• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylülde düğün

Eylül ayında açık hava düğünü olur mu ?

• Olur.

OY: 63 90,0%
  • Olmaz.

OY: 7 10,0%

• Ankete Katılan
    70

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın Hoppa
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
:KK45:

Ben ekimde kır düğünü yaptım gayet de oldu. Yağmur olmazsa soğuk olmuyor öyle çok. Bir hırka idare ediyor gelenleri

Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın Hoppa
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
:KK45:
Ayyy pek güzelmiş anlattıkların.:KK31:
Hayırlı olur inşallah.:KK68:
İç Anadolu'yu bilemicem de ben ekimde evlendim,İzmir'de. Ama malum yaz uzun bizde.:dondurma:
Hee bir de saçımda çıt çıt vardı,belime kadar. Saçım salık,duvağım upuzundu...:KK37:

Ben olur diye oy kullandım ama batıdayım.
İç anadoluda bir şehir deyince bilemedim.

Konyada bir düğüne gitmiştim Ağustos sonu,
o haftaya özel miydi bilemicem ama donmuştuk, düğün öğleden sonraydı.

olur.
hem de yazdan daa iyi olur.
oh mis efil efil rüzgar.
hayırlı olsun :)

eylülde açık alan düğünü olur. fakat ehr ihtimale karşı mekanla iyice görüşün muhakkak yağmur durumunda aldıkları bi önem vardır.
illa uzun duvak olcak diyede bir şey yok ama benim fikrim daha güzel olur. hayırlı olsun:KK54:

Bir arkadaşım 21 Eylül'de Boğaz'da evlendi hiç üşümedik. Ince şallarla idare edilir iç Anadolu da olsa.

O işler malesef şans işi. Ben Kasımda evlendim Ankarada günlük güneşlikti dış mekan çekimi yaptım. Kardeşim haziranda evlendi yağmurdan insanlar otoparkta arabalarından salona geçemediler dakikalarca. Bardaktan boşanırcasına yağdı. Temmuz ya da ağustostu sanırım gene bir ankara düğününde açık mekanda rezil olan tanıdıklarım var.
Eğer ki yağmur yağarsa da moralimi bozmam diyorsanız risk alınabilir. Ama yağmur yağınca en güzel günüm mahfoldu diye bunalım yapabilecek gibi hissediyorsanız riske atmayın derim.

Mekanın içinde kapalıda kısmı varsa yağmur ihtimaline karşı olur.

Soğuk kısmını bilemem ağustosa yeni girdik baharlıktan önce kışlıkları çıkartmaya başladı mağazalar

elvanelvan88 elvanelvan88 Konuklar hirkayla idare eder ama ben ne yapabilirim ? Şal tarzı bir şey mi almam uygun olur ?
Laale Laale Çok teşekkür ederim. Duvak,saç,gelinlik çok karışır gibime geliyor. Gelinliği kabarık istiyorum ben. Sizinki de öyle miydi ?
Alys Alys Ağustosta genelde sıcak olur ama size öyle denk gelmiş olması muhtemel. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Revna Revna Çok teşekkür ederim. Evli degilseniz darısı başınıza :)

4 yıl önce 25 eylülde düğünüm olmuştu, bence olur. birkaç gün önce eşime dedim ki bu havada evlenilir mi ya sucuk gibi olur gelin :D üstüne de bu konu. eylül biraz daha serin iyi olur.

elvanelvan88 elvanelvan88 Konuklar hirkayla idare eder ama ben ne yapabilirim ? Şal tarzı bir şey mi almam uygun olur ?
Laale Laale Çok teşekkür ederim. Duvak,saç,gelinlik çok karışır gibime geliyor. Gelinliği kabarık istiyorum ben. Sizinki de öyle miydi ?
Alys Alys Ağustosta genelde sıcak olur ama size öyle denk gelmiş olması muhtemel. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Annemle bana bir şal ayarlamislardi ama sürekli hareket edince usumemistim Yine de bir beyaz şal idare eder. Mutluluklar

Biraz fazla kışlık oldular sanki ama :)))

winter-wedding-with-snow-300x199.jpg

winter-bride.jpg

large_Fustany-Weddings-Winter_Weddings-10_Inspiring_Photos_for_a_Dreamy_Winter_Bride-1.jpg

Sen oynamaktan zaten üşümezsin ki...:KK31:
Benim gelimliğim de çok kabarık ve çok taşlıydı.:KK37:
Karışmadı,yani bana hiç de karışmış gibi gelmedi.
Güzeldim,her zaman olduğu gibi...:dondurma::spor:

Olur bence canım. Eylül normalde yaz mevsimi gibi,inşallah benim gibi şanssız değilsindir ama. Ben 26 Haziranda evlendim de ne oldu,kına gecemde açık alanda yağmur yemiştik. :KK48:

Bencede olur mevsimler değişti haziran ilkbahar gibi yağmurlu geçiyor eylül ise yaza karıştı.

Back
X