Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay her şey çok değişik oldu kızlar ben hiç bişey anlamadım 33-35 günde bir adet olduğum için ovulasyon testini 15-21. Günler arası yaptım çift çizgi yakalayamadım. Şu an 27. Gündeyim yaklaşık bir haftadan fazladır göğüs ağrım var. Bi kaç gündür arada adet olcakmışım gibi karın ağrısı oluyor. Bat 5 eylül ama daha erken adet olcam sanki

Doktora gittim bugun kizlar. Yunurta gelistirici igne ile tedaviyr baslayacaktik ama olmadi malesef.hormonlarima bakildi prolaktin 40 cikti. Bir deger daha var o da yumurtlama ile alakali o da yuksek cikti o degerler yumurtlamayi engelliyormus. Normale indirmek icin ilac verdi bu ay ilac kullanacagim hormonlar normale donsun diye. INSAALLAH normalr doner degil mi kizlar bi ay daha ertelenmis oldu bu ay 16. Ay olacak

Benim son 3 adet tarihim 3 haziran 6 temmuz 6 ağustos BAT 6 eylül olarak hesapladım ama doğru dimi kızlar?? Ayy hadii inşallah

Evet ya bunu bı arkadaşım denemişti ondan duyuncada çok gülmüştüm ama o başaramamıştı inş. sen hamile kalabilirsin bu yöntemle
Bende şuan aşama aşama ilerliyorum ilk günler iğneyle deliyordum baktım yeterli gelmiyor artık poşetini azcık yırtıp içinden prezervatifin başını cıkarıp hafif kesiyorum bu ayda öyle denicem maalesef psikopatlık derecesinde ikinciyi istiyorum cunku yaşım gectikçe sinir oluyorum :))) 30 oldum yuhh be daha neyi beklicem

Merhaba kızlar. Ağustostan umutluydum olmadı. Tedavinin başındayım henüz. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum. Artık umudum Eylül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…