tsk ederım cnm bende arastırma egıtım hastanesınde yaptırıcam.. bakalım ıns tutarbenim üniversite hastanesinde raporsuz 650 lira tuttu ilaçlar vs herşey içinde :)
Sıkma canını Tatlim bakarsın kendiliğinden kalirsin insaAllahMerhaba arkadaşlar bnmde ilk aşılamamın tutmadığını bugün öğrenmiş oldum maalesefbnde eylülde 2. aşılamamı olcam allah yardımcımız olsun hepimizin
tüp bebek cok masraflı canım inşalalh gerek kalamz bende hafta içi olucam sanırım asılamaCanım bide 6000 sadece tüp yani ilaçlar aradaki tahliller filan yok çok masraflı ama mecbur katlanacaz napalım. Aşılama yapsam ı son kez diom bi yandan da o 1000 TL o da ucuz deil bide oran veremiyorlarkafam çok karışık. Ankara novaart A gidiom canım ben.
Evet canim benimde bu ay 7gun geçti iki kez test yaptım 2-3saat sonra çizgi çıkıyordu.. En sonda oldum.. Kısmet boyleymis. Bizde düşünmüyoruz şuan bakalım hayırlısı ne ise o olsunCanlar allah hepimizin kucağını doldursun inşaallah.benim kurtajdan sonraki 3.adetim ve 10 gün gecikmeli geldi niye anlamadim sizdede gecikme oldumu hic kurtajdan sonra.ben henüz bi tedavi vs düşünmüyorum zaten esimde istemiyor beklemedeyiz bakalim nasip inşaallah
Yarım saatten sonra dikkate almayın diye yaziyor testlerde canım o yüzden yanlış sonuc veriyor olabilir. Hayırlısı olsun diğer aya kismetEvet canim benimde bu ay 7gun geçti iki kez test yaptım 2-3saat sonra çizgi çıkıyordu.. En sonda oldum.. Kısmet boyleymis. Bizde düşünmüyoruz şuan bakalım hayırlısı ne ise o olsun
Hayirlisi olur insallahKızlar aşılama için başladık tüp bebeğe döndü çok fazla yumurta oluşmuş dr ya aşılama yapmayalım diğer aya kalsın ya da bu yumurtaları değerlendirelim tüp bebek yapalım dedi kabul ettik durum böyle
Bende ikinci aşılamayı oldum bugün... 14 gün sonra sonuç ne olacak göreceğiz...
Canim insallah olumlu sonuc alirsin. Sizdeki problem neydi. Bizde esimin degerleri dusuk ve ileri hareketlilik cok zayif
Sorun yok zannediyorduk canım meğersem eşimin ileri hareketlilik sıfır ve sayısı da 4.9 milyondu bugünkü sonuçlarında... Bir yıl önce normal olan herşey bu yıl sıkıntılıymış... Umarım olumlu olur ama çok da umutlu olamadım sperm sonucunu görünce...Canim insallah olumlu sonuc alirsin. Sizdeki problem neydi. Bizde esimin degerleri dusuk ve ileri hareketlilik cok zayif
Sorun yok zannediyorduk canım meğersem eşimin ileri hareketlilik sıfır ve sayısı da 4.9 milyondu bugünkü sonuçlarında... Bir yıl önce normal olan herşey bu yıl sıkıntılıymış... Umarım olumlu olur ama çok da umutlu olamadım sperm sonucunu görünce...