- 28 Haziran 2016
- 3.426
- 2.543
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.861
Cnm ovu testleryle takip et yumrtlamani o zamnBenim de dongum bünyem şaştı iyice kizlar geçen ay 1 agustos ve 27 agustosta ayda iki kere adet oldum biri 9 biri 5 gun erken normalde 6 7 gün adet görürdüm son iki aydır lekelenmeyle başlayan sadece 1 gün yoğun gelip diğer günlerde çok az gelerek 4.günde biten bi dongum oldu napicam ben yaaa bu şekilde yumurtlama da karıştı
Her zamn cnm ya Allah hicbirimizn kucagini bos birakmasn. Allah hepinize bu sebinci yasatsn cnm.Canimmmm hayirli olsun sağlıcakla kavuş inşallah miniğine bizlere de dua et biz de alalım insaAllah güzel haberleri :)
Ay insaAllah yasa Rabbim hepimize gostersin o günleriHer zamn cnm ya Allah hicbirimizn kucagini bos birakmasn. Allah hepinize bu sebinci yasatsn cnm.
Canimmmm hayirli olsun sağlıcakla kavuş inşallah miniğine bizlere de dua et biz de alalım insaAllah güzel haberleri :)
canım senin kimyasaldan dolayı mı acaba böyle oldu bu ay gerçi geçen ayda sanki koyuydu hep yanlış mı hatırlıyorumYanlış sayfaya yorum yazmışım. Ovu testim cildiracagim artik. Bir daha ovu testi falan almayacagim ben... Bugün 23. Gün.
Batlarimiz ayni seninle:) bende hep kasim da hamile kalacagimi düşünüyorum cunku benim de dogumum kasim da olacakti bebegimi kaybetmeseydim yalniz degilmisim totem konusunda :)
Cnm kipkirmizi onceden boyle olmus muyduYanlış sayfaya yorum yazmışım. Ovu testim cildiracagim artik. Bir daha ovu testi falan almayacagim ben... Bugün 23. Gün.
hiç bilmiyorum. geçen ay da böyleydi bu ay da böyle. testlerim bitiyor zaten bir daha almayacağım bende bir işe yaramıyor. millet çift görür bayram eder ben de silik görsem bayram edeceğim. lh seviyem oldukça düşüktü aslında hormon testi yaptırdığımda. gerçi hormonlar saatle bile değişiyor.canım senin kimyasaldan dolayı mı acaba böyle oldu bu ay gerçi geçen ayda sanki koyuydu hep yanlış mı hatırlıyorum
geçen ay da regle yakın böyleydi. kimyasal gebelik geçirdim geçen ay. hormonlarım düzelmedi belki de bilmiyorum.Cnm kipkirmizi onceden boyle olmus muydu
Kizlar hcg 828 cikti :)
Yanlış sayfaya yorum yazmışım. Ovu testim cildiracagim artik. Bir daha ovu testi falan almayacagim ben... Bugün 23. Gün.
Hemen kotu dusunme canim kahve lekeden bi sey olmaz bazi hamilelikler de dogum a kadar lekelenme devam ediyo kirmizi olursa tehlikeli tabi sen bedenini daha iyi tanirsinValla canım benim tahmin ettiğim gibi kimyasal oluyor çünkü az önce kahve leke geldi 6 ayda ikinci bu
Valla bakmadilar. Nefertiti demis asagida belki de misafir oldugum icindir bilmiyorum.Ala ala saglkocagi nasl bakmio onlarda il sagliga yolluo zaten. Insallh degerlermz yukselr mesele o zaten
Sonucu alırken hemsire 1500 uzeri kese gorunur dedi. 2 gunde 2 katına cikiyorsa dedigin gibi ben pazartesi gittigimde o degere çıkmış olur heralde :)Kuzum bi sonrakine farkli laboratuar bakacagi icin iki kat artmamis olursa falan takilma :) evet misafir olunca bakmiyo sağlık ocaklari sen ankara da artislara bak diyecegim de zaten pazartesi bu sekilde artis devam ederse kese gorursun sen bosver bence kan vermeyi :)
Canım kötüyüm yaa bat günü yaklastikca umutsuzluğa kapılıyorum yok gibi hissediyorum. Bide durmadan hamile haberi alıyorum etrafımda bir sürü hamile bir sürü bebekcanım nasılsın bu sabah aklıma geldin bayadır girmedi dedim ki bugün görmüş oldum seni iyisin dimi batlara az kaldı ben bu sabah salak gibi test yaptım kocaman sıfırı gördümgeçen ayki belirtilerimin aynısını yaşıyorum bakalım bat zamanı ne olacak
Canım neden öyle düşünüyorsun kan testi yaptırdın mı kahve leke yerleşme de olabilirValla canım benim tahmin ettiğim gibi kimyasal oluyor çünkü az önce kahve leke geldi 6 ayda ikinci bu
Bakarlar tabi ama dedigim gibi farklı yerler oldugu icin normalde olmasi gereken degerden farkli olabilir canim 1500 uzeri vajinal ultrasonda 5000 uzeri andominal ultrasonda gorunuyo bu arada :)Valla bakmadilar. Nefertiti demis asagida belki de misafir oldugum icindir bilmiyorum.
Sonucu alırken hemsire 1500 uzeri kese gorunur dedi. 2 gunde 2 katına cikiyorsa dedigin gibi ben pazartesi gittigimde o degere çıkmış olur heralde :)
Pazartesi zaten ben tiroid ilacim icin dahiliyeye randevu almistim dozunu ayarlayacakti. Onlar da hcg isteyebilir herhalde degil mi? Hazir tsh icin kan verecekken hcg'ye de baksinlar tekrar :)
Aynen canım ben de pazartesi başladım iğneye. haftaya pazartesi kontrol var, çarşamba aşılama olacak inşallahne diyeyim hayırlısı canım.
bende bugün ilk iğnemi yaptım.
cumartesi tekrar kontrol var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?