Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün akşamı değerlendir. Yarın tekrar test yap koyu çıkarsa bekle sonraki gün ilişki olsun eğer silik çıkarsa yarın da ilişki olsun. Birde forumda okuduklarından pozitif çıktığı akşam ve ertesi gün sabah yapılan ilişki ile hamile kalanlarda var. Sabah ilişkisi için spermler daha güçlü olur derler. Hangisini uygulamak istersen sana kalmış.
Ayy hadi insallah...bolede sartlaninca insanin hic yapasi gelmio aksami ve sabahi degerlendirim diye dusundum bakalim hayirlisi olsun artk;)

Benim de 14 eylul yajlkinmisiz cnm evet cok var daha benim bugin ovu testim pozitif oldu bakalim bu bi kac gun daha degerlendirip beklemeye geceriz:)
Ben bu ay hemen hemen her günümü değerlendirdim.o_O Bu ay da kaçsın istemiyorum ilk defa 2 gün ovulasyon testi yaptım bire bir renkler aynı değildi.ya geçti ovulasyonum ya da olacak emin değilim. Hayırlısı olsun inşallah :dua:

Ve ben adet oldum kizlar. Bu ay da 27. Gun oldum adet. En cok bayrama denk gelir diye korkuyordum. Cunku doktor adetin 3. Gunu gel igne tedavisine baslayalim demisti.simdi adetin 3. Gunu malesef bayramin ilk gunune denk geliyor. Hemen doktorumu aradim yarin gel dedi. Randevu da doluymus. InsaALLAH bir terslik olmadan gider tedavimize baslariz lutfen dua edin benim icin lutfen eylul ayi benim icin hepimiz icin umut olsun..

İnsallah canim. Allah gönlüne göre versin. Ne tedavisine başlıyorsun

Yunurtalarim kalitesizmis canim yunurta gelistirici igneye baslayacagiz doktorum oyle soylemisti adetin 3. Gunu gel diye bakalim yarin gidecegim

Çok şükür tedavisi olmayan bir şey değilmiş. İnsallah en kısa sürede alırsın yavrunu kucağına :)

Bat'a 7 gün kaldı. Vakit geçmiyor resmen :KK12:
Erken gebelik testi ne zaman yapılabiliyor kızlar bilginiz var mı?

Bat'a 7 gün kaldı. Vakit geçmiyor resmen :KK12:
Erken gebelik testi ne zaman yapılabiliyor kızlar bilginiz var mı?
7 gün kala yapılanlar var ama sen battan en erken 2 gün önce yap canim. Çünkü orada yüzdeler var, 7 gün kala %75 gibi birseydi

Back