- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Ay bizim kaderimiz mi bu kirmizilar ya 6 aydir bela oldular basima biktim hamile kalamiyorum bir turlu tek atista nasil tutuyo bu insanciklar ben niye o sanslilarin arasinda degilim kafamda deli sorularBen kırmızıları gördüm. Yeni bat 30 eylül
Evet bende çok üzülüyorumAy bizim kaderimiz mi bu kirmizilar ya 6 aydir bela oldular basima biktim hamile kalamiyorum bir turlu tek atista nasil tutuyo bu insanciklar ben niye o sanslilarin arasinda degilim kafamda deli sorular
Insallah canim ben 6 ay once basladim tedavilere bu topiklerde her arkadasim hamile kaldi mart ayinda basladim dusun hala tik yok bende olmuyor napayim saldim artik esimin yanina bile yanasmiyorum sikildim yaniEvet bende çok üzülüyorumhayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Öyle yapma ama eşinden uzaklaşma ve umudunu yitirme. Allah nasip eder inşallahInsallah canim ben 6 ay once basladim tedavilere bu topiklerde her arkadasim hamile kaldi mart ayinda basladim dusun hala tik yok bende olmuyor napayim saldim artik esimin yanina bile yanasmiyorum sikildim yani
Insallah canimda ben umudumu kaybediyorum galiba ki cok pozitif bir insanim ama bildigin negatif dusuncelerle doldum ve benim 11 yasinda kizim var 2. Ci klomende hamile kaldim ben hep 2 kere hamile kaldim diger bebegimi kizimdan once kaybettim bunda 6 aydir ugrasiyorum bilemedim ne yapsamÖyle yapma ama eşinden uzaklaşma ve umudunu yitirme. Allah nasip eder inşallah
Canim belki yumurtan gec catliyordur sen bu gunleride degerlendir bence belkiden bebistendir bunu bilemeyiz ama o seffaf akinti yumurta catlayip ta olabiliyo sen degerlendir canim en azindan emeklerinin meyvesini al bazi kadinlar adetten sonra yumurtlar bazi kadinlar 14 gun varken bazilarida adete bi kac gun varken yumurtluyo bi allah biliyo biz tutturamiyoruz 1 gun arayla dene sen sansa birakma allah en kisa zamanda nasip etsin canim hayirlisiylaKızlar merhaba nasılsınız. Bi sıkıntım var yeni hamile arkadaşlar bi yardımcı olurlarmı. Bu ay hayıt tohumu içtim ve 12. Günümde ovualsyon testim pozitife yakındı ertesi gün negatif oldu silikti. Burda paylamıştım sizce diye çatlamış dendi o arada yapışkan akıntım vardı hafif ağrıyla. Sonra o akıntı geçti beyaz kremsiye döndü. Şimdi 23. Günüm ve 3 gündür gün içinde 2 kez falan tuvalette peçeteye avuç dolusu şeffaf kaygan yumurta akı gibi bi akıntı geliyor çamaşırımda sürekli ıslanıyor su gibi. Bunu yaşayan varmı ve kasıklarımda ağrı arttı baskı var gibi. Döllenme olduysa bu akıntı oluyormu varmı bi bilginiz. Son adetimden sonra smear testi yaptırdım iltihap falan yok temiz çıktı ama bu akıntı nedir ilk kez oldu bukadar yoğun
Dagit kafayi dusunmekle gecmez canim gez dolas ama dusunme varmi yokmu diye olacak inan sadece gonul rahatligiyla dagit kafaniBat 12 Eylül ve zaman gecmek bilmiyoooo
ayyy benimde yaa delirceemmBat 12 Eylül ve zaman gecmek bilmiyoooo
bende martta basladim 1 igneli tedavi oldum kis oldu 1 ay ara verdik erittik donra 2 kez klomen tutmadi bu ay ilacsiz kal dedi doktor sogan suyu ve ebru destanin kurunu yaptim adetim 2 gun geçiyor dun resy yaptim birsey cikmadi adet sancıları gelip gidiyor bekliyorum pkoluyum ondan geçmiştir 14.günü 12mm di yumurtam sonradan buyudumu bilmiyorum gitmedim adet olursam ara vericem sonra igneli tedavide gidicem klomenlede buyuyor ama tutmuyor ignenin şansı yuksekInsallah canim ben 6 ay once basladim tedavilere bu topiklerde her arkadasim hamile kaldi mart ayinda basladim dusun hala tik yok bende olmuyor napayim saldim artik esimin yanina bile yanasmiyorum sikildim yani
Nasıl beklicez :)ayyy benimde yaa delirceemm
valla bilmiyorum aklimdan bir geciyor test yapsam diye snrada cikmazsa üzulurm bekleym diyorm zamanda gecmiyor bekleyinceNasıl beklicez :)
Benimde aynı tarih aynen geçmiyor vakit :)Bat 12 Eylül ve zaman gecmek bilmiyoooo
Sen şimdi hamile misinKızlar merhaba nasılsınız. Bi sıkıntım var yeni hamile arkadaşlar bi yardımcı olurlarmı. Bu ay hayıt tohumu içtim ve 12. Günümde ovualsyon testim pozitife yakındı ertesi gün negatif oldu silikti. Burda paylamıştım sizce diye çatlamış dendi o arada yapışkan akıntım vardı hafif ağrıyla. Sonra o akıntı geçti beyaz kremsiye döndü. Şimdi 23. Günüm ve 3 gündür gün içinde 2 kez falan tuvalette peçeteye avuç dolusu şeffaf kaygan yumurta akı gibi bi akıntı geliyor çamaşırımda sürekli ıslanıyor su gibi. Bunu yaşayan varmı ve kasıklarımda ağrı arttı baskı var gibi. Döllenme olduysa bu akıntı oluyormu varmı bi bilginiz. Son adetimden sonra smear testi yaptırdım iltihap falan yok temiz çıktı ama bu akıntı nedir ilk kez oldu bukadar yoğun
Hayırlısı canım stres yapmaBugün olmam lazım henüz gelmedi ama olacakmış gibi belirtileri ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?