EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Suyu çok içiyorum ama demir ve vitamin eksikliğim var ondan ağrıyor sanırım ama yumurtlamamı da ağrı kesici ilaçlar kötü etkiler diye tedirgin oluyorum

Saol canım.. @nisandeniz

Suyu çok içiyorum ama demir ve vitamin eksikliğim var ondan ağrıyor sanırım ama yumurtlamamı da ağrı kesici ilaçlar kötü etkiler diye tedirgin oluyorum

Saol canım.. @nisandeniz
Demir ve vitamin eksikliği bende de vardı canım. Hatta doktor kan tahlili sonuçlarını görünce 'sen nasıl ayakta duruyorsun' dedi. İlk iş çayı bıraktım, çünkü çay yiyeceklerdeki demiri tamamen bağlıyor, idrar kesesine gönderiyor. Doktorun verdiği ilaçları kullanıp meyve yemeye başladım. Çok şükür değerlerin hepsi düzeldi.

Saol canım.. @nisandeniz
Özellikle demir eksikliği çoook etkiliyor hatta sinir sistemini çok etkiliyor..ağrı kesici yerine eksikliklerini gidermeye çalış.

Hafta içi doktora görünsem iyi olacak 1 yıla yakın gitmiştim o zaman aklımda bebek fikri yoktu ilaç kullandım ama hala devam ediyor sanırım demir ve vitamin eksikliğim, çayı çok içiyorum bu ara meyveyi neredeyse hiç yemiyorum ve çok stresli, asabiyim
İlaçlar iyi gelir inşallah..

Teşekkür ederim kızlar Emineeemm
@nisandeniz

Canım yeter ki iyi ol :)

Cnm umut vermek gibi olmasn da ben adetime bi hafta 10 gun kala bu belirtileri yasadm adetime 3_4 gun kala daha da artti

Ahh canimmm agzin bal yesin walla bu ay hiç geçmeyen kasik ağrım var bide bu belirtiler inş güzel haberler alırım sende böyle yürürken rahim kısmında böyle bi sağ bi sol oluyor gibi

Kızlar yaa sabah uyansak ve o gece hamile kaldığımızı bilsek keşke.Beklemek çoook zor

Aynen yaa bilim adamı olcam bu gidisle mesela kan testini de idrar testi gibi evde yapabilsek parmagimizdan kan alsak mesela öyle bi alet olsa ne güzel olurdu en azından kesin sonuç

Ahh canimmm agzin bal yesin walla bu ay hiç geçmeyen kasik ağrım var bide bu belirtiler inş güzel haberler alırım sende böyle yürürken rahim kısmında böyle bi sağ bi sol oluyor gibi
Cnm benm fazla belirtm olmadi acikcasi sadece akintm coktu bi de geceleri uykusuzlk oluodu. Bi de senn bahdsettklern iste ates bi iniodu bi cikiodu sicak basiodu geceleri ozellkle esim diodu ne oluo sana:) elim ayagm bosaliodu. Ama bel arilarm falan cok olmadi.Kasklarmda cok ince agri oldu ama oyle cok hissedileck gibi deildi. Insallg bu ay senn de hayrli haberlerini alirz cnm ya

İnş canimmm benimmm ama o el ayak bosalmasi bayilcak gibi oluyor insan ilk defa böyle bişey yaşadım bakalım bebişten değilse artık dewam da ederse doktor yolu gozukecek

Sende son durumlar ne canım dr a gittin mi yoksa beklemede misin?

İnş canimmm benimmm ama o el ayak bosalmasi bayilcak gibi oluyor insan ilk defa böyle bişey yaşadım bakalım bebişten değilse artık dewam da ederse doktor yolu gozukecek
Bi de adete yakn kalp carpintisi kaburgalarin falan sikarsa o da hamileleikten. Insallah hayrli haberlerini alirz cnm

Kızlar ovulasyon testim bir hafta önceki ile aynı bunun ne gibi bi açıklaması olabilir sizce.
1.2.

Eklentiler

• IMG_20160917_151913.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 26
Ben simdi erken gebelik testine taktım evde 1 tane var tahmini bi 7 8 gün var sizce yapiyim mi yarın sabah

Ben yaptım evdeki testi değilmişim hamile.gecen hamİleliğimde aldırmıştım hatıra kalsın die yapacaktım kanama kahverengi derken yapamamıştım... hayırlısı buymuş ..sanırım bugün yarın olurum bende hasta.inşallah senin emeklerini boşa çıkarmaz Rabbim

İnş canimmm benimmm şu bat yaklaşma dönemi korku filmi gibi test yapsan tek cizgiden yapmasan beklemek ve umutlanmaktan korkuyorum iki ucu gül kokulu degnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…