Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken gelmiş canım hayırlısı inşallah önümüzdeki ay sağlıklı gelir bebişin
Dedim ya canim duzensizdi galuba duzrne girmeye basladi oncesinde 40 35 gunde oluyordum gecen ay 30 günde oldum bu ay 27 gunde oldum. Bakalim İNSAALLAH hayirlisi ile bu ay bebis gelir :)

Dedim ya canim duzensizdi galuba duzrne girmeye basladi oncesinde 40 35 gunde oluyordum gecen ay 30 günde oldum bu ay 27 gunde oldum. Bakalim İNSAALLAH hayirlisi ile bu ay bebis gelir :)
Amin canım inşallah önümüzdeki ay gelsin sağlıklı olsun sende tedavini olursun

Kızlar benim de karnımda ağrı var adet olacakmışım gibi :110: daha 26. Günümdeyim aslında bu kadar erken olmuyorum ama hayırlısı

Sizce

Eklentiler

• sketch-1504114593777.png
    sketch-1504114593777.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar kasik sancisindan oluyorum resmen iki buklum kaldim bugun batio cok feci gaz sancisi da var..klomen kullanip bu sekilde sanci ceken varmi:(

Kızlarr çok ağrım varr. Adet ağrısı gibi. Belim kasıklarım
Kizlar kasik sancisindan oluyorum resmen iki buklum kaldim bugun batio cok feci gaz sancisi da var..klomen kullanip bu sekilde sanci ceken varmi:KK43:
Bugün bi ikimiz varız sanırım ağrı yaşayayan. Akşama doğru ağrım daha da arttı. Belim ve kasıklarım çatlıyor resmen.

Kızlarr çok ağrım varr. Adet ağrısı gibi. Belim kasıklarım

Bugün bi ikimiz varız sanırım ağrı yaşayayan. Akşama doğru ağrım daha da arttı. Belim ve kasıklarım çatlıyor resmen.
Ay evet cnm aynen benimde sancim.cok artti bu ney sancisi anlam veremiyorum artk vucudumdq sasirdi iyice

Back