- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.101
Ağrı kesiciler konusunda bir bilgim yok ama her gün baş ağrısı varsa sebebinin araştırılması lazım canım. Sağlığını ihmal etme. Yaz aylarında genellikle susuzluktan baş ağrısı olur, ilaçla geçirmeye çalışırlar, oysa su içilse geçecek. Sen de biraz su içmeyi dene canım
Eylülün ortasındayız sadece 6 hamile
Evet bi azlık var eylülde hasat kurak geçiyor..ağustosta tohumlar toprağa tutunamamis..insalah eylül tohumları tutunurr.Su dinginlik sona erer de takip edemeyelim coklukluktan kimler hamile kalmış.Evet bu ay az sanki
Demir ve vitamin eksikliği bende de vardı canım. Hatta doktor kan tahlili sonuçlarını görünce 'sen nasıl ayakta duruyorsun' dedi. İlk iş çayı bıraktım, çünkü çay yiyeceklerdeki demiri tamamen bağlıyor, idrar kesesine gönderiyor. Doktorun verdiği ilaçları kullanıp meyve yemeye başladım. Çok şükür değerlerin hepsi düzeldi.Suyu çok içiyorum ama demir ve vitamin eksikliğim var ondan ağrıyor sanırım ama yumurtlamamı da ağrı kesici ilaçlar kötü etkiler diye tedirgin oluyorum
Saol canım.. @nisandeniz
Özellikle demir eksikliği çoook etkiliyor hatta sinir sistemini çok etkiliyor..ağrı kesici yerine eksikliklerini gidermeye çalış.Suyu çok içiyorum ama demir ve vitamin eksikliğim var ondan ağrıyor sanırım ama yumurtlamamı da ağrı kesici ilaçlar kötü etkiler diye tedirgin oluyorum
Saol canım.. @nisandeniz
Demir ve vitamin eksikliği bende de vardı canım. Hatta doktor kan tahlili sonuçlarını görünce 'sen nasıl ayakta duruyorsun' dedi. İlk iş çayı bıraktım, çünkü çay yiyeceklerdeki demiri tamamen bağlıyor, idrar kesesine gönderiyor. Doktorun verdiği ilaçları kullanıp meyve yemeye başladım. Çok şükür değerlerin hepsi düzeldi.
Canım yeter ki iyi ol :)Hafta içi doktora görünsem iyi olacak 1 yıla yakın gitmiştim o zaman aklımda bebek fikri yoktu ilaç kullandım ama hala devam ediyor sanırım demir ve vitamin eksikliğim, çayı çok içiyorum bu ara meyveyi neredeyse hiç yemiyorum ve çok stresli, asabiyim
İlaçlar iyi gelir inşallah..
Teşekkür ederim kızlarEmineeemm
@nisandeniz
Cnm umut vermek gibi olmasn da ben adetime bi hafta 10 gun kala bu belirtileri yasadm adetime 3_4 gun kala daha da artti
Kızlar yaa sabah uyansak ve o gece hamile kaldığımızı bilsek keşke.Beklemek çoook zor
Cnm benm fazla belirtm olmadi acikcasi sadece akintm coktu bi de geceleri uykusuzlk oluodu. Bi de senn bahdsettklern iste ates bi iniodu bi cikiodu sicak basiodu geceleri ozellkle esim diodu ne oluo sana:) elim ayagm bosaliodu. Ama bel arilarm falan cok olmadi.Kasklarmda cok ince agri oldu ama oyle cok hissedileck gibi deildi. Insallg bu ay senn de hayrli haberlerini alirz cnm yaAhh canimmm agzin bal yesinwalla bu ay hiç geçmeyen kasik ağrım var bide bu belirtiler inş güzel haberler alırım sende böyle yürürken rahim kısmında böyle bi sağ bi sol oluyor gibi
Cnm benm fazla belirtm olmadi acikcasi sadece akintm coktu bi de geceleri uykusuzlk oluodu. Bi de senn bahdsettklern iste ates bi iniodu bi cikiodu sicak basiodu geceleri ozellkle esim diodu ne oluo sana:) elim ayagm bosaliodu. Ama bel arilarm falan cok olmadi.Kasklarmda cok ince agri oldu ama oyle cok hissedileck gibi deildi. Insallg bu ay senn de hayrli haberlerini alirz cnm ya
Sende son durumlar ne canım dr a gittin mi yoksa beklemede misin?Cnm benm fazla belirtm olmadi acikcasi sadece akintm coktu bi de geceleri uykusuzlk oluodu. Bi de senn bahdsettklern iste ates bi iniodu bi cikiodu sicak basiodu geceleri ozellkle esim diodu ne oluo sana:) elim ayagm bosaliodu. Ama bel arilarm falan cok olmadi.Kasklarmda cok ince agri oldu ama oyle cok hissedileck gibi deildi. Insallg bu ay senn de hayrli haberlerini alirz cnm ya
Gittm cnm sknti yok cok sukur t gun geriden geliomus bebek ondan gorememisz o zamn.Sende son durumlar ne canım dr a gittin mi yoksa beklemede misin?
Bi de adete yakn kalp carpintisi kaburgalarin falan sikarsa o da hamileleikten. Insallah hayrli haberlerini alirz cnmİnş canimmm benimmm ama o el ayak bosalmasi bayilcak gibi oluyor insan ilk defa böyle bişey yaşadım bakalım bebişten değilse artık dewam da ederse doktor yolu gozukecek
Kızlar ovulasyon testim bir hafta önceki ile aynı bunun ne gibi bi açıklaması olabilir sizce.
1.Eki Görüntüle 1886003 2.
Hmm tamam canım.Ben soruyu tam anlamadim ama ovu testi böyle sonuçlar verebilir her daim silik de olsa ikinci çizgi çıkabilir normal
Ben simdi erken gebelik testine taktım evde 1 tane var tahmini bi 7 8 gün var sizce yapiyim mi yarın sabah
Ben simdi erken gebelik testine taktım evde 1 tane var tahmini bi 7 8 gün var sizce yapiyim mi yarın sabah
Ben yaptım evdeki testi değilmişim hamile.gecen hamİleliğimde aldırmıştım hatıra kalsın die yapacaktım kanama kahverengi derken yapamamıştım... hayırlısı buymuş ..sanırım bugün yarın olurum bende hasta.inşallah senin emeklerini boşa çıkarmaz Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?