- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Beninde gecen yil temmuzda asilamam tutmustu canim dusmustu kendiliginden kurtaj olmadim kasim ayinda tekrar hamile kaldim kendiliginden(sogankuruyle) oda hemen dustu nisan ayindaki asilama tutmadi buayki tutar insallah 4 yildir istiyorm canin allah birdaha yasatmasin canim ayni acilari ben 2 kez yasyinca cok korkuyrm ayniseyleri yasamaktan pco var bende zor hamile kaliyorm canim benm adetin hep az olur ilacla oldugumdanevet tatlım beraberdik , ne günlerden geçtik o dönemde beraber yaa vesselam_ , @yavrukartalim ben 3ümüzde çok talihsiz gebelikler yaşadık.benim de gelişimi durdu bebeğimin ve 8. haftada kürtaj oldum işte derken 3 ay geçti bile üzerinden. Geçen ay yani 2. adetten sonra bi aşılama daha oldum ben ama tutmadı. Dün adetimin 3. günüydü işte yeniden aşılamayı denemek için doktora gittim.Bide kürtajdan sonra benim adet yoğunluğum inanılmaz azaldı 3. seferdir böyle %80 bi azalma var doğru dürüst gelmiyor yani. bu beni çok endişelendirdi çünkü kürtajdan sonra böyle azalma olursa rahim yapışıklığı olabilir diyorlar.Bundan dolayı doktorum bu ay dinlenelim o zaman bi bakalım bi daha rahim filmi çekelim dedi. Eğer bi sorun yoksa bi sonraki ay direk tüpe geçelim diye konuştuk.Eşim çok karşı aslında ilk aşılama tuttuğu için bir daha deneyelim diyor, ben ise artık şansım artsın istiyorum , çok yıprandım artık..Sende kürtaj olmuştun demi yanlış hatırlamıyosam, sen de var mı bi sıkıntı? İnşallah tutacaktır senin ya maşşallah o konuda çok zorlanmıyorsun zaten sen
rahim duvari ince oluncada kanama az olurmus diyorlar ama bilmiyorm bende
benim esimde 2 keZ hamile kaldigimdan istemiyor tup bebek bukez hamile kalirsam kansulandirici igne kullancm insallah allah yuzumuze bakisn tup bebege gerek kalmaz insallah