- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 37
Folik asit kullanıyordum zaten canım progestana da vajinal olarak yarın gece başlayacağım...Hic canini sikma morelini bozma. Benimde sayi ve degerler ayni durumda. Ilk asilama düşük olsa da tuttuguna gore demekki yine olabilir dedi doktor bana. Demekki seninde ayni sekilde hic belli olmaz belki ikinci asilamalarimiz tutar. Zaten 1.ye cok ihtimal vermiyolar. Insallah 2.lerimiz tutar. Sana ilac kullandiriyolarmi surekli. Bana 4 tane vitamin verdiler bide asilama sonrasi progestan aliyodum agizdan.
Merhaba arkadaşlar bnmdr geçen ayki aşılamam tutmadı şimdi ikinci için tedaviye başladık allahım hepimizin yardımcısı olsun
Sagol canim hayirli haber vermek nasip olur insallah birbirmzeSenin için de hayırlısı olsun
İnşallah canım bakalım bize ne zaman kısmet olcakSagol canim hayirli haber vermek nasip olur insallah birbirmze
Bencede tup icin acele etme canim benmde ilkasialamam kimyasal gebelik oldu degerim 1 hafta sonra dusneye basladi 3 ay sonra kendilihnden hamile kaldim ama oda dustu malesefMerhabalar bende eylul ayinda 2. asilamami olucam. ilk asilama gecen aydi malesef kimyasal gebelikle sonuclandidoktorda tup bebege gecin diyo kafam karisti. Tup bebek cok masrafli. Esimde diyo 1.de düşsede tuttu belki 2.ye olur asilama deneyelim diyo. Buyuk ihtimalle bu ay asilama olucak 2. kez. Allah hepimizin duarini kabul etsin en kisa zamanda bebislere kavustursun insallah
Senn tedavin ne asamada suan canm insallah en kisa zamnda hayirli haberini alirz bennde 3. Asilamam yarin insallah hayirlisyla tutar ve dusmez bukezİnşallah canım bakalım bize ne zaman kısmet olcak
Amin canin hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar bnmdr geçen ayki aşılamam tutmadı şimdi ikinci için tedaviye başladık allahım hepimizin yardımcısı olsun
Amin cnm inşallahAmin canim bizde oyle 1.ler tutmadi insallah ikinciye. Ben kimyasal gebelik yasadigim icin sonuc 0 olmaliymis oyle tekrardan asilama yapilabilirmis. Insallah hayirlisi hepimiz icin
Bana yine klomen verdi sende bi sorun yok boşuna hormon yüklemeyelim dedi 4 gün kullan dedi sonra iğne dedi yarın gtcem sanırım 1 2 günde gonal f verecek sen direk mi başladıngonal f ile başlayan varmı
en bi kaç sen önce 4 kez klomen kullandım olmadı bu sefer iğneyle deneyelim dedi yarın başlıcam nasipse keşke banada klomen versydi bu ilaçlar çok pahalı gerçi olsunda bebğim önemli değilBana yine klomen verdi sende bi sorun yok boşuna hormon yüklemeyelim dedi 4 gün kullan dedi sonra iğne dedi yarın gtcem sanırım 1 2 günde gonal f verecek sen direk mi başladın
Belki iğneler daha etkilidir devlet karşılamıyor mu..en bi kaç sen önce 4 kez klomen kullandım olmadı bu sefer iğneyle deneyelim dedi yarın başlıcam nasipse keşke banada klomen versydi bu ilaçlar çok pahalı gerçi olsunda bebğim önemli değil
yüzde 20 sini karşılıyor yaklaşık 300 tlye denk geliyor iki kutusuBelki iğneler daha etkilidir devlet karşılamıyor mu..
Hadi ya ozaman bnde 150 falan öderim sanırım neyse güzel sonuçlar alalım da sorun değil yeterki gelsinler meleklerimizyüzde 20 sini karşılıyor yaklaşık 300 tlye denk geliyor iki kutusu
2 yıllık evliyim canım hiç korunmadık biz... Ama yaşlar geçiyor diye acelem 29 yaşındayım eşimde 35 olacak nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok daha fazla bekletmez inşallahBana folik asit vermedi neden acaba. Canim ben 8 yillik evliyim 27 yasindayim bizde ilk baslarda dusunmedik hic ama korunmadikta sonra baktik olmuyo ciddi olarak 3 senedir ugrasiyoruz ama asilamaya yeni gectik iste. Sen ne kadardir ugrasiyosun.
2 yıllık evliyim canım hiç korunmadık biz... Ama yaşlar geçiyor diye acelem 29 yaşındayım eşimde 35 olacak nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok daha fazla bekletmez inşallah