- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın 
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi

Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi