Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay her şey çok değişik oldu kızlar ben hiç bişey anlamadım:işsiz: 33-35 günde bir adet olduğum için ovulasyon testini 15-21. Günler arası yaptım çift çizgi yakalayamadım. Şu an 27. Gündeyim yaklaşık bir haftadan fazladır göğüs ağrım var. Bi kaç gündür arada adet olcakmışım gibi karın ağrısı oluyor. Bat 5 eylül ama daha erken adet olcam sanki :KK43:

Doktora gittim bugun kizlar. Yunurta gelistirici igne ile tedaviyr baslayacaktik ama olmadi malesef.hormonlarima bakildi prolaktin 40 cikti. Bir deger daha var o da yumurtlama ile alakali o da yuksek cikti o degerler yumurtlamayi engelliyormus. Normale indirmek icin ilac verdi bu ay ilac kullanacagim hormonlar normale donsun diye. INSAALLAH normalr doner degil mi kizlar :( bi ay daha ertelenmis oldu bu ay 16. Ay olacak

Benim son 3 adet tarihim 3 haziran 6 temmuz 6 ağustos BAT 6 eylül olarak hesapladım ama doğru dimi kızlar?? Ayy hadii inşallah

:KK48::KK48::KK48: Evet ya bunu bı arkadaşım denemişti ondan duyuncada çok gülmüştüm ama o başaramamıştı inş. sen hamile kalabilirsin bu yöntemle :halay:
Bende şuan aşama aşama ilerliyorum :D ilk günler iğneyle deliyordum baktım yeterli gelmiyor artık poşetini azcık yırtıp içinden prezervatifin başını cıkarıp hafif kesiyorum bu ayda öyle denicem :D maalesef psikopatlık derecesinde ikinciyi istiyorum cunku yaşım gectikçe sinir oluyorum :))) 30 oldum yuhh be :( daha neyi beklicem :(

Merhaba kızlar. Ağustostan umutluydum olmadı. Tedavinin başındayım henüz. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum. Artık umudum Eylül :)

Back