Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlar allah hepimizin kucağını doldursun inşaallah.benim kurtajdan sonraki 3.adetim ve 10 gün gecikmeli geldi niye anlamadim sizdede gecikme oldumu hic kurtajdan sonra.ben henüz bi tedavi vs düşünmüyorum zaten esimde istemiyor beklemedeyiz bakalim nasip inşaallah

tüp bebek cok masraflı canım inşalalh gerek kalamz bende hafta içi olucam sanırım asılama

Evet canim benimde bu ay 7gun geçti iki kez test yaptım 2-3saat sonra çizgi çıkıyordu.. En sonda oldum.. Kısmet boyleymis. Bizde düşünmüyoruz şuan bakalım hayırlısı ne ise o olsun

Kızlar aşılama için başladık tüp bebeğe döndü çok fazla yumurta oluşmuş dr ya aşılama yapmayalım diğer aya kalsın ya da bu yumurtaları değerlendirelim tüp bebek yapalım dedi kabul ettik durum böyle

Evet canim benimde bu ay 7gun geçti iki kez test yaptım 2-3saat sonra çizgi çıkıyordu.. En sonda oldum.. Kısmet boyleymis. Bizde düşünmüyoruz şuan bakalım hayırlısı ne ise o olsun
Yarım saatten sonra dikkate almayın diye yaziyor testlerde canım o yüzden yanlış sonuc veriyor olabilir. Hayırlısı olsun diğer aya kismet

Merhabalar bende eylul ayinda 2. asilamami olucam. ilk asilama gecen aydi malesef kimyasal gebelikle sonuclandi doktorda tup bebege gecin diyo kafam karisti. Tup bebek cok masrafli. Esimde diyo 1.de düşsede tuttu belki 2.ye olur asilama deneyelim diyo. Buyuk ihtimalle bu ay asilama olucak 2. kez. Allah hepimizin duarini kabul etsin en kisa zamanda bebislere kavustursun insallah

Selam kızlar bendr bugün gittim drum gonal f verdi yarın akşam başlıcam iğnelere bakalım yüceMevlam nasip etsin inş pazartesi kontrole çağırcaklarmış

kızlar bende ilacımı yazdırdım merional yazdı doktorum , ilk aşılamamda menegonla yapmıştı jel yazmamıştı, bu sefer jel de yazdı bakalım ne olacak, buda tutmazsa direk tüp bebege geçelim dedi amh testinde rezervim azalmış çıktı yani doktorum evlilikte 3 yılı beklemiycek aşılamadan sonra hemen tüp bebek yapacak inşallah bu sefer hamile kalırım

Canim insallah olumlu sonuc alirsin. Sizdeki problem neydi. Bizde esimin degerleri dusuk ve ileri hareketlilik cok zayif
Sorun yok zannediyorduk canım meğersem eşimin ileri hareketlilik sıfır ve sayısı da 4.9 milyondu bugünkü sonuçlarında... Bir yıl önce normal olan herşey bu yıl sıkıntılıymış... Umarım olumlu olur ama çok da umutlu olamadım sperm sonucunu görünce...

Hic canini sikma morelini bozma. Benimde sayi ve degerler ayni durumda. Ilk asilama düşük olsa da tuttuguna gore demekki yine olabilir dedi doktor bana. Demekki seninde ayni sekilde hic belli olmaz belki ikinci asilamalarimiz tutar. Zaten 1.ye cok ihtimal vermiyolar. Insallah 2.lerimiz tutar. Sana ilac kullandiriyolarmi surekli. Bana 4 tane vitamin verdiler bide asilama sonrasi progestan aliyodum agizdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…