Beninde gecen yil temmuzda asilamam tutmustu canim dusmustu kendiliginden kurtaj olmadim kasim ayinda tekrar hamile kaldim kendiliginden(sogankuruyle) oda hemen dustu nisan ayindaki asilama tutmadi buayki tutar insallah 4 yildir istiyorm canin allah birdaha yasatmasin canim ayni acilari ben 2 kez yasyinca cok korkuyrm ayniseyleri yasamaktan pco var bende zor hamile kaliyorm canim benm adetin hep az olur ilacla oldugumdanevet tatlım beraberdik , ne günlerden geçtik o dönemde beraber yaavesselam_ , @yavrukartalim ben 3ümüzde çok talihsiz gebelikler yaşadık.benim de gelişimi durdu bebeğimin ve 8. haftada kürtaj oldum işte derken 3 ay geçti bile üzerinden. Geçen ay yani 2. adetten sonra bi aşılama daha oldum ben ama tutmadı. Dün adetimin 3. günüydü işte yeniden aşılamayı denemek için doktora gittim.Bide kürtajdan sonra benim adet yoğunluğum inanılmaz azaldı 3. seferdir böyle %80 bi azalma var doğru dürüst gelmiyor yani. bu beni çok endişelendirdi çünkü kürtajdan sonra böyle azalma olursa rahim yapışıklığı olabilir diyorlar.Bundan dolayı doktorum bu ay dinlenelim o zaman bi bakalım bi daha rahim filmi çekelim dedi. Eğer bi sorun yoksa bi sonraki ay direk tüpe geçelim diye konuştuk.Eşim çok karşı aslında ilk aşılama tuttuğu için bir daha deneyelim diyor, ben ise artık şansım artsın istiyorum , çok yıprandım artık..Sende kürtaj olmuştun demi yanlış hatırlamıyosam, sen de var mı bi sıkıntı? İnşallah tutacaktır senin ya maşşallah o konuda çok zorlanmıyorsun zaten sen
Hayırlısı olsun inş hakkımızda Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlerebenim adetler falan düzenli canım hsg de falan da hiç bi sorun yok ilk aşılamada gelişen yumurtamda vardı ama tutmadı 2. yi deniycez inşallah bu sefer tutar hayırlısı bakalım :) bende çok istiyorum ikiz yada üçüz inşallah istediğimiz gibi olur :)
Evet canım rahim duvarı inceliğindende oluyormuş doktor zaten yapışıklık ihtimali çok düşük dedi önümüzdeki hafta cumartesi çağırdı tekrar tedavi yokken bi kalınlığına bakıyım dedi ondan şüpheleniyo o da ama ben herşeyin en kötüsü beni buluyormuş gibi hissettiğim için ötekisi aklıma geldi. Bu arada ben düşük ten sonra pıhtılaşma testi yaptırdım çıktı bende pıhtılaşma. Bende iğne olucam yaniBeninde gecen yil temmuzda asilamam tutmustu canim dusmustu kendiliginden kurtaj olmadim kasim ayinda tekrar hamile kaldim kendiliginden(sogankuruyle) oda hemen dustu nisan ayindaki asilama tutmadi buayki tutar insallah 4 yildir istiyorm canin allah birdaha yasatmasin canim ayni acilari ben 2 kez yasyinca cok korkuyrm ayniseyleri yasamaktan pco var bende zor hamile kaliyorm canim benm adetin hep az olur ilacla oldugumdan
rahim duvari ince oluncada kanama az olurmus diyorlar ama bilmiyorm bende
benim esimde 2 keZ hamile kaldigimdan istemiyor tup bebek bukez hamile kalirsam kansulandirici igne kullancm insallah allah yuzumuze bakisn tup bebege gerek kalmaz insallah
