Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beninde gecen yil temmuzda asilamam tutmustu canim dusmustu kendiliginden kurtaj olmadim kasim ayinda tekrar hamile kaldim kendiliginden(sogankuruyle) oda hemen dustu nisan ayindaki asilama tutmadi buayki tutar insallah 4 yildir istiyorm canin allah birdaha yasatmasin canim ayni acilari ben 2 kez yasyinca cok korkuyrm ayniseyleri yasamaktan pco var bende zor hamile kaliyorm canim benm adetin hep az olur ilacla oldugumdan

rahim duvari ince oluncada kanama az olurmus diyorlar ama bilmiyorm bende

benim esimde 2 keZ hamile kaldigimdan istemiyor tup bebek bukez hamile kalirsam kansulandirici igne kullancm insallah allah yuzumuze bakisn tup bebege gerek kalmaz insallah

Hayırlısı olsun inş hakkımızda Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere

Evet canım rahim duvarı inceliğindende oluyormuş doktor zaten yapışıklık ihtimali çok düşük dedi önümüzdeki hafta cumartesi çağırdı tekrar tedavi yokken bi kalınlığına bakıyım dedi ondan şüpheleniyo o da ama ben herşeyin en kötüsü beni buluyormuş gibi hissettiğim için ötekisi aklıma geldi. Bu arada ben düşük ten sonra pıhtılaşma testi yaptırdım çıktı bende pıhtılaşma. Bende iğne olucam yani isterse her saat iğne olayım razıyım ya yeterki gelsin yavrum sağlıkla. Bende henüz eşimi ikna edemedim tüp için ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum. O da 1000 lira nerde 6000 nerde dio diğer türlü oluyo sonuçta dio çok fark var tabi ama hiç gözümde yok inan doktor yüzde 50 şans veriyor tüpe

Yok tatlım ya sanırım. Bende yaptırmadım çok yabancı geldi.. Ama belki gelecek ay yapılır. Bu arada sen test yaptırdın mı tatlım pıhtılaşma için?

Kızlar dr bana da amh testi yaptirmadi yapılması gerekiyor mu sizce

Yok tatlım ya sanırım. Bende yaptırmadım çok yabancı geldi.. Ama belki gelecek ay yapılır. Bu arada sen test yaptırdın mı tatlım pıhtılaşma için?
Yok canım yaptirmadim ben ondan ama düşünüyorum aşılamaya başlamadan ayrı ücreti var mi onun

[QUOTaysemzumram, post: 42304107, member: 673600"]Yok canım yaptirmadim ben ondan ama düşünüyorum aşılamaya başlamadan ayrı ücreti var mi onun[/QUOTE]
İşte eğer doktorun ünv. Prof filanda o isticek o zaman devlet karşılıyor ama öözel yaptırırsan 1500 gibi bi ücreti varmış

6000 iyiymis valla ben 1000 diye biliyorn buralarda sen hangi ildesin canim bende gecen asilamamda kansulandirici igne kullandim cok aciyor igne yerleri morariyor ama napalim katlanicaz bebek icin

Canım bide 6000 sadece tüp yani ilaçlar aradaki tahliller filan yok çok masraflı ama mecbur katlanacaz napalım. Aşılama yapsam ı son kez diom bi yandan da o 1000 TL o da ucuz deil bide oran veremiyorlar kafam çok karışık. Ankara novaart A gidiom canım ben.

mrb kaderdaşlarım bızımde 3 senedır bebegımız olmuyor sebepsız ınfertılıte... catlama ıgnelerı vs den sonra eylulde asılamam olacak.. devlet hastanesınde asılma fıyatları nedır?? heyecandan doktora sormayı unuttum da

benim üniversite hastanesinde raporsuz 650 lira tuttu ilaçlar vs herşey içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…