alıp orgazm yaşıyormusun.
Be saçmalıyorsunuz ya, bütün konularda saçma sapan orgazma takmissibi
Kızlar pembemsi bir akıntı geldi adet gecikmesi 2 gün oldu acaba varmıdır bişey
Test yapin Hadi.. Hadi..

Aynen cnm eylül 5'e kadar bat tarihi olan arkadaşlar ne durumdasiniz güzel haberi olan yok mu

married_woman married_woman --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@Myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Sarayhelvasi --> 4 Eylül
@Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
sadeceMelek sadeceMelek --> 5 Eylül

Eylüle dair umutlarım vardı ancak agustos sonu cerrahi 20 lik diş çekimi oldu. tamda yumurtlama haftama denk geldi. bizde bilinçli olarak en verimli olan 1 haftayı es geçtik :KK43: şimdi ekime artık umutlar. arada bakıyorum eylül sayfalarına inşallah sizlerden peş peşe güzel haberler gelir:KK200:

Benim de diş nedeni ile taaa önümüzdeki aya kaldı denemeler. Bu ay tedavi bitecek. Ancak ekimde çalışma yapabilecegiz :cry::oha:

Aynen cnm eylül 5'e kadar bat tarihi olan arkadaşlar ne durumdasiniz güzel haberi olan yok mu

married_woman married_woman --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@Myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Sarayhelvasi --> 4 Eylül
@Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
sadeceMelek sadeceMelek --> 5 Eylül
Malesef benm 5-6gun önceden geldi adetim cunku soğan suyu içmiştim cok feciii olduuu

• Beğen
Reactions: Eva
Benim de bu ay bi değişik oldu daha önce de yazmıştım ama.. 7 gün yaptığım ovulasyon testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıştım. Bi 10 gündür göğüslerim ağrıyo. Arada adet olcakmışım gibi sancılarım geliyo ama kısa süreli. Hatta bugün yine kasık ağrısı hissettim. Bakalım bekliycem benim pek umudum yok ama kızlar:KK43::KK42:
Benim de bu ay bi değişik oldu daha önce de yazmıştım ama.. 7 gün yaptığım ovulasyon testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıştım. Bi 10 gündür göğüslerim ağrıyo. Arada adet olcakmışım gibi sancılarım geliyo ama kısa süreli. Hatta bugün yine kasık ağrısı hissettim. Bakalım bekliycem benim pek umudum yok ama kızlar:KK43::KK42:
Ben bu aydan umutluyum daha oncede ovulasyon testi yaptim yakalayamadım ama bu ay inanıyorum yakalayacağım soğan suyu yaptim cunku ve aşırı derecede adetim oldu bu şekild e çıkıyor 3gundur falan programa göre 8inde yumurtlama 1 sene olacak neredeyse dua edin kizlar

Eklentiler

• 20170906_003651.jpg
    20170906_003651.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 53
Back