EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Cnm ovu testleryle takip et yumrtlamani o zamn

Canimmmm hayirli olsun sağlıcakla kavuş inşallah miniğine bizlere de dua et biz de alalım insaAllah güzel haberleri :)
Her zamn cnm ya Allah hicbirimizn kucagini bos birakmasn. Allah hepinize bu sebinci yasatsn cnm.

Yanlış sayfaya yorum yazmışım. Ovu testim cildiracagim artik. Bir daha ovu testi falan almayacagim ben... Bugün 23. Gün.

Eklentiler

• 20160831_142205.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 46
Canimmmm hayirli olsun sağlıcakla kavuş inşallah miniğine bizlere de dua et biz de alalım insaAllah güzel haberleri :)

canım nasılsın bu sabah aklıma geldin bayadır girmedi dedim ki bugün görmüş oldum seni iyisin dimi batlara az kaldı ben bu sabah salak gibi test yaptım kocaman sıfırı gördümgeçen ayki belirtilerimin aynısını yaşıyorum bakalım bat zamanı ne olacak

Batlarimiz ayni seninle:) bende hep kasim da hamile kalacagimi düşünüyorum cunku benim de dogumum kasim da olacakti bebegimi kaybetmeseydim yalniz degilmisim totem konusunda :)

hadi inşallah totemlerimiz tutsun da havalara uçalım. Bu ay daha bir buruk içim, inş sevince dönüşsün diyorum.

canım senin kimyasaldan dolayı mı acaba böyle oldu bu ay gerçi geçen ayda sanki koyuydu hep yanlış mı hatırlıyorum
hiç bilmiyorum. geçen ay da böyleydi bu ay da böyle. testlerim bitiyor zaten bir daha almayacağım bende bir işe yaramıyor. millet çift görür bayram eder ben de silik görsem bayram edeceğim. lh seviyem oldukça düşüktü aslında hormon testi yaptırdığımda. gerçi hormonlar saatle bile değişiyor.

Ala ala saglkocagi nasl bakmio onlarda il sagliga yolluo zaten. Insallh degerlermz yukselr mesele o zaten
Valla bakmadilar. Nefertiti demis asagida belki de misafir oldugum icindir bilmiyorum.
Sonucu alırken hemsire 1500 uzeri kese gorunur dedi. 2 gunde 2 katına cikiyorsa dedigin gibi ben pazartesi gittigimde o degere çıkmış olur heralde :)
Pazartesi zaten ben tiroid ilacim icin dahiliyeye randevu almistim dozunu ayarlayacakti. Onlar da hcg isteyebilir herhalde degil mi? Hazir tsh icin kan verecekken hcg'ye de baksinlar tekrar :)

Canım kötüyüm yaa bat günü yaklastikca umutsuzluğa kapılıyorum yok gibi hissediyorum. Bide durmadan hamile haberi alıyorum etrafımda bir sürü hamile bir sürü bebek bide bebeğim doğacaktı bu zamanlarda o nun üzüntüsü de ayrı etkiliyor beni unutamıyorum içim çok acıyor çok üzülüyorum ben de yaptım test ayın 27 sinde negatifti

Bakarlar tabi ama dedigim gibi farklı yerler oldugu icin normalde olmasi gereken degerden farkli olabilir canim 1500 uzeri vajinal ultrasonda 5000 uzeri andominal ultrasonda gorunuyo bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…