Lazer Epilasyon Eylülde düğünüm var kizlar lütfen yardimm

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
Kizlar merhaba eylül ayında düğünüm var eylül sonunda daha dogrusu 20sinde. ben genelde bikini bölgesini jiletle alıyordum bir kaç aydır ağdaya gidiyorum ama arada yine jiletle alıyorum. Yeni ağdaya gittim 2 gün önce ama artık canıma tak dedi hem cildim hassas çok tahriş oluyor hemde tam pürüzsüz olmuyor ve erken cikiyor. Lazere başlayayim diyorum ama düğünüm yakın sorularim var lutfen yardim eder misiniz
1. lazere gitmek için kılların biraz uzamasimi gerekiyor
2. Kıllar kendileri dökülüyormuş sanirim ağustos sonu lazere gitsem eylül 20ye kadar bikini bölgesinde ki tüyler dökülür mü
3. Kusura bakmayin bi kac sayfada okudugum kadariyla yaziyorum o yuzden bilgim yok kizlarin çoğu ilk seansta az dökülme oldu demiş dökülme olmazsa düğün günü jiletle alabilirmiyim
4. Kizlar benim için onemli olan dugun ve balayi zamani ağdaya bu ay gittim ve adet donemim 20si gibi bitiyor agustos en gec 25inde lazere gitsem eylul 20sinde dugunum var dökülme olurmu olsada dökülme olmayanlari jiletle alabilirmiyim
5. Ve son olarak ilk seanstan sonra tüyler ne zaman cikmaya basliyor ve ben 2. Seansa gidene kadar cikanlara jilet yapabilirmiyim cok utaniyorum kizlar eşim kıldan tüyden rahatsiz olsun istemiyorum birde çok titiz ve temiz bir insan.. Bu lazere gidince biz hic tuylerimizi almayacakmiyiz uzayip dokukene kadar nasil beklerim evlenmesem neyse bunu kafam hic almadi.. Yardimci olacak yorumlarinizi bekliyorum simdiden Allah razi olsunn..

Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Ben yaklaşık 1 senedir lazere gidiyorum sorularını kendi tecrübelerime göre yanıtlayayım

1.Lazere gitmek için kılların uzaması gerekmez, sadece makinenin kıl kökünü algılayabilmesi için jiletlenmesi gerekiyor. Ben daha öncesinde hep ağda yapıyordum ve genital bölgemdekiler tüy gibiydi o yüzden benim gittiğim yer lazere gelmeden üç gün önce jiletle almamı istemişti ilk seansta.

2.İlk seanstan sonra bir 10 gün içinde dökülme olmuştu bende. Koltuk altı ve genitale gidiyorum halen ve genitalde tüyler şu an yok gibi. Yani benim için genitalde daha çok dökülme oldu. 2 ayda bir seansa gidiyorum ve tam diğer seansımın geleceği günler çıkmaya başlıyor.

3.Dökülme olmazsa (ki olur) jiletle alabilirsin sonuçta benim gittiğim yer sadece ağda uygulamamamı istiyor. Özel bir günün için jilet yapmaktan bir şey olmaz heralde...

4.Ben iki ayda bir gidiyorum yani ağustosun 20'sinde gittiysem bir sonraki seans ekimin 20'si oluyor. Bu senin gideceğin yere bağlı. Örneğin bir diğer arkadaşım 1.5 ayda bir gidiyor.

5. İlk seansta çok fazla dökülme olmaz fakat tüy çıkmasının geciktiğini fark edebilirsin. Benim kıl köklerim çok sıktı ve ilk seanstan sonra ikinci seansa 10 gün kala falan çıkmaya başlamıştı diye hatırlıyorum....

Bunlar benim vücudumda lazerin etkileriydi. Senin kıl yapına, vücut tipine, ne bileyim hormonlarına göre vs değişebilir...

Ama şunu söyleyebilirim ki, lazer gerçek anlamda temizliktir. Ağdaya harcadığım paralara acıyorum lazere başladığımdan beri. En azından 2 ay temiz geziyorsun, bundan büyük rahatlık olamaz.

merhaba canım. Allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum. çok yanlış yapıyosun ağdaya gidiyor muşsun ağdadan sonra aslaaa ve aslaa jiletle alma cok yanlış. cünkü agda kıl köklerini yorup azaltırken jilet kıl kökünü almadığı için güçlenere çıkıyor. düğün zamanına kadar bence ağdaya devam et ve agda sonrası limon ve tuz karısımını sür azalma oldugunu göreceksin. evlendikten sonra da eşinle konuşup lazere gidersin. belki sandığın kadar rahatsız bile olmaz . o yüzden ağdaya devam et düğüne kadar ve sakın jilet sürme ağda sonrası da üç gün boyunca limon ve tuz la ağda yaptıgın bölgeye masaj yap ilkten birazcık yakıcak cok az bişey yakması iyi. sonra yakma olmuyor..

Hayırlı uğurlu olsunn. Çok az kalmış.

Ağdadan 2-3 hafta sonra lazere gidebilirsin.
Bence kesinlikle düğün öncesi gitmelisin. Benim ilk seansımda da pürüzsüz olmuştum. Düğün 20 eylülse 2 kere yaptırabilirsin o zamana kadar.
Benim yaptırdığım cihazda jilet kullanılmıyor. O yüzden batık vs olmuyor. Zaten kullanmana da gerek kalmıyor. Tekrar jilet yapıp mahvetme derim.
Bir de ağda, jilet bölgeyi karartıyor. O yüzden hiç dokunmadan biraz uzadığı gibi lazerini yaptır.
Kesinlikle tüy konusunda rahatsız olur mu diye düşünerek ilk günlerini zehir etme kendine.
Kendine güvenin gelir, daha rahat olursun.

