- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Kan testi mi yaptırdın canım?Canm beta hcg 0.1di dün imkansız galiba
Evet canımKan testi mi yaptırdın canım?
Testte bende görmüştüm ama bazen olabiliyorCanm beta hcg 0.1di dün imkansız galiba
Kaç günün var regline, belki daha erkendir değer yükselmemiştir. Hayırlısı olsun inşallahEvet canım
3gün var canımKaç günün var regline, belki daha erkendir değer yükselmemiştir. Hayırlısı olsun inşallah
Benimde iki testim böyleydi hayalet çizgi vardı kan testi verdim negatif cıktı sonrada adet oldum zaten. Bende o çizgiyi görünce kendimi hamile sanıp hayaller kurdum kendimi fena kaptırmıştım bi kaç gun kendime gelemedim
Bende şuan aşama aşama ilerliyorumEvet ya bunu bı arkadaşım denemişti ondan duyuncada çok gülmüştüm ama o başaramamıştı inş. sen hamile kalabilirsin bu yöntemle
İnşallahBenimde iki testim böyleydi hayalet çizgi vardı kan testi verdim negatif cıktı sonrada adet oldum zaten. Bende o çizgiyi görünce kendimi hamile sanıp hayaller kurdum kendimi fena kaptırmıştım bi kaç gun kendime gelemedimumarım senin vardır
Yapıyorlar geçen ay bende adetliydim doktor sorun değil bakmalıyım dedi ve baktı yaniAdetlisin yapacağını düşünmüyorum ama belli de olmaz
Ekledim canım :)BAT 6 eylül benide ekleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?