Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
masallah herkes senin kadar şansli olamiyor sonradan gulmus kader galiba insallah bebisinizde en kisa zamanda gelir tahlilleriniz guzel igneli tedavide daha cok tutuyor bebek deneyin bence olacak steres yapma canim
Sag ol canim bizim A anneveoglusu ne yapiyor acaba onuda merak ediyorum insallah hepimizin olcak ben inaniyorum

Kizlar hayit tohumunu demleyip iciyorum sabah aksam ben ac karnina bu gun inanilmaz bir akintim geldi ondan dolayimi acaba a.a enfeksiyon testleri yapilmisti temiz cikmistim anlamadim birde ara ara kasiklarim agriyo cok sik tuvalete cikiyorum ben acaba hepsi hayittanmi yapan oldumu aranizda kizlar

İyi biriyle evli olmak başka orgazm başka bişey, kocanı seviyorsunve hersey iyilik üzerinedir de orgazm oluyormusunuz acaba. Bende sex bebek içine dönüştü orgazm zevk kalmadı . Ondanmı diyorum. Çok zevk alıp orgazm yaşıyormusun.

Bazi seyler insanin mahremidir her kadinda bir degildir ben hep duskundum olede devam ediyor konu sevdigin adam oldugunda almaman mumkun degil bence sen kafani bosalt bebegi unut once esinle mutlu olabilki saglikli bir evlilik hayatin olsun ben sansliyim kirpiginin ucu kirilsa canimin yanacagi bir adami seviyorum

Siz de bir şey olur korkusuyla ev temizliği vs hiç bir şey yapmıyor musunuz?
Yooo her gun evde kosturuyorum canim ben hatta 1 gun arayla dip bucak temuzlik yapiyorum koca gun elumde bezle dolasiyorum toz bezime kadar herseyimi utulerim hic isim bitmez hic kasmiyorum kendimi cunki tutcak bebek tutar he olduktan sonra 3 ay dikkat ederim cam silmem mesela benim evim dublex ole yok teras tozlandi yok balkonlar ugrasmam yani ama sadece 3 ay oda bebegimin sagligi icin esim yapar bi cok seyi olsun yeterki hamile kalana kadar tituzlige devam ama

Anladım cnm cevap için sağ ol. İlk gebeliğim 4,5 haftada kalbi durdu ve ben 6,5 haftada kürtaj oldum. Şuan değerlendirilecek günlerdeyim ama ayağa kalktığımda içimde ne kadar meni varsa çıkıyor o yüzden içinde tutamıyorum diye ev işi yapmamaya karar vermiştim zaten olacağı varsa olur böyle düşünceler beni benden alıyor aylardır

Adet olana kadar bekleyip adet olunca mı temizlik yapayım yani. Valla tencere kaldırmaya korkar oldum
aynen öyle yap adet olunca yaparsın simdi hiç yıpratma kendini
ben yavas yavas yaptım temizlik sonra eşimle basladık adet olunca hepsini dip köse bitirdik simdi evi temizledim hiç birseye elimi sürmeden yani agır işlere pencere silmek perde yıkamak takmak vs... gibi işlere elimi sürmeyecegm günlük hafif işlerimi yapıp bekleyecegm heyecanla batı
haıyrlısıyla tez zamanda yarabbim nasip etsin banada ytüm isteynlerede

Adet olana kadar bekleyip adet olunca mı temizlik yapayım yani. Valla tencere kaldırmaya korkar oldum
tencere kaldırmamak mümkün degil benim bir evladım var onun
bakımı banyosu yemegi şimdi okulda acılıyor kolay beslenme hazırlıyacagm
akşam yemegi derken yapmam lazım
dikkat et tabiki ama takdir allahın

Canim iliskiden 1 saat sonra ayaga kalk hemen kalkma o spermler ne yazik ki vende de geri geliyor ama zaten sperm icinde meni var o geri geliyor yani en iyi sperm 15 dakikada yumurtaya variyor bizlerin zamani var demek ki daha o yuzden olmuyor

Bugünde regl olmadım henüz isteyim şuan eve gidince test yapacağım inşallah cift çizgi haberi veririm eylül topigi canlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…