- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.841
ah canım çalışmakla olsa keşke bende emeğimin karşılığını alayım istiyorum ama yumurtayla sperm buluştu mu acabaSen hamilesin sanki bana öyle geliyor. Hislerimde çok yanılmam. Çok çalıştın bu ay
hadi hayırlısı olsun bu ay baya bereketli çıktı bu bereketten bizde yararlansak keşkedosya boyutu büyükmüş yükleyedim. ayy ağladım heyecandannnn. öğleden sonra devlet hastanesine gitsem kan tahlili yapar mı acaba
aa çok güzel bir değer canımKizlar hcg 828 cikti :)
benimde döngüm 33 gün ve 5 gün önce yumurtladım bu ay ovu testiyle kanıtlı yani olabiliyor değerlendir günlerini canımYumurtlama günüm normal şartlarda 5 i. Adetim düzenli 31 günde oluyor.ama akşam ve sabah hala devam ediyor yumurta kıvamında akıntıyı gördüm. Bu kadar erken yumurtlama olurmu ki .
Hayırlı olsun canım ama gününüz geçmeden test yapmayın. Kimyasal oluyor insan üzülüyor. Tutunmasini beklemek en güzeli. Regl günün gecince git istersen. Boş yere strese girme. Değer katlaniyor mu katlanmiyor mu derken yoruluyor insanevet 8 gün biraz erkendi ama merak işte :) yok eczaneden gebelik testi istedim öyle verdiler erken gebelik testi değil sanırım. hafifte olsa silik çıkarsa bir sonraki gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. bir de idrar testini sabah yap diyordu buradaki bazı arkadaşlar ama çoook heyecenlıyımmm, bu kadar bekledim sabahıda beklerim heralde
evet evet sabah idrarında daha net cıkıyormuşevet 8 gün biraz erkendi ama merak işte :) yok eczaneden gebelik testi istedim öyle verdiler erken gebelik testi değil sanırım. hafifte olsa silik çıkarsa bir sonraki gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. bir de idrar testini sabah yap diyordu buradaki bazı arkadaşlar ama çoook heyecenlıyımmm, bu kadar bekledim sabahıda beklerim heralde
ama galiba sabah idrarını adet günü gecmediyse öneriyorlar öteki türlü varsa cıkar diye biliyorumevet 8 gün biraz erkendi ama merak işte :) yok eczaneden gebelik testi istedim öyle verdiler erken gebelik testi değil sanırım. hafifte olsa silik çıkarsa bir sonraki gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. bir de idrar testini sabah yap diyordu buradaki bazı arkadaşlar ama çoook heyecenlıyımmm, bu kadar bekledim sabahıda beklerim heralde
Masallh degerler hep yuksek artk benmki yuksek bi sknti mi war demeyecm benmki minnakmis ya sizlern yannda:)) ikizler mi gelio nedrKizlar hcg 828 cikti :)
tatlım belkide yoktu ben çok inanmadım açıkcası doğumdan kaynaklı olduğuna 2 senedir hiç mi muayene olmadın doktorlar görmedi mi ihmal etmezlerdi uyarırlardı seni yani ben böyle düşünüyorumbir garip oblomov çalışmadan hiç olmuyor. En azından umudun var. Ben çalışmayı 12.gün bıraktım buralarda geziyorum hala kim hamile pozitif test var mı diye rahimde yara olduğunu ogrendigimden beri ilişkiye giresim yok. Birden acı duymaya başladım. Sanki iki senedir yoktu o yara. Psikoloji işte.. yarın iş de başlıyor çok giremem zati...
ay cok sevindim ne güzel llah tamamına erdirsinallah razı olsun arkadaşlar mutluluktan ağlıyorum allahım herkese nasip etsinnn
Olmaz mıyım smear testi yaptırdım şubatta. Martta kan tahlili yaptırdım. Yine muayene oldum. Kimse bir şey demedi. Kadın çok emindi. Regl olayım başka bi doktora daha gideceğim. Doktor arıyorum bu aralar..tatlım belkide yoktu ben çok inanmadım açıkcası doğumdan kaynaklı olduğuna 2 senedir hiç mi muayene olmadın doktorlar görmedi mi ihmal etmezlerdi uyarırlardı seni yani ben böyle düşünüyorum
git canım tabi ya inşallah adam akıllı bir doktor bulursun kendine kadın doğum doktoru şans işi başından savmayan sorulara adam akıllı cevap veren işini hakkıyla yapabilen az doktor var. bir de tavsiyem erkek bir doktor bul benim deneyimlerim erkeklerin bu işi daha önemsedikleri yönündeOlmaz mıyım smear testi yaptırdım şubatta. Martta kan tahlili yaptırdım. Yine muayene oldum. Kimse bir şey demedi. Kadın çok emindi. Regl olayım başka bi doktora daha gideceğim. Doktor arıyorum bu aralar..
aa çok güzel bir değer canım
Ya kizlar ben de anlamadim baya yuksek sanki :)Masallh degerler hep yuksek artk benmki yuksek bi sknti mi war demeyecm benmki minnakmis ya sizlern yannda:)) ikizler mi gelio nedr
Ala ala saglkocagi nasl bakmio onlarda il sagliga yolluo zaten. Insallh degerlermz yukselr mesele o zatenYa kizlar ben de anlamadim baya yuksek sanki :)
Burada kan vermek bir ölüm resmen saglik ocaginda bakmıyorlarmis. Taa merkeze yakin ozel bi tıp merkezine gittim. Artik bir sonrakine pazartesi gunu Ankara'da baktıracağım.
Masallaaahhh :)Kizlar hcg 828 cikti :)
Canimmmm hayirli olsun sağlıcakla kavuş inşallah miniğine bizlere de dua et biz de alalım insaAllah güzel haberleri :)Kizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh@kutuphanekedisi M melekler-engelchen
Kuzum bi sonrakine farkli laboratuar bakacagi icin iki kat artmamis olursa falan takilma :) evet misafir olunca bakmiyo sağlık ocaklari sen ankara da artislara bak diyecegim de zaten pazartesi bu sekilde artis devam ederse kese gorursun sen bosver bence kan vermeyi :)Ya kizlar ben de anlamadim baya yuksek sanki :)
Burada kan vermek bir ölüm resmen saglik ocaginda bakmıyorlarmis. Taa merkeze yakin ozel bi tıp merkezine gittim. Artik bir sonrakine pazartesi gunu Ankara'da baktıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?