Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar benim de bat 19 eylül . Acaba hangi günleri değerlendirdiniZ bir de ayağa kalktığınızda bütün meni çıkıyor mu sizin de? Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz ... İnşallah bu ay başarırız kucaklarımız dokuz ay sonra dolar

Merhaba ben 22 yaşındayım 8 aylık evliyim mide bulantım kusma istegi baş dönmesi ve kokulara karşı tiksinti ve yediklerimde kokuyosa yiyemiyorum sizce hamile olabilirmiyim şüpheleniyorum ve kendimi farklı hissediyorum:))

Insallahhh cnm ..test yapmadinmi
Yok cnm ya sürekli yapıp üzüldüğüm için eşim yasakladı almadik eve de normalde hic sasmazdi iki uç aydır erken gelmeye başlamısti ama çok şükür bu ay erken de gelmedi birde en son doktor 30 ağustos da ilişki önermişti gerçi yapamadık ama olsun anladığım kadarıyla geç döllenme olacak olursa tabi ki

Beni de ekler misin benim de 13 eylul bat insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza..❤❤

adet öncesi belirtilerden kesin bu hamilelik belirtisi diyebileceğiniz bir şey var mı ???
kızlar ishal belirti olabilir mi ?

Canim beni de ekler misn lutfen..

Canim ben daha onceki hamileliklerimde 2. Ayda klomenle hamile kalmistim martta basladim tedaviye klomen ile bu aya kadar 2 kere ovitrelle olmadim diger aylar vuruldum ama tutmadi hsg rahim filmi 19 mayista cekildi tupler acik hatta cok guzel dedi doktor amh yani anti muller hormon bu yumurtalik rezervini gosteren 2.34 cikti oda cok iyi dedi her ay klomenle 2 veya 3 yumurtam ayni anda buyuyor ama ne yazikki dollenmiyor neden spermlemi bulusamiyor anlamiyorum 2 ay boyunca yani gecen haziran ve temmuz aylari adetten sonra bir basladim her gun iliski oldu adete4 gun kalana kadar yine tutmadi malesef hep ikinci ayda hamile kalan ben ne yazik ki hamile kalamiyorum dilek tespihi yapan arkadaslar varmis nasil yapiliyor bilen varsa yazsin dunya dua uzerine kurulu onu yapayim bari 11 yasinda kizim var ama ben ikinci evliligimi yaptim 31 yasindayim esimde benle ayni yasta ve ilk evliligi hic cocuklu falan demedi ailesi sag olsun cok duskun bana harika bir dugun yapildi yeniden hangi gelinligi istiyorsam her sey en ince ayrintisina kadar yapildi hic bir seye o olmaz denmedi kizimada cok duskun benden cok kizimla ilgilenir esim sperm testi de cok iyi cikti kizim ve esim cok istiyor yoksa bana kalsa 13 yil sonra biten bir evlilikten sonra bebis dusunmezdim ama esimin ilk evliligi dogal olarak cocugu yok bizden bir parca olsun istiyor bende cabaliyorum ama olurmu olmaz mi bilemiyorum canim

Albi marka gebelik testinde hep bir dağılma var..ama yine de tereddütte kaldım..sizler ne dersiniz? Adete 8-9 gün var..

Eklentiler

• 2017-09-04 13.58.46.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…