Eylül Yanginlari...

lonely girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Diğer
Şehrim de sonbahar ve ben mutluyum....

Ne de olsa sonbahar melonkolik ruhların,yalnızlıktan korkmayanların ve kendiyle uğraşanların soylu mevsimi.

Eskiden iyi geçmeyen yaz tatlillerinin yan etkisi hala sürmekte çocukken oynan oyunlarsa özlenmekte, bu günlerde sonbaharın adı değişmekte :) dışarda yazdan kalma bir gün var ,güneş mevsime inat nasılda parlıyor ve yeşilin sarıya dirinişini izliyorum ama nafile sarı inatçı işte yeşile aldırmadan hızla geçiyor önüne çünkü zaman ondan yana ,sokağımdaki çocuk sesleri kulaklarımda hiç bir şeye aldırmadan gelecekten habersiz ne güzel oynuyorlar belki çocuk olamam ama en az onlar kadar şen gönlüm :) en az onlar kadar aldırmıyorum hiç bir şeye hayatı arkamda bırakıyorum seçimler yapmak istemiyorum bir yüreği uzaklarıma bırakıyorum. Bu günlerde her şeyi yakmak istiyorum, koca bir ateş düşünün dumanı dağlar kadar ama bu ateşin odunları hayat alevleri kendiniz,acaba herşeyi yakabilirmiyiz ? bu soru cevapsız kalmamalı söylüyorum işte aşkı,yalanları,duvarları,insanları,soruları, cevapları, acıyı, kederi,kararları,kuralları,her şeyi ama her şeyi yaktım geriye ne kaldı derseniz umutlar,hayaller ,sevgiler ,beklentiler yani güzel şeyler ...... Bu güzel havalarda eve girmeyin bırakın güneş yaksın teninizi kuşlar ağaçlar çiçekler böceklere biraz daha dikkat edin ertelediğiniz ne varsa hepsinden özürdileyin kaçmayın yüzleşin hz. mevlanın bir sözünü hatırlatayım ''DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM BUGÜN YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM'' çok güzel bir söz ve ne kadar haklı ama şimdi uygulamaya geçmede arkamda bıraktığım karmaşayı duymak görmek istemiyorum ve bakıyorum mevsimi gelmiş şiirimin .....

Koca bir yazı çekirdek içleyerek sinemalarda geçirdim,
taban teptim sokaklarda , tırnak yedim uyudum,
denize baktım usanmadan,ölüme inandım ,güzel çok güzel olduğunu düşünerek çekirdek içleyerek,
güzelim çekirdek içleyerekrek koca bir yaz geçirdim,
şimdi yorgunum biraz.

hayır aşık değilim ,hayır lotoyu da tuturmadım yani herşey aynı değişen tek şey bana bunları yazdıran o salak caseratim :))))))))

Canım yazını okumak istedim ama zorlandım..Düzeltirsen tekrar okumaktan haz duyarım.
Sevgiler.

Back