Yok tatlım ya sanırım. Bende yaptırmadım çok yabancı geldi.. Ama belki gelecek ay yapılır. Bu arada sen test yaptırdın mı tatlım pıhtılaşma için?Ah kızlar şuan o günleri düşündükçe hem üzüntü hem mutluluk kaplıyor yüzümü.. Hamile kaldım evet.. Ama sonlandırıldı... Rabbim insaAllah bi daha böyle bir acı yasatmaz sağlıklı gebelik yaşarız.. Ben bayram dönüşü dusunuyorum Rabbim nasip ederse insaAllah.. S sudeizmir Canım ben klomen,igne, catlatma iğnesi kullandım aşılama esnasında.. Bebeğim gelismedi sonlandırıldı.. Amh testi bana hiç yapılmadı doktor bana gerek görmedi sanırım..@loveandhope sen yaptirdin mi
Kızlar dr bana da amh testi yaptirmadi yapılması gerekiyor mu sizceAh kızlar şuan o günleri düşündükçe hem üzüntü hem mutluluk kaplıyor yüzümü.. Hamile kaldım evet.. Ama sonlandırıldı... Rabbim insaAllah bi daha böyle bir acı yasatmaz sağlıklı gebelik yaşarız.. Ben bayram dönüşü dusunuyorum Rabbim nasip ederse insaAllah.. S sudeizmir Canım ben klomen,igne, catlatma iğnesi kullandım aşılama esnasında.. Bebeğim gelismedi sonlandırıldı.. Amh testi bana hiç yapılmadı doktor bana gerek görmedi sanırım..@loveandhope sen yaptirdin mi
Yok canım yaptirmadim ben ondan ama düşünüyorum aşılamaya başlamadan ayrı ücreti var mi onunYok tatlım ya sanırım. Bende yaptırmadım çok yabancı geldi.. Ama belki gelecek ay yapılır. Bu arada sen test yaptırdın mı tatlım pıhtılaşma için?
Canım valla banada yapılmadı iki buçuk yıl oldu doktor gerek görmedi sanırım diğer testler normal cikincaKızlar dr bana da amh testi yaptirmadi yapılması gerekiyor mu sizce
6000 iyiymis valla ben 1000 diye biliyorn buralarda sen hangi ildesin canim bende gecen asilamamda kansulandirici igne kullandim cok aciyor igne yerleri morariyor ama napalim katlanicaz bebek icinEvet canım rahim duvarı inceliğindende oluyormuş doktor zaten yapışıklık ihtimali çok düşük dedi önümüzdeki hafta cumartesi çağırdı tekrar tedavi yokken bi kalınlığına bakıyım dedi ondan şüpheleniyo o da ama ben herşeyin en kötüsü beni buluyormuş gibi hissettiğim için ötekisi aklıma geldi. Bu arada ben düşük ten sonra pıhtılaşma testi yaptırdım çıktı bende pıhtılaşma. Bende iğne olucam yaniisterse her saat iğne olayım razıyım ya yeterki gelsin yavrum sağlıkla. Bende henüz eşimi ikna edemedim tüp için ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum. O da 1000 lira nerde 6000 nerde dio diğer türlü oluyo sonuçta dio çok fark var tabi ama hiç gözümde yok inan doktor yüzde 50 şans veriyor tüpe
inş burdan paylaşalımMerhaba kızlar eylülde aşılama olacak.Sizlerden de benim gibi olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşalım.
Rabbim yanında olsun canım insaAllah emeğinin karşılığını alırsınYarın dra gidicem kızlar aşılama için başlıcaz tedaviye bakalım nasıl ilerlicek
Amin canim bugün ilaca başladık femara kullancam 5 gün sonra 4.gün igneye de baslicam durum böyle :)Rabbim yanında olsun canım insaAllah emeğinin karşılığını alırsın
benim üniversite hastanesinde raporsuz 650 lira tuttu ilaçlar vs herşey içinde :)mrb kaderdaşlarımbızımde 3 senedır bebegımız olmuyor sebepsız ınfertılıte... catlama ıgnelerı vs den sonra eylulde asılamam olacak.. devlet hastanesınde asılma fıyatları nedır?? heyecandan doktora sormayı unuttum da