- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Normalde hic olmuyordu cnm neyse inşallah regli olmam da güzel haberler duyarimcanım vajina da agrı adet donemın yaklastıgı içinde olabilir eger idrar yaparken yanma varsa sistit olabılır cnm bı kac gun kontrol et bakalım gecmıs olsun cnm
burcu canım benimkide inşallah topikteki fundanın ve tüm kızların göbüşlerini doldur Allahım kucaklarını boş bırakma inşallahEvet funda canim senin adin ne ben de sana isimcek dua edeyimmmm
inşallah canım benim olabilir yani bi kaç gün bak bakalımNormalde hic olmuyordu cnm neyse inşallah regli olmam da güzel haberler duyarim
Aminnm canim benim amin RABBim burcunun brnim ve tum bebis isteyen anne adaylarin annelerin sesini duyyyy nolurburcu canım benimkide inşallah topikteki fundanın ve tüm kızların göbüşlerini doldur Allahım kucaklarını boş bırakma inşallah
burcu canım benimkide inşallah topikteki fundanın ve tüm kızların göbüşlerini doldur Allahım kucaklarını boş bırakma inşallah
aminnnnnnnAminnm canim benim amin
RABBim burcunun brnim ve tum bebis
isteyen anne adaylarin annelerin sesini duyyyy nolur
Beni de duysunnn aminaminnnnnnn
Üzüldüm canım. Hayırlısı olsun inşallah bir dahakine. Dua ediyorum.Ben adet oldum bugun artık diğer aya inşallah :) sen dua et bizede
Hasumran hanım 14uncu günde ovulasyon oluyorsa iz 12-14-16 çalışması yapsaniz. Umarım tutar.Ben dede yumurtlama belirtileri oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum ilişki günlerini kaydettim adett tarihimden 14 gun önceye bakıyorum 4 ay boyunca 1 kere ovulasyon denk gelmiş onda da olmadı erken yada geç mi oluyor anlayamadım bir iki ayda bunu deneyeyim doktora git cem daha olmazsa ilk düşündüğüm ay gittim bir şeye bakmadı biraz dene olmazsa gel dedi bende çok umursamadan olmadıkça insan stres yapiyor
AminnnnnBeni de duysunnn amin
Hayırlısı olsun canım bende bayramdan sonrayı bekliyorumMart ayinin sonunda rahim filmi cekilmistim. Ondan sonra 40 gunde 42 günde 35 gunde en son 30 gunde adet oldum. Oncesinde de pek duzenli degildi tarihlerim zaten. 30 33 35 bazen 40 gunde olurdum. Bugun 27. Gune girmis bulunmaktayim. Ve ne zaman adet olmam gerek inanin kestiremiyorum bilemiyorum.. ovu takibi de yapmadim ama en iyi ihtimal 7- 8 eylül gibi bekliyorum. Daha erken de olabilirim daha gec de :/ eger olacaksam bi an once olsam da tedavimize baslasak diyorum..
Beklemek zor ama hayirlisi olsun hakkımızda ya insaALLAHHayırlısı olsun canım bende bayramdan sonrayı bekliyorum
İnşallah keşke elimizden birşey gelseBeklemek zor ama hayirlisi olsun hakkımızda ya insaALLAH
Bu ay ovulasyon denedim normalde 17 gun yumurtlama ben 16 18 20 degerlendiriyordum 15. Gün pozitif çıktı sanırım o 14 gün standartı bende geçerli değil dediğin gibi 12 14 çalışma olmalı gali ba bu ay sıkı tuttum beklemedeyim 20. Günüm bata son on gün canimHasumran hanım 14uncu günde ovulasyon oluyorsa iz 12-14-16 çalışması yapsaniz. Umarım tutar.
Inşallah olur paylasirsinizBu ay ovulasyon denedim normalde 17 gun yumurtlama ben 16 18 20 degerlendiriyordum 15. Gün pozitif çıktı sanırım o 14 gün standartı bende geçerli değil dediğin gibi 12 14 çalışma olmalı gali ba bu ay sıkı tuttum beklemedeyim 20. Günüm bata son on gün canim
Benimde öyle uçlarda bir şey yoktu. Haydi inşallah güzel haber gelirDört beş gün oldu ama bilmiyorum ki inşaallah vardır:)) test yapmıcam zaten Kız bide uçları değil göğüslerini kendisi agrıyor
Canim gunaydin yumurtlama gunune yakin oluo bnde bide adet zamani baya siddetlimiydi cnm usutmuste olabilirsin bi kac gun bak bakalim durumaGünaydın kızlar gece uykumdan kasıklarımda kramp ağrısı ile uyandım sol kasık ve alt karın bölgemde ağrı vardı ayağa kalktım ama adım atamadım sonra tekrar yattım. sağ tarafa yattım biraz hafifledi sonra tekrar uyumuşum. Sol kasığımda sanki birşey var yürüdükçe falan batma gibi hissettiriyor. Sizinde hiç böyle kramp girdi mi kasıklarınıza?
Yumurtlama zamanı hafta sonuydu canım geçti. Acaba döllenme mi oluyor böylede ağrı verirmi ki? Ay herşeyi düşünür olduk artık :)Canim gunaydin yumurtlama gunune yakin oluo bnde bide adet zamani baya siddetlimiydi cnm usutmuste olabilirsin bi kac gun bak bakalim duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?