Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafiften bel ağrım var sanki ama onun dışında birşey yok oysa ben yatalak olurdum regl günü gelmeden kesin haberim olurdu Allahım inşallah güzel haberler verirsin

Ben 3 gün gecikmeyle bugün adet oldum Yen'i bat ekim hayırlısı.ovulasyon testi alıcam bu ay kaç tane almalıyım acaba kızlar?

masallah herkes senin kadar şansli olamiyor sonradan gulmus kader galiba insallah bebisinizde en kisa zamanda gelir tahlilleriniz guzel igneli tedavide daha cok tutuyor bebek deneyin bence olacak steres yapma canim

DÜzenledim canım. Havalardan olabilir belki 2 aydır Benimde erken geliyor hayırlısı bakalım canım

Yeni arkadaşlar ekledim sizleri hoşgeldiniz. İnşallah güzel haberler verirsiniz.
Bende 2 gündür kasık ağrısı yaşıyorum bacağıma vuruyor hatta dün gece uyuyamadım doktora gittim test yapıldı negatif çıktı 8 gün var regle. Galiba bebek olsa pozitif olurdu değil mi kızlar? Doktor fıtık olabilir ağrı devam ederse genel cerraha git dedi inşallah fıtık olmaz geçer kızlar birde bu çıkmasın

Senle aynı gün regl olcaz ben sadece deli gibi uyumak istiyorum bir de bugün ishal gibi bişi oldum karnım kıpır kıpır hayırlısı artık yarın doktora gidicem kistim için bence erken olabilir test için ama kan testiyse bilemiyorum canım

Bende varım kızlar yarin bat kafayı yicem yahu 1 ay daha geriye atmak istemiyorum bugün sancim çok oldu şu an geçti bakalım nolcak Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda ins

İnşallah hamişsindir canım benim umudum yok kendimden. Bence olsaydı kan testinde birazda olsa çıkardı birde ben erken yumurtluyorum döllenmiş olması lazım ama bu kasığımda ki ağrıları anlamadım. Bayramda ayaklarımı çok üşüttüm belkide ondan dolayı birşey oldu. Zaten aciller çok ilgilenmiyor. Önümüzdeki günler geçmezse doktora giderim olmazsa.

Test icin tabiki erken canım icini rahat tut aynı gün bat :)

Bennimde bat 16 eylül ilk asilama iptal edildikten sonra verilen arada son ay belki kendiliginden gebe kalabilirim ins olmazsa adetle birlikte tekrar basliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…