EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sen hamilesin sanki bana öyle geliyor. Hislerimde çok yanılmam. Çok çalıştın bu ay
ah canım çalışmakla olsa keşke bende emeğimin karşılığını alayım istiyorum ama yumurtayla sperm buluştu mu acaba rahim ağrım başladı birde kasıklarımın ortasında acı hissim var aynılarını geçen ay yaşadım ve sonuç hüsrandı o nedenle kendimi umutlandırmak istemiyorum bakalım kısmet

dosya boyutu büyükmüş yükleyedim. ayy ağladım heyecandannnn. öğleden sonra devlet hastanesine gitsem kan tahlili yapar mı acaba
hadi hayırlısı olsun bu ay baya bereketli çıktı bu bereketten bizde yararlansak keşke yaparlar canım git kan ver

Yumurtlama günüm normal şartlarda 5 i. Adetim düzenli 31 günde oluyor.ama akşam ve sabah hala devam ediyor yumurta kıvamında akıntıyı gördüm. Bu kadar erken yumurtlama olurmu ki .
benimde döngüm 33 gün ve 5 gün önce yumurtladım bu ay ovu testiyle kanıtlı yani olabiliyor değerlendir günlerini canım

bir garip oblomov çalışmadan hiç olmuyor. En azından umudun var. Ben çalışmayı 12.gün bıraktım buralarda geziyorum hala kim hamile pozitif test var mı diye rahimde yara olduğunu ogrendigimden beri ilişkiye giresim yok. Birden acı duymaya başladım. Sanki iki senedir yoktu o yara. Psikoloji işte.. yarın iş de başlıyor çok giremem zati...

Hayırlı olsun canım ama gününüz geçmeden test yapmayın. Kimyasal oluyor insan üzülüyor. Tutunmasini beklemek en güzeli. Regl günün gecince git istersen. Boş yere strese girme. Değer katlaniyor mu katlanmiyor mu derken yoruluyor insan

evet evet sabah idrarında daha net cıkıyormuş

ama galiba sabah idrarını adet günü gecmediyse öneriyorlar öteki türlü varsa cıkar diye biliyorum

tatlım belkide yoktu ben çok inanmadım açıkcası doğumdan kaynaklı olduğuna 2 senedir hiç mi muayene olmadın doktorlar görmedi mi ihmal etmezlerdi uyarırlardı seni yani ben böyle düşünüyorum

tatlım belkide yoktu ben çok inanmadım açıkcası doğumdan kaynaklı olduğuna 2 senedir hiç mi muayene olmadın doktorlar görmedi mi ihmal etmezlerdi uyarırlardı seni yani ben böyle düşünüyorum
Olmaz mıyım smear testi yaptırdım şubatta. Martta kan tahlili yaptırdım. Yine muayene oldum. Kimse bir şey demedi. Kadın çok emindi. Regl olayım başka bi doktora daha gideceğim. Doktor arıyorum bu aralar..

Olmaz mıyım smear testi yaptırdım şubatta. Martta kan tahlili yaptırdım. Yine muayene oldum. Kimse bir şey demedi. Kadın çok emindi. Regl olayım başka bi doktora daha gideceğim. Doktor arıyorum bu aralar..
git canım tabi ya inşallah adam akıllı bir doktor bulursun kendine kadın doğum doktoru şans işi başından savmayan sorulara adam akıllı cevap veren işini hakkıyla yapabilen az doktor var. bir de tavsiyem erkek bir doktor bul benim deneyimlerim erkeklerin bu işi daha önemsedikleri yönünde

aa çok güzel bir değer canım

Masallh degerler hep yuksek artk benmki yuksek bi sknti mi war demeyecm benmki minnakmis ya sizlern yannda:)) ikizler mi gelio nedr
Ya kizlar ben de anlamadim baya yuksek sanki :)
Burada kan vermek bir ölüm resmen saglik ocaginda bakmıyorlarmis. Taa merkeze yakin ozel bi tıp merkezine gittim. Artik bir sonrakine pazartesi gunu Ankara'da baktıracağım.

Burada kan vermek bir ölüm resmen saglik ocaginda bakmıyorlarmis. Taa merkeze yakin ozel bi tıp merkezine gittim. Artik bir sonrakine pazartesi gunu Ankara'da baktıracağım.
Ala ala saglkocagi nasl bakmio onlarda il sagliga yolluo zaten. Insallh degerlermz yukselr mesele o zaten

Benim de dongum bünyem şaştı iyice kizlar geçen ay 1 agustos ve 27 agustosta ayda iki kere adet oldum biri 9 biri 5 gun erken normalde 6 7 gün adet görürdüm son iki aydır lekelenmeyle başlayan sadece 1 gün yoğun gelip diğer günlerde çok az gelerek 4.günde biten bi dongum oldu napicam ben yaaa bu şekilde yumurtlama da karıştı

Kuzum bi sonrakine farkli laboratuar bakacagi icin iki kat artmamis olursa falan takilma :) evet misafir olunca bakmiyo sağlık ocaklari sen ankara da artislara bak diyecegim de zaten pazartesi bu sekilde artis devam ederse kese gorursun sen bosver bence kan vermeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…