- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Nasıl içtin ben beceremedim hiç onu içmeyiKızlar geçen ay doktora gittim 4,5 cm çikolata kisti var bayramdan sonra ameliyat olman gerekiyor dediler bende umutsuzca belki iyi gelir diye soğan kürü yaptım az önce doktora tekrar kontrole gittim kistim 2 cm e inmiş lütfen deneyin ısrarla öneriyorum ondan öncede doktora gitmiştim yine kistin var demişlerdi o zaman hiçbir şey yapmadım yani soğan kürüyle geçtiğine eminim şimdi de bebek için incir kürüne başladım ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın kızlar
Bir süre sonra alıştım tadına ilaç içmekten iyidir diyerek içtimNasıl içtin ben beceremedim hiç onu içmeyi
Hadi insallah cnm.hic bebis haberleri yok zaten ...
canim benimkisi listede 2 eyluldu hala adet olmadim 2 eylulde test yaptim negatif cikti 14. gunu yumurtam 12mm di sonra buyudumu kaldimi bilmiyorum hala adette olmadim doktorada gitmedim bekliyorum pkoluyum ondan mi gecikme oluyor acabaAynen cnm eylül 5'e kadar bat tarihi olan arkadaşlar ne durumdasiniz güzel haberi olan yok mu
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
evaline --> 1 Eylül
F Fushiaa --> 1 Eylül
2 2miracles --> 1 Eylül
L lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
Myhsa --> 3 Eylül
Hanzademm --> 3 Eylül
I ilkbahar_ --> 3 Eylül
Sarayhelvasi --> 4 Eylül
G Gonulcelen_87 --> 4 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül
sadeceMelek --> 5 Eylül
Ayyy hadi inşallah güzel sebeptendir gecikmen cnm bende eve gelir gelmez yaptım test ama ikinci çizgiden eser yok regl de olmadım hayırlısı deyip bekliyorumcanim benimkisi listede 2 eyluldu hala adet olmadim 2 eylulde test yaptim negatif cikti 14. gunu yumurtam 12mm di sonra buyudumu kaldimi bilmiyorum hala adette olmadim doktorada gitmedim bekliyorum pkoluyum ondan mi gecikme oluyor acaba
Bat ne zaman ki cnm benimBenim de bu ay bi değişik oldu daha önce de yazmıştım ama.. 7 gün yaptığım ovulasyon testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıştım. Bi 10 gündür göğüslerim ağrıyo. Arada adet olcakmışım gibi sancılarım geliyo ama kısa süreli. Hatta bugün yine kasık ağrısı hissettim. Bakalım bekliycem benim pek umudum yok ama kızlar
İnşallah cnm eylül bitmeden yaşarsın sevincinibat 2 eylülden -adet olunca-27 eylüle kaydı,umarım bu sefer tutar
Hadi bklm ay bitmeden desene benim iki gün gecikmeli ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı
Bugün diye yazmıştım ben ama belli olmaz benimkine 6sı olur 7si olurBat ne zaman ki cnm benim
olsun umudunu kaybetme geç dollenmedir belki, gelirse de üzülme bı dahaki aya hayırlısıyla olur :)Hadi bklm ay bitmeden desene benim iki gün gecikmeli ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı
aynen bende oyleyim varmis gulum 3. gun bugun gecen olmadim beklicez ben pkoya sevep buluyorum sendede pko varmiAyyy hadi inşallah güzel sebeptendir gecikmen cnm bende eve gelir gelmez yaptım test ama ikinci çizgiden eser yok regl de olmadım hayırlısı deyip bekliyorum
Insallah canim bu ay bebis gelir sana sonra bana ve burdaki herkezeaynen bende oyleyim varmis gulum 3. gun bugun gecen olmadim beklicez ben pkoya sevep buluyorum sendede pko varmi
Değiştirdim canım :)Yeni Bat 30 Eylül@1mucizeolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?