Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 1melegimolsun canim benim yeni bat 26 eylul duzenlermisin ilk defa 21. Gunde adet oldum ben 8 gun once geldi niyedir bilmiyorum bu ay igne ile yumurta buyutcektik vazgectim bu ay ara vercem bu ay 7. Ay maddi manevi sarsiyo insani hayit tohumu iciyorum bakalim kismette ne varsa o olsun ya cokta takmaya gelmiyo taksak ne olcak ki olmuyo zaten

Ay bizim kaderimiz mi bu kirmizilar ya 6 aydir bela oldular basima biktim hamile kalamiyorum bir turlu tek atista nasil tutuyo bu insanciklar ben niye o sanslilarin arasinda degilim kafamda deli sorular
Evet bende çok üzülüyorum hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Evet bende çok üzülüyorum hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Insallah canim ben 6 ay once basladim tedavilere bu topiklerde her arkadasim hamile kaldi mart ayinda basladim dusun hala tik yok bende olmuyor napayim saldim artik esimin yanina bile yanasmiyorum sikildim yani

Insallah canim ben 6 ay once basladim tedavilere bu topiklerde her arkadasim hamile kaldi mart ayinda basladim dusun hala tik yok bende olmuyor napayim saldim artik esimin yanina bile yanasmiyorum sikildim yani
Öyle yapma ama eşinden uzaklaşma ve umudunu yitirme. Allah nasip eder inşallah

Öyle yapma ama eşinden uzaklaşma ve umudunu yitirme. Allah nasip eder inşallah
Insallah canimda ben umudumu kaybediyorum galiba ki cok pozitif bir insanim ama bildigin negatif dusuncelerle doldum ve benim 11 yasinda kizim var 2. Ci klomende hamile kaldim ben hep 2 kere hamile kaldim diger bebegimi kizimdan once kaybettim bunda 6 aydir ugrasiyorum bilemedim ne yapsam

Kızlar merhaba nasılsınız. Bi sıkıntım var yeni hamile arkadaşlar bi yardımcı olurlarmı. Bu ay hayıt tohumu içtim ve 12. Günümde ovualsyon testim pozitife yakındı ertesi gün negatif oldu silikti. Burda paylamıştım sizce diye çatlamış dendi o arada yapışkan akıntım vardı hafif ağrıyla. Sonra o akıntı geçti beyaz kremsiye döndü. Şimdi 23. Günüm ve 3 gündür gün içinde 2 kez falan tuvalette peçeteye avuç dolusu şeffaf kaygan yumurta akı gibi bi akıntı geliyor çamaşırımda sürekli ıslanıyor su gibi. Bunu yaşayan varmı ve kasıklarımda ağrı arttı baskı var gibi. Döllenme olduysa bu akıntı oluyormu varmı bi bilginiz. Son adetimden sonra smear testi yaptırdım iltihap falan yok temiz çıktı ama bu akıntı nedir ilk kez oldu bukadar yoğun

Canim belki yumurtan gec catliyordur sen bu gunleride degerlendir bence belkiden bebistendir bunu bilemeyiz ama o seffaf akinti yumurta catlayip ta olabiliyo sen degerlendir canim en azindan emeklerinin meyvesini al bazi kadinlar adetten sonra yumurtlar bazi kadinlar 14 gun varken bazilarida adete bi kac gun varken yumurtluyo bi allah biliyo biz tutturamiyoruz 1 gun arayla dene sen sansa birakma allah en kisa zamanda nasip etsin canim hayirlisiyla

bende martta basladim 1 igneli tedavi oldum kis oldu 1 ay ara verdik erittik donra 2 kez klomen tutmadi bu ay ilacsiz kal dedi doktor sogan suyu ve ebru destanin kurunu yaptim adetim 2 gun geçiyor dun resy yaptim birsey cikmadi adet sancıları gelip gidiyor bekliyorum pkoluyum ondan geçmiştir 14.günü 12mm di yumurtam sonradan buyudumu bilmiyorum gitmedim adet olursam ara vericem sonra igneli tedavide gidicem klomenlede buyuyor ama tutmuyor ignenin şansı yuksek

Merhaba arkadaşlar ben tekiyim bu gruba hatta bu siteye.bayramın ikinci günü hamile olduğumu öğrendim.aslinda enteresan bir şekilde öğrendim.adet günün ayın biriydi.on gün öncesinden her zaman olduğu gibi görüşüm ayırmaya ve şişmeye başladı. Her ay olduğu için yine adet olurum dedim.ama bir ayrıntı vardı onu es geçmişim.devamlı uykum geliyordu.uykuyla aram da yok.ama hiç aklıma gelmedi tabi. Bayram dolayısıyla memlekete gittik yolculuk beni mahvetti.belimde ve kasıkşarımda acayip bir sürü ama dayanamıyorum.akşama kadar böyle idare ettim. Birde serçe tırnaktan daha küçük pıhtı geldi. Acile gittim durumu anlattım iki gün geçti dedim ultrasana baktı bişey yoktu kan testi istedi verdik eve geldim almadım sonuçları.belliki bebek değil dedim.netten sonuçları öğrendim beta hiç 325 yazıyordu çok oldum.şunu da eklemek istiyorum benim adetime bir hafta olmasına rağmen göğsünden süt gelmişti.araştırdım süt hormonuymuş gebe kalmaya engel yazıyordu.bu ayın 5 nede endokrin bölümünden randevu almıştım.uani diceğim öyle yazılan herşeye inanmayın.canınızı sokmayın.Rabbim verecekse hiç bir şey engel olmazmış.sabırla bekleyin arkadaşlar...

Sen şimdi hamile misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…