Eylülde 68 aylik 1.sinifa göndersem mi

gamze-elis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
85
28
34
Kizim eylulde 68 aylik oluyor istege bagli gonderebiliyor musum bu sene anasinifina gitti tekrar anasinifina mi 1.sinifa mi gondermeliyim

Benimde oğlum 69 aylik olacak..ben yazirdimm 1nci sinifa ögretmeniyle konusun okula hazır mi diye ..oglumda 1 sene krese bu senede anaokuluna gitti herseyi ögrendi yine anasinifina versem gercekten cok sıkılacagini dusunuyorum birde dedigim gibi 1.nci sinifa hazir..ince motor gelisimi, ozbakim vs vs gore karar verdik tabiki

Kizim eylulde 68 aylik oluyor istege bagli gonderebiliyor musum bu sene anasinifina gitti tekrar anasinifina mi 1.sinifa mi gondermeliyim
Benim oğlumda ocak 2018 doğumlu sanıyırum 67 aylık olucak eylülde. Ben göndermeyi düşünmüyorum tekrar anasınıfına gidicek. Erken gitmesi kendisini yetersiz hissetmesine sebep olabilir birde kendinden bir yaş büyükler bile olucak sınıfın en küçüğü olmasındansa en büyüğü olsun 😀 öğretmenide her bakımdan yeterli ama geç başlasa okula daha iyi olur diyor, çünkü ilkokul anasınıfı gibi rahat değil sıkılabilirler 5.5 yaş 1. Sınıf için küçük bir yaş bana göre. Yoksa her bakımını yapabiliyor geçen yıl kreşe bu sene anasınıfına gittiama bir yıl daha gidebilir anasınıfına.

Kızlar devlet anaokulları için 1 Ekim 2017 den önce doğanlar ram dan rapor almadığı sürece ilkokula başlatmak zorunda diye biliyorum ben.

X