Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay doktora gittim 4,5 cm çikolata kisti var bayramdan sonra ameliyat olman gerekiyor dediler bende umutsuzca belki iyi gelir diye soğan kürü yaptım az önce doktora tekrar kontrole gittim kistim 2 cm e inmiş lütfen deneyin ısrarla öneriyorum ondan öncede doktora gitmiştim yine kistin var demişlerdi o zaman hiçbir şey yapmadım yani soğan kürüyle geçtiğine eminim şimdi de bebek için incir kürüne başladım ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın kızlar

Nasıl içtin ben beceremedim hiç onu içmeyi

Hadi insallah cnm.hic bebis haberleri yok zaten ...

Aynen cnm eylül 5'e kadar bat tarihi olan arkadaşlar ne durumdasiniz güzel haberi olan yok mu

@Cnsssss35 --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
F Fushiaa --> 1 Eylül
2 2miracles --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
Myhsa --> 3 Eylül
Hanzademm --> 3 Eylül
I ilkbahar_ --> 3 Eylül
Sarayhelvasi --> 4 Eylül
G Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
sadeceMelek --> 5 Eylül

canim benimkisi listede 2 eyluldu hala adet olmadim 2 eylulde test yaptim negatif cikti 14. gunu yumurtam 12mm di sonra buyudumu kaldimi bilmiyorum hala adette olmadim doktorada gitmedim bekliyorum pkoluyum ondan mi gecikme oluyor acaba

Benim de bu ay bi değişik oldu daha önce de yazmıştım ama.. 7 gün yaptığım ovulasyon testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıştım. Bi 10 gündür göğüslerim ağrıyo. Arada adet olcakmışım gibi sancılarım geliyo ama kısa süreli. Hatta bugün yine kasık ağrısı hissettim. Bakalım bekliycem benim pek umudum yok ama kızlar

Eylüle dair umutlarım vardı ancak agustos sonu cerrahi 20 lik diş çekimi oldu. tamda yumurtlama haftama denk geldi. bizde bilinçli olarak en verimli olan 1 haftayı es geçtik şimdi ekime artık umutlar. arada bakıyorum eylül sayfalarına inşallah sizlerden peş peşe güzel haberler gelir

canim benimkisi listede 2 eyluldu hala adet olmadim 2 eylulde test yaptim negatif cikti 14. gunu yumurtam 12mm di sonra buyudumu kaldimi bilmiyorum hala adette olmadim doktorada gitmedim bekliyorum pkoluyum ondan mi gecikme oluyor acaba
Ayyy hadi inşallah güzel sebeptendir gecikmen cnm bende eve gelir gelmez yaptım test ama ikinci çizgiden eser yok regl de olmadım hayırlısı deyip bekliyorum

Bat ne zaman ki cnm benim

Bat 16 eylul :) son adet tarihimden itibaren 14 gun hayit tohumu kullandim bende. 1 haftadan fazladirda folik asit kullaniyorum. Umarm bu ay tutar hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…