Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı bayramlar kızlar kasıklarımda çok ağrı var nedendir kızlar ovulasyon günüm iki gün önceydi neden olabilir

Merhaba bayanlar. 2 gün geciktim. Ama gelen giden yok. Büyük ihtimalle eylül bat olacak. Çünkü bu sabahki testinin sonucu 0,100 çıktı. Beni de aranıza alırsınız artık :/

Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Kızlar benimde bata son 2 akintim mevcut sut kesiği gibi ve su gibi karışık yani beklemeyedeyim inşallah güzel haberler veririm

Bugün aynı adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda, inşallah olmam ama umudum azalıyor

Ve adet oldum çok üzgünüm iki aydır 24 günde bir adet oluyorum, çok kısa değil mi sizce de? Yeni bat 27 eylül inşallah ikinci bir şansım vardır eylül için

Benide eklermisin cnm 1 1melegimolsun bat 14 eylul kizlarrr merhabaaa
Mina_1414
Shopareekiz
safari_go
insaallah batlarimiz bu grupta gelmesin ve birer birer herkes mujdesi versin

Herkese iyi bayramlar kızlar. Geç oldu kusura bakmayın bayram koşturması işte :) hepinizi ekledim inşallah herkese hayırlı bebişler getirir bu grup

Kızlar ben prolaktin yüksekliğinden dolayı hamiş olamıyorum aynı sorunu yaşayan oldu mu? İlaç kullandım umudum tükeniyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…