Yaa çok teşekkür ederim ayrıntılı olarak cevap verdiğin için. Canim evet lazer büyük rahatlık farkindayim çünkü ben hep jilet kullandim agdaya yeni gectim ama pürüzsüz olmuyor diye kalanlari jiletle aldim yine. Oyle benimkiler tuy gibi degil o bolge kıl yani. Agdaya gecince bile jiletle arasinda ki farki gördüm daha rahat geldi eminim lazer cok cok daha iyi dir. Benin korkum şu ben düğüne kadar gitsem düğünde pürüzsüz olurmu birde jiletle alsam jiletle sabah alinca aksamina bile cikmaya basliyor elime geliyor yani 1 haftada balayimiz olacak ne yapicam jilet elimde mi gezicem birde hemen alinmiyor tahris oluyor off cok korkuyorumm

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun canimm
Iste agdadan sonra pürüzsüz olmuyor diye kalanlari jiletle aliyorumm iyi birsey yapmiyorum biliyorumm
Dugune kadar dedigin canim ben yeni agdaya gittim adet donemimden sonra yine gittigimi düşünsem anca 2 kere giderim tuz limon suremem gibi cunku cok hassas cildim agdadan sonra kabuk filan bagliyor biraz açıkçası biktim yani birde her ay ayni aci ve ben bi jilet bi agda yaptığım icin ve agdaya yeni gectigim icin cok kalin kil koklerim hani boyle evde kendim alabilecegim gibide degil ne yapicam ben hic bilmiyorum

Amiin çok teşekkür ederim. Ya aslında canım şöyle diyim dediğim gibi bilgi sahibi değilim o yüzden cok anlayamıyorum da. Şimdi ağda yeni yaptırdım adet dönemim de 20sinde bitiyor diyelim bu ay sonu 20 si 25 i gibi ilk seansi yaptirdim diyelim. Eylül de adet dönemi düğüne denk geliyor birde benim adetim gecikebiliyor yani adet geciktirici hap kullanicam gibi. Eylül de 19 u gibi tekrar gitsem bu tüyler kendileri dökülüyormuş. Kimisinin 1 haftada kimisinin 20 günde dökülüyormuş. Bu durumda benimkiler ilk gece olduğu yerde kalacakmi ay napicam ben bilmiyorum canim yaa ne yapayim nasil yapayim..

oo çok hassas demekki cildin o zaman bi lazer merkezine git konuş hassas ciltlere göre lazer makineleri var yada krem kullandırıyorlar . ona göre kafanda kesin bi bilgi oluşur hem merkez kafandası sorulara da cevap olur. çünkü bazısının hemen dökülüyo bazısının dökülmüyor

Gittiğin yerle konuşursan onlar senin düğününe göre ayarlama yaparlar. Mesela düğününden 4-5 gün önce kontrol seansı yaparlar. Böylece pürüzsüz olursun. Zaten işlemden sonra tertemiz çıkıyorsun. 5-10 gün arası tüy çıkıp 15 ten sonra dökülüyor. Hangi şehirdesin?

bursadayım canım. kontrol de ne yapıyorlar acaba ?

ya canım aslında sizlere danışma sebebim hani biryere gittiğimiz zaman bu konu neyle alakalı olursa olsun orda çalışanlar en iyisi bu biz hallederiz imajını yaratıyorlar. şimdi ben direk bi yere gidip görüşsem düğün tarihimi o dönemde neyin nasıl olacağını anlatsam bana hallederiz öyle böyle yaparız derler kesin ama ya o gün tüyler dökülmezse veya jiletle aldım diyelim balayında ne yapıcam jilet anlık kurtarıcı sadece ve hemen her günde alınmıyor tahriş oluyor biraaz uzaması gerekiyor ya e eşime de öyle görünemem ki bu yüzden tedirginimm

bursadayım canım. kontrol de ne yapıyorlar acaba ?

İstanbul olsaydı yardımcı olabilirdim ama Bursada bildiğim hiçbir yer yok
Kontrolde dökülmeyenlere tekrar işlem yapıyorlar.

Çevrenizde güvendiğiniz biri yok mu lazere giden? Önerebileceği bir yer varsa bence vakit kaybetmeden gidin en azından bilgi alın, içiniz rahatlar.

Biri var sormuştum oraya gitmeyi düşünüyorum aslinda ama ağda yeni yaptirdim ya adet donemimde 13 u 14 u gibi ondan sonra mi gideyim? Simdi gitsem bi islem yapamazlar heralde dimi? Birde sadece bikini bolgesinin maliyeti ortalama ne olur acaba bi fikrin varmi canim geryere gore degisir muhakkak ama bi
Fikrin varsa paylasirsan sevinirim

Reglden sonra olması gerekir. Bittikten 2-3 gün sonra olabilir mesela.
Evet hemen ağda sonrası yapamazlar. Boşa olur.
Tek seans 75-100 arası değişir diye tahmin ediyorum. Pakette fiyatlar baya düşüyor seans olarak.

Reglden sonra olması gerekir. Bittikten 2-3 gün sonra olabilir mesela.
Evet hemen ağda sonrası yapamazlar. Boşa olur.
Tek seans 75-100 arası değişir diye tahmin ediyorum. Pakette fiyatlar baya düşüyor seans olarak.
Tamam cok tesekkur ederim bakalim o zaman adet döneminden sonra gidip yaptirmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…