- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Teşekkürler canım. Bayramdan sonrayı bekleyeyim o zaman
Çok erken gelmiş canım hayırlısı inşallah önümüzdeki ay sağlıklı gelir bebişinCanim istersen benim adet tarihini simdilik bos birak erken oldum ya çünkü. Artik tedavinin gidişatına göre yeni tarih belli olunca söylerim gene
Dedim ya canim duzensizdi galuba duzrne girmeye basladi oncesinde 40 35 gunde oluyordum gecen ay 30 günde oldum bu ay 27 gunde oldum. Bakalim İNSAALLAH hayirlisi ile bu ay bebis gelir :)Çok erken gelmiş canım hayırlısı inşallah önümüzdeki ay sağlıklı gelir bebişin
Insallah cnm hayirlisi olsun hepimizeEvet cnm seninde 2 güne olur. Değerlendir. İnşallah bu ay görmeyiz kırmızıları..
Amin canım inşallah önümüzdeki ay gelsin sağlıklı olsun sende tedavini olursunDedim ya canim duzensizdi galuba duzrne girmeye basladi oncesinde 40 35 gunde oluyordum gecen ay 30 günde oldum bu ay 27 gunde oldum. Bakalim İNSAALLAH hayirlisi ile bu ay bebis gelir :)
Var gibi cizgi sanki hadi ins hayirlisi
İnşallah canım hayırlısı olsunUzaktan bakınca net görüyorum ben, hayırlı olsun canim :)
Var gibi hayırlı olsun insallah.
var canım bnde gördum. Hayirli olsun insallah darisi bize. Bu arada efekt verdim testine çok belli oluyor oyle
Bugün bi ikimiz varız sanırım ağrı yaşayayan. Akşama doğru ağrım daha da arttı. Belim ve kasıklarım çatlıyor resmen.Kizlar kasik sancisindan oluyorum resmen iki buklum kaldim bugun batio cok feci gaz sancisi da var..klomen kullanip bu sekilde sanci ceken varmi
Ay evet cnm aynen benimde sancim.cok artti bu ney sancisi anlam veremiyorum artk vucudumdq sasirdi iyiceKızlarr çok ağrım varr. Adet ağrısı gibi. Belim kasıklarım
Bugün bi ikimiz varız sanırım ağrı yaşayayan. Akşama doğru ağrım daha da arttı. Belim ve kasıklarım çatlıyor resmen.
Yarrin gidiyorum cnaimdoktora basliyoruz insaALLAHAmin canım inşallah önümüzdeki ay gelsin sağlıklı olsun sende tedavini olursun
Aynen ben de hep 35 40 gunde olurdum. Bu ay 27. Gun tam bugun adet oldum. Hersey olabiliyor :)Kızlar benim de karnımda ağrı var adet olacakmışım gibidaha 26. Günümdeyim aslında bu kadar erken olmuyorum ama hayırlısı
Canm beta hcg 0.1di dün imkansız galibavar canım bnde gördum. Hayirli olsun insallah darisi bize. Bu arada efekt verdim testine çok belli oluyor oyle
Allah Allah neden görundu ki acaba hayirlisi olsun insallah canimCanm beta hcg 0.1di dün imkansız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?