Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Folik asit kullanıyordum zaten canım progestana da vajinal olarak yarın gece başlayacağım...

C chistina inşallah Rabbim kimseye aratmaz canım... Son uğraştığımız olur inşallah... Ne kadarlık evlisin?

Bana folik asit vermedi neden acaba. Canim ben 8 yillik evliyim 27 yasindayim bizde ilk baslarda dusunmedik hic ama korunmadikta sonra baktik olmuyo ciddi olarak 3 senedir ugrasiyoruz ama asilamaya yeni gectik iste. Sen ne kadardir ugrasiyosun.

Merhaba arkadaşlar bnmdr geçen ayki aşılamam tutmadı şimdi ikinci için tedaviye başladık allahım hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim bizde oyle 1.ler tutmadi insallah ikinciye. Ben kimyasal gebelik yasadigim icin sonuc 0 olmaliymis oyle tekrardan asilama yapilabilirmis. Insallah hayirlisi hepimiz icin

Bencede tup icin acele etme canim benmde ilkasialamam kimyasal gebelik oldu degerim 1 hafta sonra dusneye basladi 3 ay sonra kendilihnden hamile kaldim ama oda dustu malesef

ben bi kaç sen önce 4 kez klomen kullandım olmadı bu sefer iğneyle deneyelim dedi yarın başlıcam nasipse keşke banada klomen versydi bu ilaçlar çok pahalı gerçi olsunda bebğim önemli değil

Bana yine klomen verdi sende bi sorun yok boşuna hormon yüklemeyelim dedi 4 gün kullan dedi sonra iğne dedi yarın gtcem sanırım 1 2 günde gonal f verecek sen direk mi başladın
en bi kaç sen önce 4 kez klomen kullandım olmadı bu sefer iğneyle deneyelim dedi yarın başlıcam nasipse keşke banada klomen versydi bu ilaçlar çok pahalı gerçi olsunda bebğim önemli değil

Bana folik asit vermedi neden acaba. Canim ben 8 yillik evliyim 27 yasindayim bizde ilk baslarda dusunmedik hic ama korunmadikta sonra baktik olmuyo ciddi olarak 3 senedir ugrasiyoruz ama asilamaya yeni gectik iste. Sen ne kadardir ugrasiyosun.
2 yıllık evliyim canım hiç korunmadık biz... Ama yaşlar geçiyor diye acelem 29 yaşındayım eşimde 35 olacak nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok daha fazla bekletmez inşallah

2 yıllık evliyim canım hiç korunmadık biz... Ama yaşlar geçiyor diye acelem 29 yaşındayım eşimde 35 olacak nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok daha fazla bekletmez inşallah

Amin canim insallah. Benim esimde 34. Bizim hikayelerimiz cok benzer seninle insallah bu seferki denemelerde basariya ulasiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…