- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Ben yarın doktora gidicem benimde umudum yok canım kistim varmış daha ne kisti olduğu bile belli değilİnşallah hamişsindir canım benim umudum yok kendimden. Bence olsaydı kan testinde birazda olsa çıkardı birde ben erken yumurtluyorum döllenmiş olması lazım ama bu kasığımda ki ağrıları anlamadım. Bayramda ayaklarımı çok üşüttüm belkide ondan dolayı birşey oldu. Zaten aciller çok ilgilenmiyor. Önümüzdeki günler geçmezse doktora giderim olmazsa.
yok gün aşırı yöntemini takip ettim ama belirtilerden anlıyorum zaten yumurtlama dönemimiDesene yalnız değilim :) yumurtlamanı takip edebildin mi :)
Canim kistin olduğunu nasıl ogrendinBen yarın doktora gidicem benimde umudum yok canım kistim varmış daha ne kisti olduğu bile belli değil
Doktor ultrasonda gördü canımCanim kistin olduğunu nasıl ogrendin
Doktor ultrasonda adetleri sancılı geçiyor mu
Canim adetleri sancılı geçiyor muDoktor ultrasonda gördü canım
Nöbet şekeri ne tam olarakEğer kistiniz varsa nöbet şekeri ile yapılan bi karşım var tavsiye ederim ben onunla temizlendim doktor bile şaşırdı
Senin basit kisti sanırımÖzfidan baharatçı var Sivas'ta sadece o yapıyormuş içinde kedi hindi mi ne var bi ot sabah akşam 1 kaşık içtim eridi gitti kist
Evet ağrılı oluyor ilişki sırasında da ağrım oluyorCanim adetleri sancılı geçiyor mu
Kaç cm olduğunu syldi mi doktorEvet ağrılı oluyor ilişki sırasında da ağrım oluyor
3,5 cm canım yarın belki tam olarak ne olduğunu öğrenebilirimKaç cm olduğunu syldi mi doktor
Canim benim de 2 cm lik dermoid kist in var3,5 cm canım yarın belki tam olarak ne olduğunu öğrenebilirim
Aldırmayı düşünüyor musunCanim benim de 2 cm lik dermoid kist in var
2 cm lik kist alınmıyor doktor 4 cm olmadanalmiyorAldırmayı düşünüyor musun
Evet doğru unuttum ben bunu2 cm lik kist alınmıyor doktor 4 cm olmadanalmiyor
Belirtileri var mı ne gibi rahatsızlık veriyor sanaEvet doğru unuttum ben bunu
Benim belirtir yoktu bebek istediğim için ultrasyonfa girdim sonra emar çekildi ordan ogrebdinBelirtileri var mı ne gibi rahatsızlık veriyor sana
Anladım canım çok geçmiş olsunBenim belirtir yoktu bebek istediğim için ultrasyonfa girdim sonra emar çekildi ordan ogrebdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?