EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Cok cok gecmis olsun,insallah ameliyat guzel gecer ve kisa surede bebeginize kavusursunuz.

Gozun aydin canim bizede dua et bi ugras verdinmi canim

Neler kullandın nasıl hamile kaldın anlatır mısınız

yaa yumurtaları kontrol etmeden iğne istemesi beni de şaşırttı tabi
ama ben hormon testi sonuçlarıma göre pco olduğumu düşünüyorum
pco da da çatlama sorunu oluyormuş
doktor normal dedi hormon sonuçlarıma ama ben tedirgin olmayayım diye öyle dedi sanırım.
yani o yüzden direk iğne istemiştir diye düşündüm.
çalışmalara tam gaz devam edelim bakalım inşallah Rabbim vesile kılar

hayırlısı olsun canım değerin kaçmış? allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin

Amin inşallah canım.
FSH ve LH değerin kaç?

Neler kullandın nasıl hamile kaldın anlatır mısınız

çok teşekkür ederim hala şoktayım anlatılmaz bi duygu çok acayip...
bu siteyi takip ettim, takvimim diye bi uygulama var onu indirmiştim adetimi falan oradan takip ediyordum. bazen 32 bazen 33 nisan aylarında da 45 günde bir falan olmuştum. birz düzensiz gibiydi. dr gittim hem düzensizliğimi söyledim hemde önümüzdeki aylarda gebelik planlıyorum test yumurtalk takibi vs yapacakmıyız dedim hayır dedi. sen sadece akışına bırak uygulama falan takip etme (gerçi ben takip ettim yinede) dedi. sonra biz temmuz ayında adetime 10 gün kala korunmayı bıraktık. ama ilginçtir ki korunmayı bıraktıktan tam 10 gün sonra adetim oldu ve 2 gün sürdü. açık pembe idi. hatta buradaki arkadaşlara sordum acaba yerleşme kanaması mı diye sonra test falan yaptım negatif çıktı. anladım ki hamile değilim yine internetten okuduğuma göre adet 2-3 gün öne geliyorsa rahim kendini hazırlıyormuş. o iki günlük adetten bir hafta sonra birer gün ara ile çalışmalara başladık. uygulamadaki yumurtlama tarihi 18 idi ama ben 17 sinde yumurtladım hissettim göğüs uçlarım çk acıdı ve bi kaç gün kasık ağrım oldu. yani 17 sinde yumurtlamış oldum. bir gün önce 16 ve bir gün sora 18 inde ilişkim oldu sonra haftada bir düşürdük :) afedersiniz eşimde boşalma olduktan sonra hiç kalkmadım yarım saat ayaklarımı yukarı diktim bu kadar. yani benimki ilk denemede oldu :)

biraz uzun ve karışık yazdım kusura bakmayın

Bat 8 eylul dayanabilirsem beklicem ama dayanamazsam pazar gunu yaparim canim bakalim esimle sevinemedik bile cunku belli degil ilk kizdi dur bakalim umitlenme uzulmeni istemiyorum dedi sonra 5 dk gecmedi ya var sanki dimi diyor
Bize belli etmeseler de cok hevesliler gercekten.. benim esim de hamilelik belirtilerine bakmis bana bi degisiklik var mi diye soruyo sadece siskinlik var diyorum himm ben bakmistim o da bi hamilelik belirtisi diyo
Benim bat 5 eylul, bu sabah dayanamadim test yaptim negatifi gordum ben de artik, insallah olmam ama, regl olana kadar ya da cift cizgiyi gorene kadar yaparım test.. tutmayin beni

aynen canım benim ki birde hiç istemezdi son bir kaç aydır istemeye başladı ama benden heyecanlı çıktı

15 eylülde evlenme yıldönümümüz ve aynı zamanda benim doğum günüm..

ay canım hem bayram hem yıl dönümü hem doğum günü hediyesi olacak minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…