- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.141
Cok cok gecmis olsun,insallah ameliyat guzel gecer ve kisa surede bebeginize kavusursunuz.Evet canım. Çünkü zaten 3 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı, hiç hamile kalamadım. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik, yine olmadı. Bu arada yaşım 38 :) Artık aşılama, o da olmazsa tüp bebek tedavisine doğru gidiyoruz. Aşılamadan önce poliplerin mutlaka alınması gerekiyormuş. Doktorumun söylediği şey şu: Yumurta döllense bile polipler yüzünden rahim duvarında tutunacak uygun bir yer bulamıyor olabilir
Sorma anacim su anda gozunun ustunde kasin var deseler cemkircek noktadayimAdam ne guzel destek olup biz kadinlara da napsalar yaranamiolar:)) dogru demis vucudunu guzelce bir dinlendrp bebek calsimalarina agirlk verirsn bi sure
Tamam canım hatları karıştırdım sanırsamP Prenseslale burdayiz
Gozun aydin canim bizede dua et bi ugras verdinmi canimkızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
Hayırlı olsunkızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
Neler kullandın nasıl hamile kaldın anlatır mısınızkızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
Ya Allah kolaylik versin insallah olmaz tatlim cabucak guzel isler buluruz :)Bir senedir calismiyorum ve artık kafayi yemek uzereyim :) umarım senin durumun benim gibi olmaz :)
Direkt iğne istemesi tuhaf olmuş canım.
Çatlama problemi için kullanılır çünkü iğne.
Bana doktorum gerek yok dedi. Klomenle yumurtalar zaten çatlayacak kadar gelişirmiş.
Geçen ay kendi kendine çatlamıştı ama tek yumurta olduğundan tutmadı.
Bizim de adet bittiğinden beri 1 seferçalışma olabildi.
İkimiz de hastaydık. Neyse ki bir şey kaçırmadık henüz çatlamadı :)
hayırlısı olsun canım değerin kaçmış? allah sağ salim kucağına almanı nasip etsinkızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dediyeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim
yaa yumurtaları kontrol etmeden iğne istemesi beni de şaşırttı tabi
ama ben hormon testi sonuçlarıma göre pco olduğumu düşünüyorum
pco da da çatlama sorunu oluyormuş
doktor normal dedi hormon sonuçlarıma ama ben tedirgin olmayayım diye öyle dedi sanırım.
yani o yüzden direk iğne istemiştir diye düşündüm.
çalışmalara tam gaz devam edelim bakalım inşallah Rabbim vesile kılar
Cok tesekkur edrm cnm Allah isteyen herkese nasip etsin gunlerdr dilegim hep bu
Hayırlı olsun
Neler kullandın nasıl hamile kaldın anlatır mısınız
Gozun aydin canim bizede dua et bi ugras verdinmi canim
Amin inşallah canım.
FSH ve LH değerin kaç?
Bize belli etmeseler de cok hevesliler gercekten.. benim esim de hamilelik belirtilerine bakmis bana bi degisiklik var mi diye soruyo sadece siskinlik var diyorum himm ben bakmistim o da bi hamilelik belirtisi diyoBat 8 eylul dayanabilirsem beklicem ama dayanamazsam pazar gunu yaparim canim bakalim esimle sevinemedik bile cunku belli degil ilk kizdi dur bakalim umitlenme uzulmeni istemiyorum dedi sonra 5 dk gecmedi ya var sanki dimi diyor
Bize belli etmeseler de cok hevesliler gercekten.. benim esim de hamilelik belirtilerine bakmis bana bi degisiklik var mi diye soruyo sadece siskinlik var diyorum himm ben bakmistim o da bi hamilelik belirtisi diyo
Benim bat 5 eylul, bu sabah dayanamadim test yaptim negatifi gordum ben deartik, insallah olmam ama, regl olana kadar ya da cift cizgiyi gorene kadar yaparım test.. tutmayin beni
15 eylülde evlenme yıldönümümüz ve aynı zamanda benim doğum günüm..
15 eylülde evlenme yıldönümümüz ve aynı zamanda benim doğum günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?